Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 149
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сейко, имам предвид, че Неон и прилежащите сметки са безплатни за нас. Но другите банки скубят много повече. Следковидно Пощенска банка ми бяха начислили 80лв такса обслужване. Парите бяха в депозит в банка Пиреос, но дошли при тях, те ги направили сметка и започнали да си взимат парички. Не се сетили да звъннат един телефон или да драснат един мейл - за други неща го правеха редовно. Направих грандиозен скандал, но ефектът беше нула. Трябваше да се занимавам официално, но ме домързя.
Иначе и аз имах такива безбройни сметки, на които бяха почнали да слагат такси. Аз не ги бяг откривала, служебни бяха. Там се справих обаче, но това беше преди повече от 10 години. Сега банките са много по-нагли.

ЧревоУгодник, мерси, не се бях сетила.

# 616
От вчера приложението ми иска да въвеждам държава, тел. номер и да се регистрирам наново... Някой друг с такъв проблем?

# 617
  • София
Виж за нова версия.
Наскоро ден и половина нямах никакъв достъп. И други писаха тогава за проблем.
Оказа се, че съм имал автоматично обновление в деня на срива около 11 часа. Това обновление явно е дало бъг на места. На следващия ден късно следобед имаше ново обновление, което направих ръчно веднага и проблемът се реши.

# 618
Странното е, че не ми дава опция за нова версия. И кеш паметта си изчистих и пак ми иска наново всичко да регистрирам.

# 619
  • София
Странното е, че не ми дава опция за нова версия. И кеш паметта си изчистих и пак ми иска наново всичко да регистрирам.
Не, то не е странно. Просто е опция да се реши проблем понякога, но в никой случай винаги : нова версия, почистване, рестарт на устройството.

# 620
Аз нямам проблем. Днес влизах в приложението и ми се стори дори по - бързо отпреди, доста странно. Всички менюта се зареждат почти мигновено, а преди въртеше ... Май не е обновявано.

# 621
Явно няма да може да се реши проблемът така и ще трябва да записвам видеа, лични карти и т.н.

# 622
Явно няма да може да се реши проблемът така и ще трябва да записвам видеа, лични карти и т.н.
  5мин раб.
Аз така веднъж излезнах без да искам и трябраше отново да се снимам.
Пиша си после пак същата парола.
Веднага ме пуска и ми показва всичко   .

# 623
Вчера нямах достъп повече от 8 часа. Рестартирах телефона и се оправи. Само с почистване не стана.

# 624
От вчера приложението ми иска да въвеждам държава, тел. номер и да се регистрирам наново... Някой друг с такъв проблем?

Аз имах този проблем за 2-3 дни, нищо от моя страна не помогна. Звъннах им, направиха някаква "корекция" за 1 Мин и веднага се оправи.

# 625
Аз изчаках 3 дни, нищо не се промени и накрая си въведох всичко наново + валидация на имейл и ме пусна в приложението.

# 626
  • София
Искам да си отворя сметка с Неон карта, но искам и от един сайт да взема стока на изплащане. Как е по - добре - първо да си открия сметка или да си взема стоката, а те ще ми открият автоматично и кое е по - добре?
И когато поръчката е онлайн как точно става с договора за изплащане към банката?

# 627
Ако първо си вземете стоката, няма да ви открият автоматично Неон сметка, освен ако не свалите приложението и не се регистрирате там.
За договора - ще ви се обадят от ТБИ и при одобрение - пращат линк по мейл или смс, качва се снимка на лична карта и се въвежда код за потвърждение и подписване на договора. Но го прочетете добре - да не ви пробутат в него и паричен кредит, освен стоковия..

# 628
Дава ли ви опция да добавите шаблон след направен превод? На мен продължава да не ми дава и само пише "Затвори" след превода. Питах съпорта преди дни. Казаха, че е технически проблем и се работи по отстраняването му. Просто се чудя дали е само при мен така

# 629
Не е само при теб, и при мен от известно време я няма тази опция.

Общи условия

Активация на акаунт