🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 095
  • 861
  •   1
Отговори
# 600
Зависи какво разбираме под силен и слаб. Рената е биткаджийка.
Тя победи Бистра, която я имаше за слаба.  И то в две игри на богатите. Победи и Миро, а той е доста комплексен.
Щеше да победи и трета игра, но избра да помогне на Ванеса.
Не мисля, че снощи се представи зле, просто Влади и Бистра бяха много добри. Изкара цели 15 минути. Всеки пъ т като я предизвикат се мобилизира, независимо дали бие или пада и играе със злоба. На мен Ванеса, Лора, Марина, Петя са ми статистки.

Рената има хъс, което я правя много интересен играч. А нейните духовности я правят дори по-интригуващо. Отдавна казвам, че един силно отрицателен персонаж би направил предаването интересно. Рената и Бистра се справят добре. А необявената война между тях може да направи предаването още по-интересно.

Показа и социални умения, успя да убеди Еляса да ѝ остави гривните си - това е част от играта.

# 601
"Победи Миро" имаш предвид на судокуто, което той беше наредил и чакаше Бистра 10 минути, за да си мине трасето, че да нареди и нейното ли? Направо го уби там, да... Ако беше разбрал правилата Миро, тая игра щеше да е свършила, без да са докоснали пъзела и двете. Също така на тази битка Влади победи Миро и Бистра, не Рената. Тя просто изпълняваше, какво той ѝ нарежда от публиката, че на нея и куцаха малко посоките + условието .

# 602
Тук усещам някаква лична вендета към Рената. Да не се е изказала някъде негативно за форума хах?

Иначе всичко е въпрос на възприятие, но аз лично ценя много повече социалните умения пред това да биеш на игрите. Ако един човек е толкова добър манипулатор, че останалите да си завещават гривните на него - то той е най силен (не тук не говоря, че Рената е такава).

# 603
  • Другата България
Грозденка завеща на Секулички.
Дали беше най-добър?

# 604
  • София
Лорде,
Рената нямаше да спечели ако не беше решила да помага на Ванеса, защото Марина щеше да спечели битката с кофите вода и пъзела.
И Рената нямаше да спечели срещу Миро ако последния беше разбрал правилата и ако на самата Рената не и помагаха от публиката. Та тя горката не знаеше какво означава думата Судоку. Това не значи, че не я харесвам, напротив. Просто съм обективен.

За епизода снощи:
Много се изкефих на победата на Венци. Безапелационна. Никакъв шанс не остави на Влади и Бистра.
И пак летеше по трасето. Човека е уникална машина. 😎 И ще бъда много разочарован ако не достигне до финала. Социално също стои много добре, защото всички много го харесват. Мисля си, че дори и в лагер 1 на него биха простили, докато на Влади не биха.
Брей, брей, а нашето златно момиче и най-талантлива гимнастичка изобщо в света в момента, Стиляна Николова му е братовчедка, ти да видиш и съдба. И ето, че сега се събра с Мая и Бистра...

Респект за Влади и Бистра, че останаха толкова дълго време на тази игра и то при дъжд и вятър. Уникално представяне, шапки долу и за двамата. Какво обаче прави този Влади? Няма игра на която да е слаб. Да, беше победен няколко пъти ама на острова с тези игри шансът да има някаква непобедима машина е почти нулев.
Всеки има и победи и загуби. Лошото е, че от етап 2 нататък, ей така ще си заминат наистина качествени играчи ама такива са правилата.

Добре, че беше Гогов пак да ме разсмее с поредния си бисер (някой дали може да събере златен фонд само с изцепките на Гогов, хаха):
‘’Този кокосов орех е по-твърд от главата на Кирил’’
По-късно повдигна и духа на момичетата в своя за съжаление обречен лагер със следните думи:
''Вие сте най-прекрасните момичета и не случайно сте в най-добрия лагер''

Бистра отново се заяви на картата след като за малко излезе в почивка.
Тя е играчът с най-много проведени битки този сезон и никой и копче не може да и каже заради този факт. А и предприема често дръзки и типично мъжки ходове, които по нашите ширини не са типични каквото и да си говорим.

Киро и Рената са готини, харесват ми. Някак си по-разчупено стоят. Беркето и Билянчето са като излезли от някакъв захаросан каталог.

Като цяло много хубав епизод беше снощния, хареса ми.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 16:39 от Diavolo

# 605
Дали беше най-добър?
Затова беше уточнението в скобите, но ако Секулички е позитивен, грижовен итн и останалите го харесват затова - то да това е доста сила в тази социална игра.
Знам много победители в Сървайвър, които не се вписват в разбиранията за сила, но са били харесвани по една или друга причина. Затова в момента в играта "МЕТА"-та е да се гонят социалните и най-харесваните играчи. Определено това е огромна сила

# 606
"Победи Миро" имаш предвид на судокуто, което той беше наредил и чакаше Бистра 10 минути, за да си мине трасето, че да нареди и нейното ли? Направо го уби там, да... Ако беше разбрал правилата Миро, тая игра щеше да е свършила, без да са докоснали пъзела и двете. Също така на тази битка Влади победи Миро и Бистра, не Рената. Тя просто изпълняваше, какво той ѝ нарежда от публиката, че на нея и куцаха малко посоките + условието .

"Ако беше" и "ако не беше" са оправдания. Би ли го - би го.
Да е слушал правилата Миро. То и това е умение.

Подсказването и преписването са много важна част от играта. Първо - за да ти подсказват, трябва да създадеш контакти. Второ - чрез подсказване могат да те объркат, особено ако ти подсказват много хора. Влади спокойно можеше и греши

Опитите да се омаловажат победите, постигнати чрез подсказване и преписване за мен са несериозна работа. Цялата идея е, че това не е чисто силова игра, а се изпробват разлчини качества, в ключителна безскруплност, фотографска памет, добър слух и пр

# 607
  • Другата България
Съгласна.
Но Рената поне за мен няма нищо общо с който и да е участник в Сървайвър.
И не говоря за сила.
Социалната игра е нещо, което Рената не умее.
Поне моите представи за Социална игра са такива.
Дали беше най-добър?
Затова беше уточнението в скобите, но ако Секулички е позитивен, грижовен итн и останалите го харесват затова - то да това е доста сила в тази социална игра.
Знам много победители в Сървайвър, които не се вписват в разбиранията за сила, но са били харесвани по една или друга причина. Затова в момента в играта "МЕТА"-та е да се гонят социалните и най-харесваните играчи. Определено това е огромна сила

# 608
Според мен Бистра направи много хитър ход водена от своята цел - да си го върне на Рената като я изправи срещу силни играчи които дори при загуба не губят кой знае какво. Освен това имаше и бонус - да си премери силите с двама потенциални конкуренти. Перфектно измислено.
Освен това атакува Нумеролозите със собствените им войници, както правилно отбеляза Гогов. Спасителят ще бъде обезглавен от Бистра накрая и си го заслужава. Завършен егоист е тя. И не е заради спорта.

# 609

"Ако беше" и "ако не беше" са оправдания. Би ли го - би го.
Да е слушал правилата Миро. То и това е умение.

Подсказването и преписването са много важна част от играта. Първо - за да ти подсказват, трябва да създадеш контакти. Второ - чрез подсказване могат да те объркат, особено ако ти подсказват много хора. Влади спокойно можеше и греши

Опитите да се омаловажат победите, постигнати чрез подсказване и преписване за мен са несериозна работа. Цялата идея е, че това не е чисто силова игра, а се изпробват разлчини качества, в ключителна безскруплност, фотографска памет, добър слух и пр
Несериозно е да се казва, че Рената е силен играч 🙂. Ще я тупат кат брашнян чувал всеки път сега, като Влади го няма в публиката да я управлява с кой крак да стъпи първо и с коя ръка, какво да премести.

Рената не е добра нито във игрите, нито социално, а стратегически даже не знае, че съществува такова нещо. Добра е единствено в говоренето на абсолютни небивалици, които нямат никаква логика.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 17:07 от tfn2k

# 610
  • София
Аз въпреки, че лагер 2 го харесвам най-малко заради хората на продукцията в него ще съм доволен ако златната гривна остане там, защото така ще се даде нов шанс на Марина да се спаси. Искам я час по-скоро в играта на богатите, защото има потенциал. А и е време да се отървем от някои слабаци. Предполагам, че ще се стреля по мързелите от лагер 3.
Но разбира се въпреки това няма как да не стискам палци за Венци, който е истинска наслада за окото по време на битките, независимо дали печели или губи. Просто неговата игра е различна от тази на останалите.
Той и Жоро ще са големите фаворити в битката, защото ми се виждат по-мобилни и комплексни от Шериф и Дзами. Залагам на Венци ама това е рисковано, защото не знам какви ще са елементите. Ако пак има стрелба или особено пъзел всеки може да спечели. Ако е трасе Венци. Той е и плувец, така че Шерифката и там няма шанс. Ако е изометрия Жоро или Венци ама Жоро е по-слаб на килограми, така че ще има леко предимство.

Най-застрашени утре за напускане на острова са: Нина, Мимо и Ина + Иван. В зависимост от това кой ще спечели златната гривна, но ще се стреля основно по тях като донори за съответно: Вера, Митов, Мая, Марина, Биляна и Лора. Но не мисля, че някой ще смее да предизвика Вера. Само Дзами ако спечели той гривната разбира се. Не мисля, че и Марина ще бъде предизвикана ако гривната не е в лагер 2. Т.е. мисля, че Марина и Вера ще са сейф. Същото важи и за Митов, Биляна и Лора.

# 611
Защо утре, не е ли днес играта за оцеляване?
На промото за епизода показаха каква е битката за златната гривна - легнали са на наклонени платформи и се държат на ръце.

# 612
Аз също нямам драма с намеса на продукцията. Имам драма с декламирането на заучени реплики от някои участници. Първо Берке и Биляна. Те са ми номер едно декламатори. Просто не ги издържам и двамата. После Венци "трибагреник, българския пожарникар е номер 1...гимнастичките са в върха...дрън дрън дрън. Влади и той ми е доста захаросан. Затова харесвам Гогов щото си плещи по народному. И говори забавни неща. Бистра почна да ми хареса. Не дрънка много но пък има сълзи в очите които говорят. Тя действа. Наистина е мъжко качество затова и спечели уважението на мъжете и омразата на жените. Но тя е боец. Спечели и моето уважение след като минах и през отричане.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:53 от pandorina

# 613
Не виждам логика да се гонят Мимо, Нина и Сие. Защо им е? Те са сигурни донори във втория кръг. Сега трябва да се гонят силни играчи и такива с авторитет.

# 614
Видя се, че след като Кирил се държа безобразно, явно са му подшушнали да си оправи имиджа, което също не е показано, но се вижда. Без такива намеси играта щеше да е много по-интересна.

Защо пък точно на Кирил ще му казват да си оправя имиджа, какво печели продукцията от това, че да го нагласят? По-скоро дава само празни закани, без да предприема нещо, за да ги изпълни.

Общи условия

Активация на акаунт