Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 334
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Това са самоволни действия на служителите. Както при Хексе, така и при Сейко. Аз бих подала оплакване. Моят пенсионен фонд също го смених, но случайно видях флаерите, не  са ми предлагали те.
Стоки на изплащане не купувам, не знам как действат.

# 466
За триста лева, чак до животозастрашаващи състояния едва ли ще стигна

А, аз бих стигнал до такива и за 30 лв., че даже неврологичен пристъп да направя, ама това са си лични състояния.

# 467
Е ако е така, да го обяснят като хората, а не да се стресира жената. Иначе доста нелепо звучи.
Все пак трябва да се гледа какво се подписва.

# 468

По принцип е така, но не всеки има времето а и нервите да изчете всичко на един дъх и да си направи важните изводи. Може би ако го мине през CHATGPT и да му каже важните акценти ама... На мен например ми е хоби, и преди да пристъпя към нова банка, изчитам всички тарифи, даже минали, лихви, всичко. Даже ми се е случвало да отида като сменят новата тарифа и да препрочитаме на място със служителите, да се запознаваме, защото и те не ги знаят. Нови депозити, възможности, лихви и т.н.

# 469

По принцип е така, но не всеки има времето а и нервите да изчете всичко на един дъх и да си направи важните изводи. Може би ако го мине през CHATGPT и да му каже важните акценти ама... На мен например ми е хоби, и преди да пристъпя към нова банка, изчитам всички тарифи, даже минали, лихви, всичко. Даже ми се е случвало да отида като сменят новата тарифа и да препрочитаме на място със служителите, да се запознаваме, защото и те не ги знаят. Нови депозити, възможности, лихви и т.н.
Няма време тогава, но сега ще хаби време. Логика? Вижда се и от PDF файла, че важните неща са в табличен вид и ясно четими.

# 470
Нагли са, защото имат цели/таргети за постигане както във всички банки.
Мен ме отказата от един стоков кредит, де
 По НГ си купувах лаптоп и имаше опция 20 вноски с 0% лихва, викам супер, вземам го така. Ама имало 200 и кусур лева застраховка. Казвам, че не я искам. Разговора малко ескалира, защото те натискат и прекаляват. Накрая се съгласиха без застраховка, но трябва одобрение на не знам си кой и затова на следващия сен ще пратят договора за ел. подпис(вско се случва онлайн и по тел). 3 дни по-късно още нищо не ми бяха пратили и си платих лаптопа кеш. На следващия ден получавам договора за подпис на мейл и ми звънят, ако трябвало да ми съдейстав с БТръста. Обясних, че няма кой да ги чака 4 дни и вече съм си платила стоката кеш и се оплаках от служителката, с която съм комуникирала. Доста тъпо се получи

# 471

Няма време тогава, но сега ще хаби време. Логика? Вижда се и от PDF файла, че важните неща са в табличен вид и ясно четими.

Тук че си прав - прав си, няма две мнения. Аз обаче се чудя, каква е опцията, ако беше забелязано това навреме, преди подписването - дали ще разрешат стоковия кредит, премахвайки опцията за допълнителен кредит, или пак трябва да се премине през процедурата - подписваш с кредита и после се отказваш от него в срока?

А иначе по примера на caprice на колко по - млади колеги разправям, че безплатен обяд няма и как не съм толкова тъп, както ми разправят че не взимам "безлихвени" кредити. Защо да съм си давал наличните пари накуп за нещо, което така или иначе ми дават безплатно и след време ще го платя по малко. Рано или късно попадаш в капана, или с "неизбежна" застраховка, или с набутано случайно кредитче, или просто имайки ти вече данните, ти набутват хилядите "възможности" които те заливат отвсякъде с мантра "харчи, харчи". Щото няма да оцелееш ако не се движиш със стадото и не правиш точно това, което правят и другите и не притежаваш всичките лъскави дрънкулки и преживявания като другите.

# 472
Seiko, просто човек трябва да чете какво подписва. Както във всяка сфера на живота.

# 473
Seiko, просто човек трябва да чете какво подписва. Както във всяка сфера на живота.

Така е! Аз много внимателно прочетох брачното си свидетелство преди години, преди да подпиша. Внимателно слушах и преди да кажа ДА! Не усетих уловки. В случая спечелих и се радвам на прекрасен брачен живот Simple Smile.

# 474
Ти си щастлив човек Simple Smile

# 475
  • Варна
Скрит текст:

[/spoiler]
Не е баш тъй. Показаха ми договор от 27 страници, който няма как да прочета на телефона си. Аз мислех, че това е за стоковия кредит и поисках само погасителния план да ми покажат.
Даже не предполагах че взимам кредит, че да му чета договора.
Даже мисля че съм го "подписала"  през приложението, а не на хартия.

# 476
Здравейте отново. Миналия ден в офиса на TBI инсталирах приложението и за да открия депозит, с помощта на служителката в офиса прехвърлих 5 лв. от Револют. Стана за някакви секунди, обаче явно не съм разбрала как точно. Сега се опитвам да преведа по-голяма сума от Револют към TBI, за да я добавя към депозита, и не мога да се оправя. В Револют отивам на "Плащания", от там на + горе в дясно, и се почва едно попълване на данни, обаче не направихме такова нещо в офиса. Бихте ли ми казали къде греша и как да постъпя, за да прехвърля сумата? Благодаря предварително.

# 477
Здравейте отново. Миналия ден в офиса на TBI инсталирах приложението и за да открия депозит, с помощта на служителката в офиса прехвърлих 5 лв. от Револют. Стана за някакви секунди, обаче явно не съм разбрала как точно. Сега се опитвам да преведа по-голяма сума от Револют към TBI, за да я добавя към депозита, и не мога да се оправя. В Револют отивам на "Плащания", от там на + горе в дясно, и се почва едно попълване на данни, обаче не направихме такова нещо в офиса. Бихте ли ми казали къде греша и как да постъпя, за да прехвърля сумата? Благодаря предварително.
Добавила ти е данните на картата в TBI Bank приложението предполагам. От началния екран > Захранване. Вероятно е запазена картата. Така се прехвърлят веднага. Не е препоръчително за големи суми. За каква сума става дума? 1000-2000лв. може по този начин.
Иначе банков превод се прави от там, където си гледала(за адрес, ако ти поиска, пиши каквото ти падне, не е важен). Обикновено на следващия ден са в сметката ти.

# 478
Добавила ти е данните на картата в TBI Bank приложението предполагам. От началния екран > Захранване. Вероятно е запазена картата. Така се прехвърлят веднага. Не е препоръчително за големи суми. За каква сума става дума? 1000-2000лв. може по този начин.
Иначе банков превод се прави от там, където си гледала(за адрес, ако ти поиска, пиши каквото ти падне, не е важен). Обикновено на следващия ден са в сметката ти.

Искам да преведа 1800 от Револют. Сега ще пробвам по посочения начин.

# 479

Искам да преведа 1800 от Револют. Сега ще пробвам по посочения начин.

Няма да имате проблем за 1800. Има скрит лимит от 2000 за единично зареждане ако не се лъжа и около 4 или 5 хиляди общо на месец с карта. Ако надхвърлите лимитите може да продължите да си зареждате като пращате към ИБАН.

Общи условия

Активация на акаунт