Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 128
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря. Дано да я оправят, че е удобно. Има някои периодични преводи, на които е досадно всеки път да въвеждаш едни и същи данни. Аз успях в началото да добавя някои като шаблони, но имам сега нови постоянни, които се появиха. Освен това, ако могат да направят и разпознаване на IBAN през камерата, щеше да е супер удобно. Но, явно за толкова пари (т.е. никакви) - толкова Simple Smile

Не е само при теб, и при мен от известно време я няма тази опция.

# 631
Освен това, ако могат да направят и разпознаване на IBAN през камерата, щеше да е супер удобно.

Какво е това? Интересно ми звучи, за първи път чувам.

# 632
Когато трябва да се въведе IBAN-a на превода се включва камерата и се наглася правоъгълника в центъра й срещу мястото, където е изписан IBAN-a, системата автоматично разпознава номера и го пренася в полето, без да се налага да го пишете ръчно и се изключва рискът от грешна цифра или буква. ОББ го имат, а предполагам и други големи банки

Освен това, ако могат да направят и разпознаване на IBAN през камерата, щеше да е супер удобно.

Какво е това? Интересно ми звучи, за първи път чувам.

# 633
Когато трябва да се въведе IBAN-a на превода се включва камерата и се наглася правоъгълника в центъра й срещу мястото, където е изписан IBAN-a, системата автоматично разпознава номера и го пренася в полето, без да се налага да го пишете ръчно и се изключва рискът от грешна цифра или буква. ОББ го имат, а предполагам и други големи банки

Да, така си и помислих. Ама като ги знам от TBI колко кадърно им беше разпознаването на личната карта и населеното място откъде сме, беше ни сложило в някакво село, не бих разчитал Simple Smile.

# 634
Може да използвате Google Lens за копиране на текст - снимате номера, избирате иконката [ • ] и избирате текст за копиране Simple Smile

# 635
Това с населеното място не мисля че беше проблем с разпознаването на текста върху личната карта. Някакъв бъг си беше, а в офис ми казаха че само при мен ми показва такава глупост а при тях като погледнат си е правилен адресът.

# 636
Ха, не го знаех това. Пробвах го, става. Мерси много

Може да използвате Google Lens за копиране на текст - снимате номера, избирате иконката [ • ] и избирате текст за копиране Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 18:45 от Crociati

# 637
Добре са го измислили. Ниша си е. ЛИНК

# 638
Някой може ли да обясни как мога да прехвърля и къде точно трябва да прехвърля 10 лв или 10 евро за да не ми замразят  сметката и да налага после да плащаме такса 30 лв

# 639
  • София
Някой може ли да обясни как мога да прехвърля и къде точно трябва да прехвърля 10 лв или 10 евро за да не ми замразят  сметката и да налага после да плащаме такса 30 лв
От главния екран с левовата сметка видима --> Изпрати--> Към твои сметки--> Виждаш левовата и евровата сметка, пишеш сумата и готово

# 640
Здравейте, как да си закрия евровата сметка

# 641
  • София
Отиваш в офис и казваш, че искаш да я закриеш. Аз вчера закрих моята - бързо и лесно е. Само чрез мейли става в които въвеждаш получени като СМС кодове с които потвърждаваш, като подпис. Ще те инструктират на място.

# 642
Отиваш в офис и казваш, че искаш да я закриеш. Аз вчера закрих моята - бързо и лесно е. Само чрез мейли става в които въвеждаш получени като СМС кодове с които потвърждаваш, като подпис. Ще те инструктират на място.

Благодаря

# 643
Не може ли през приложението?
Не, че ще я закривам, на мен ми трябва.

# 644
Откриват ти сметка, която нито си искал, нито ти трябва. И след време почват да я таксуват. Откриването е лесно, онлайн. Но закриването е усложнено - само в офис.

Нормално за 4финанс... Най-измамната фирма за бързи кредити в България. То и банката им основно от тях печели.

От тук нататък, очаквайте нови скрити такси  Съжалявам, че ги препоръчвах ...

Общи условия

Активация на акаунт