Коледни календари - тема №4

• 78 869
  • 812
  •   2
Отговори
# 195
А аз поръчах с одеало в 13.30 ч. и в 17.05ч. ми се обадиха да ми кажат че няма одеало ( изчерпани количества )

# 196
Аз поръчах сутринта към 10:30 и към 17ч. ми звъннаха и на мен да ми кажат, че одеалата са изчерпани. Дано поне календарът е хубав.

# 197
  • Mediterraneo
Аз още подмятам шишенца от миналогодишния им календар. Не са лоши продуктите, но повечето са душ гелове. Имаше червило и спирала, които са супер. Тази година ще ги пропусна, след като дадох 100 евро за Kheils

# 198
  • София
Взех днес тези от Джъмбо за дъщеря ми. Едва ли са нещо кой знае какво, но като за 10 лв толкова. 😃

Единият е с канцеларски материали, другият е с бижута. Simple Smile

# 199
Аз все чаках Нотино пак да заредят парфюмния и да го поръчам с безплатна доставка, но като гледам няма да стане. Или ще поръчам мини парфюмчета от друго място и тогава ще го заредят...

Да ви кажа нещо за намалените чайове на Басилур - няма ги на сайта, но ако се обадите или пишете на дадените контакти и попитате дали има останали, може да ви изпратят. Аз поръчах втори път. Конкретизирайте, ако помните какво ви е харесало и можете да го намерите в Гугъл.

# 200
Може ли телефон за контакт? Тази година ще подарявам доста чай и бих искала да се възползвам.

# 201
0700 89 049
Можете да им пишете във формата за контакти - отговарят: https://coffeemall.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 202
Може би приключих за сега с коледните календари.
Този на Asos е пълен до пръсване с коледните лакомства от DM за момчетата, не издържах и го отворих няколко дни след като го получих. Пуснала съм в употреба почти всички продукти. Много съм доволна от този календар, обмислях да поръчам още един по едно време.
Дъглас взех заради околоочния крем и лака за нокти.
А този на The Body Shop - всяка година се чудя коя кутия да поръчам и не мога да избера - сега ме улесниха. В събота рано сутринта, още не се бях надигнала, ми се появи реклама - колело с награди - 20% ми се падна, е как да не го поръчам Blush Кутията ми харесва и ще си я задържа.
Чайчетата са ни любими.
И къде без коледни чорапи за момчетата Grinning

# 203
Попадна ми коледен календар с кафе на зърна: https://www.cafekapsuli.bg/domus-barista-adventen-kalendar.html

# 204
# 205
Поръчах си Коледният от Нотино, много ми харесва, сега ще търся нещо и за мъже:)

# 206
Поръчах за дъщерята и снахата коледния календар на Нукс за 2024, от аптеки Гален е най- евтин- 158 лв. Сега търся някакъв календар за сина.
Това са им предколедните подаръци. Simple Smile

# 207
Поръчах си Коледният от Нотино, много ми харесва, сега ще търся нещо и за мъже:)

И аз много го искам, но чакам някакво намаление, много ми е скъп.

# 208
Има ли код за намаление вътре,както миналата година?

# 209
  • софия
Видях, че Jeff de bruges са пуснали шоколадовия календар. Същоят е като миналата година, но вероятно ще взема. Почти не ми остава време, а трябва и чаен да купя.

Общи условия

Активация на акаунт