🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 34 981
  • 861
  •   1
Отговори
# 765
Леле, баш като косми ми изглежда честно. Ужасен (д)ефект явно от някоя процедура...
Аз Диляна междудругото не я познах в началото, и тя нещо си е правила....

# 766
Гледам на запис и... на Жорката, ако му вържа ръцете, едно изречение не може да спретне  Simple Smile  Като вземе да ми ръкомаха на всяка дума и ме побиват тръпки.. имахме едно време в казармата един такъв кльощав лейтенант, същия като него - ".. утре (посочва календара), в 5 часа сутринта (посочва си часовника), ако е паднал сняг (посочва небето), ще дойде фадромата (посочва гаража) да рине (посочва фадрома как рине сняг).." и т.н, и т.н.. Wink

# 767
Водещите - смесени чувства. Не е зле, но не е и уау.
Подпис: Вечен фен на Владо Карамазов от Сървайвър, той сложи летвата високо и много трудно да го мине някой.

# 768
Защо тази Рената стои с мустаци?
Това е пигментация, не са косми. Обикновено точно от лазари се получава.

Не знам какво е, ама много я загрозява.

# 769
  • Буркина Фасо
абе и балоните я загрозяват Smiley

# 770
Сано - то си е супер. Много ме кефи, как се обръща поверително към камерата. Е, случва се да дудне на играчите, когато им трябва концентрация, но е рядкост.
Диляна обаче е само статистка. Смаян съм как една успешна моделка има толкова малко присъствие. Тя е нещо като асистентката на фокусника - нейната задача се свежда до това да подава картите и да отвлича вниманието на публиката.

# 771
Да, но "Хана Пеньоар диск" ще остане в историята като най-добрата реплика казвана от водещ на риалити.

# 772

И ако е такова, за което само предполагаме без да поставяме диагнози, силното Филипинско слънце не помага със сигурност.

# 773
  • Другата България
Аз поизпуснах нишката тази седмица, че гледах всички епизоди на телефон, и в малко....болнична обстановка, но като цяло за мен седмицата е успешна.
Най-запомнящото се за мен е случилото се между Влади и Георги. За мен е странно как и защо Гошо изведнъж реши да се отлюспи от “ние, четиримата“ /вероятно е компилация от тръгването на Секулички, Берке си има Биляна, Шериф нещо се размекна..../, но да си призная - не го очаквах от него. Дали някой го е побутнал изобщо не ме интересува, аз така или иначе продължавам да не го харесвам, но одобрявам всякаквите стратегии, заговори, отлюспвания, залюспвания....с две думи - всякакъв сеир, който ще накара участниците да си размърдат мозъчните клетки и да направят играта по-интересна за нас, зрителите. Защо Влади - по обясними причини, за момента той е един от най-изявените алфи, да не кажа най-изявения. Много очаквано обаче, но от Гошо не може да се очаква повече. Ако беше една идея по-умен, трябваше да заложи на Миро, някак много встрани остана този човек, но може и да е по-добре за него, защото колкото повече не го слагат в никакви сметки, толкова повече той си плете кошницата /надявам се/. В това трио обаче някак Венци ми стои като придатък на Влади, този човек няма собствено мнение, той гледа Влади в очите и за всичко е съгласен, готов, без възражения, без разсъждения...безхарактерен ми изглежда, та един Мимо имаше по-ясна лична позиция по доста въпроси, и си държеше на нея, и си я отстояваше....
Като казах Мимо - тръгна си в точния момент, по възможно най-добрия за него начин. Секулички №2.
/Откъде дойде това, че ухапания от бълхата бил от екипа? НН много ясно си каза, че е участник. И това за играчът с една гривна изобщо не конкретизира кога се случва, може да е на всеки един етап от играта, за мен ще е интересен момент. Не бих се наела със залози кой е той, но ми се иска да е Миро./
Лора сте я коментирали - не ѝ направи чест това поведение, тя тръгна на тази игра с нагласата да стане богата, и със спокойствието, че ако това не се случи, спасението ѝ е сигурно. Нина си я победи честно, и думите ѝ после изобщо не кореспондираха с поведението ѝ, някак като оправдание прозвучаха. А няма защо - тя толкова си може, не е силен играч, опитва се да демонстрира някаква индивидуалност, но не ѝ се получава с оглед това, което може да предложи насреща на заявките, които дава. Просто си е част от останалите, зависима от всички тях.
Рената дори няма да я коментирам, само като я покажат на екран и знам какво ще чуя, независимо за кого и какво става въпрос. Ванка, като я гледаш и слушаш, още ли смяташ, че има целокупна атака срещу нея, или просто самата Рената провокира това отношение? Та тя е тотално неадекватна!
Продължавам да не харесвам Берке, надявам се скоро да си тръгне - предвидила съм го, Билянката ще го “надживее“ в играта.
Кой ще си тръгне заради децата си /ако има такъв/ - залагам на Мая, няма да е Марина.
Сигурно нещо пропускам, но старост - нерадост.
След тази седмица положителното при мен е, че си промених мнението за Бистра и вече я слушам по-внимателно, ако Мая наистина си тръгне, силно се надявам играта на Бистра да се разгърне. Дано само не си тръгне Марина, ще е жалко, и предвидимо.
Иначе моите фаворити си остават Миро и Гогов, въпреки, че последния голям мрънкалник, това ако ми е в къщата.....

# 774

И ако е такова, за което само предполагаме без да поставяме диагнози, силното Филипинско слънце не помага със сигурност.

Мустака е само върха на айсберга. То не бяха енергии, то  не бяха вибрации, то не бяха висши нива.

# 775
Кака Сиси си е постнала на стори в ИГ рейтингите на двете предавания и има драстичен спад от Острова. Дали са верни или поредните скалъпени са?

# 776
Кака Сиси си е постнала на стори в ИГ рейтингите на двете предавания и има драстичен спад от Острова. Дали са верни или поредните скалъпени са?

Няма да се изненадам, ако е така....но все пак какво може да се очаква от аудитория, гласувала доверие на Big brother и пръснала рейтингите на тази велика игра😉
Масовият зрител не обича да бъде провокиран да мисли, чака наготово да му налееш информация и дори отношение към хората, които гледа. Така стана с бг Сървайвър-а, точно когато играта се разви в посока стратегия и социални умения, за мое огромно съжаление...
Дано и с острова не се случи същото, защото въпреки че има какво да се желае от страна на кастинга, предаването положи добри основи и предлага потенциал за страхотно разиграване и развитие. Абе като с първата палачинка....😄 Дано има втора!

# 777
  • Другата България
Измислена работа е това с рейтингите според мен.

# 778

Няма да се изненадам, ако е така....но все пак какво може да се очаква от аудитория, гласувала доверие на Big brother и пръснала рейтингите на тази велика игра😉
Масовият зрител не обича да бъде провокиран да мисли, чака наготово да му налееш информация и дори отношение към хората, които гледа. Така стана с бг Сървайвър-а, точно когато играта се разви в посока стратегия и социални умения, за мое огромно съжаление...
Дано и с острова не се случи същото, защото въпреки че има какво да се желае от страна на кастинга, предаването положи добри основи и предлага потенциал за страхотно разиграване и развитие. Абе като с първата палачинка....😄 Дано има втора!
Ако няма втори сезон, нито зрителите ще са виновни, нито телевизията, а само и единствено продукцията, заради туристическия каст, който да "проповядва морал и ценности", което е любимото на Н.Н.. Само дето същата схема погуби Фермата, дано сега не загроби и Острова. Все пак изкретат ли за лиценз догодина,  едва ли ще повтори същата грешка. То и половината каст като са хоумита, няма кво да стане сега ениуей. Ще си направят там продуктовото позициониране на апликейшъна за личностно развитие и всеки по къщите.

# 779
Видях вчера (или днес беше) стори във фб страницата на игрите, с което се хвалят с рейтингите, но беше по седмици, съответно включваше и Бягство към победата към резултатите на Бтв. Беше за аудитория 18-58 и според тази графика игрите имаха ръст от седмица 38 към седмица 39, а в редлинк графиката за 18-64 между двете седмици има спад за игрите. Вече до колко тази разлика за активната възраст, по която се измерва, може да повлияе върху това да има разминаване в рейтингите, не знам

Общи условия

Активация на акаунт