Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 975
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
А няма ли го домоуправителя в списъка с доставчици? И аз плащам, но ми е в битовите сметки.

# 61
Здр.
Къде мога да прочета инструкция за превод на сума по тел. №
 След като задам тел. № ми излиза прозорец  - сподели
 Предлага ми да споделя  № ра с разни приложения -  вайбър  итн   ????
 И до там  ???

# 62
Имат 2 вида преводи:
1. Превод по мобилен номер - това е към друг клиент на ТБИ, трябва да пише TBI срещу съответния номер, за да се пусне такъв превод. Ако не пише, значи човекът не е техен клиент и това споделяне цели да пратиш  известие на този човек да стане клиент на ТБИ.
2. Blink P2P - това пак е превод по мобилен номер, но важи и за превод към клиенти на други банки. Срещу името на съответния получател в телефонния указател трябва да пише blinkp2p.
Тук са описали подробно Blink P2P - https://tbibank.bg/wp-content/uploads/docs/kakvo-predstavlqva-fu … mobilen-nomer.pdf

# 63
Имат 2 вида преводи:
1. Превод по мобилен номер - това е към друг клиент на ТБИ, трябва да пише TBI срещу съответния номер, за да се пусне такъв превод. ...........
 Става дума за първи вариант - към клиент на тби/не знаех че може и на различни от клиент /но за съжаление с-у № не поше  TBI . Не извесно защо  Sad  ?
  АА май разбрах , тр. да се закачи №а на тел.  към приложението  . Ясно .
  Ами налага се превод по сметка .
  Нов  ВЪПрОС ???!
  МОже ли така да изглежда банкова сметка на TBI
  TBIB931014буква0буква0буква буква01   Anguished  .Мойта сметка е само цифри ??
 Дава ми грешна или не пълна банкова сметка   ???
П.П.
 Язък ми за писаниците , Опраих са Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 11:48 от dokulenko

# 64
Здравейте, искам да ви попитам , някои дали е плащал с карта неон във Великобритания? Имал ли е проблеми? Питам, защото прочетох, че с някои карти има проблеми, а ми предстои пътуване и ще разчитам на тази карта.

# 65
В моят град забелязах, че са затворили  единствения офис, който имаше TBI, и в такъв случай когато дойде време да си взема лихвата от депозита какво правя?...

# 66
Нищо. Тя ти е в приложението.

# 67
В моят град забелязах, че са затворили  единствения офис, който имаше TBI, и в такъв случай когато дойде време да си взема лихвата от депозита какво правя?...
Може да я изтеглиш на банкомат. Много клонове затвориха.

# 68
Значи няма нищо притеснително, благодаря ви.

# 69
Това че затварят  офиси не звучи добре....

# 70
  • София
Защо?

# 71
[/quote

И аз се притесних

# 72
Това е бъдещето на банките. С по-малко офиси.

# 73
Те така или иначе и преди имаха някои офиси които изобщо не работеха с пари в брой, явно бяха само за сключване на кредити или де да ги знам. Поизмениха си дейността, от само кредити отначало като че ли се насочват към повечко банкова дейност, а тя пък им е през приложението повечето... съответно офисите почват да намаляват като нужда. Права е Дева че и другите банки свиват офисите, това си е тенденция от години.
Те и никога не са поддържали по голям брой офиси де, дори в областни градове от по-малките е примерно само един единствен офис на TBI.

# 74
Имате ли проблем с влизането в приложението?

Общи условия

Активация на акаунт