🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 5 (13.10 - 20.10)

• 35 020
  • 861
  •   1
Отговори
# 750

И пребори ли себе си? аз не видях нещо подобно. Не създаде нищо, не вложи никакви усилия, само си  лежеше на кълката и се вайкаше.

По негови думи да. От казаното от него той е човек, който не може да завързва социални контакти, да съжителства под никаква форма с други, да позволява физески контакт. Той се изкара от зоната си на комфорт, не се отказа, беше в наистина неблагоприятни условия, говори с хора, които никога не би заговорил, игра игри ,които никога не би играл, яде храна, която не е ял досега. Мимо искаше да излезе от собствения си комфорт и го направи. За себе си. Най-перфектно егоистичния персонаж. И когато взе всичко си отиде без съжаление.

# 751
Аз лично не видях да има проблем, кой знае какъв с общуването, нито пък с физическия контакт. Но го харесах, иначе.

# 752
Изгледах набързо Надкаста с Диляна.
Стайлингът е изцяло неин. 54 дни снимки по 2 различни визии на ден и нито едно пълно повторение. 😮❤️ Браво!
Гримирала я е сестра ѝ, която е пътувала с нея, но след първата седмица все по-малко и по-малко грим е слагала заради влагата.
Жегата е била най-тежкото нещо. Със Сано са си обличали дрехите мокри понякога, за да им е по-прохладно.
Имената на игрите са ги мислили заедно със Сано след като видят правилата. Каза, че той е бил супер и даже понякога е казвал нейни реплики, когато я усети, че е несигурна.
Отначало са имали ауто кю и е било много трудно, после са минали на слушалки. И за това трябва време да се свикне, тя досега не е имала опит в това да повтаряш, каквото ти говорят и да звучи както трябва интонационно.
Като че ли имаме лек спойлер,
Скрит текст:
каза, че 8-9 човека са напуснали по здравословни причини.
Нахапванията, според нея се дължат на лоша подготовка. Хората, които били прочели за острова и са се подготвили, нямали проблеми от такъв характер.
Относно постъпката на Влади и Венци, според нея просто са много готини като хора и е била искрена. Ако е имало и някаква стратегия, то тя не е била водещият мотив, а наистина да искали да помогнат.
Благодаря за споделеното!
Нямам време да гледам подкасти/подкастове? напоследък, така че благодаря на всички, които преразказват.
Браво за стайлинга и модния усет на Диляна!
Сестра й е професионален гримьор - Елиза Попова, така че грима не е случайно попадение.
А за Влади и Венци - дори и да е стратегия, подсказана от предаването, точно водещата няма да го признае. Аз мисля, че 50 на 50 е,  тоест искрено и спонтанно са го решили, отчитайки и стратегическия елемент.Laughing

# 753
За Венци съм сигурна, че стратегията не му е била водеща, но на мен ми изглежда като Влади и Бистра да са имали предварителна уговорка да играят заедно и са чакали подходящия момент.

# 754
Аз също не видях да има каквито и да е проблеми Мимо, мисля, че думите му са силно преувеличени. Като цяло той играеше по тънката струна на съжалението на хората, явно доста успешно. За мен е просто един дървен философ, който излежа на плажа цялото си време в играта. Халал да му е, по мое мнение го гледахме даже повече от необходимото. Има примерно планинарски групи и други подобни, да се записва там и да си преодолява каквото има (ако го има). На мен ми се гледат хора, на които им се играе играта.

Също очаквам от Ина и Нина сега да са по-дейни, ако не, да заминават и те към България.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 17:57 от Морско_момиче

# 755
Научих днес, че жената на Александър Сано била бивша гимнастичка, национална шампионка с ансамбъла. Да не би на нея да дължим множеството гимнастички и братовчеди на гимнастички в предаването?

# 756
  • Буркина Фасо
при Мима нямаше никаква игра. тя/той беше на принципа  примък-отмък.

# 757
  • София
tfn2k, няма проблем да ме изтрият. Нито смятам мненията си за специални и неповторими, нито смятам, че темата ще се затрие точно без тях. Така че нищо не може да ме изкара от дзена и високата вибрация. Grinning
А Беркето не го харесвам не само защото е с клишетата напред и си мисли, че участва в Море от любов, ами и заради слабата игра на арената. Още след първата му го отписах като силен играч, а след втората го зачеркнах като какъвто и да е играч изобщо. Не знам какъв доктор ще става, като не може да проследи едно въженце, за което е вързан при това. То вярно, че днешното образование е толкова компрометирано, че не е за разправяне, но все пак очаквах някаква бегла мисъл да се завърта в тая глава.
Той ми е най-безличният играч след Мимо и ще го запомня само заради розовите плувки. Не че не се опитвам да ги излича от съзнанието си от първия миг, в който ги видях, но просто са се отпечатали на ретината ми и не успявам. Joy

# 758
Защо тази Рената стои с мустаци?

# 759
Заради напомпаните устни.

# 760
  • София
Защо тази Рената стои с мустаци?
Това е пигментация, не са косми. Обикновено точно от лазари се получава.

# 761
Погледах малко и аз Диляна, но е разочароващо като цяло участието си. Приятна е, но се държи като паднала от луната. Не знаела почти нищо за коалиции и уговорки, не знаела, че Йочко имал уговорка с Влади да даде гривните си на Вера, нямала поглед в лагерите какво се случва. Иначе всички били много готини, възхищавала се на Бистра, била като ангелче, най - много си приличала с Мая и я чувствала близка, Влади невероятен, Георги невероятен, абе всички са номер едно, което прави разговора с нея почти излишен, за съжаление. По - скоро относно самата организация и протичането на снимките може да се намери тук - там нещо интересно в думите й. Ясно, че не може да разкрива нищо, но е много странно изобщо да не е наясно с взаимоотношенията между участниците и динамиката между тях. Ами то гледащите излиза, че знаем повече от нея. Като цяло много дезинтересирана изглежда.

# 762
Рената няма мустак, много са и напомпани джуките и хвърля сянка 😁.
Честно според мен може би има пигментация от някоя процедура / лазер, което допринася за ефекта.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 18:13 от count_horror4e

# 763

И пребори ли себе си? аз не видях нещо подобно. Не създаде нищо, не вложи никакви усилия, само си  лежеше на кълката и се вайкаше.

По негови думи да. От казаното от него той е човек, който не може да завързва социални контакти, да съжителства под никаква форма с други, да позволява физески контакт. Той се изкара от зоната си на комфорт, не се отказа, беше в наистина неблагоприятни условия, говори с хора, които никога не би заговорил, игра игри ,които никога не би играл, яде храна, която не е ял досега. Мимо искаше да излезе от собствения си комфорт и го направи. За себе си. Най-перфектно егоистичния персонаж. И когато взе всичко си отиде без съжаление.

Неговите думи малко ме интересуват. Всеки вижда в себе си супермен. Човек който не може да завързва социални контакти, няма място в риалити формат. Впрочем той и не завърза някакви социални контакти. С нищо не се е изкарал от зоната си на комфорт, не е работил нищо, бе една лежачка и плюскане. (докато не свърши яденето - и почти веднага след това си тръгна). Ако си бе наложил някаква самодисциплина или бе развъртял стратегии да кажем, че бе излязъл извън своя комфорт, а то...
Всички тези хора живеят в същите неблагоприятни условия, но не мрънкат постоянно "ох сега ще падна" "Ах таиз игра не е за мен".

За мен Мая е в пъти по-интересна от Мимо. Също е с 1 гривна, също е в тези условия, но опита нещо да направи. И засега ѝ се получават стратегиите.

# 764
Диляна не блести с капацитет на горния етаж, че да чакате от нея да навлиза в анализи за коалиции, игри, стратегии. Ралица Паскалева е най-добра, като водеща на такъв род риалити.

Общи условия

Активация на акаунт