Коледни календари - тема №4

• 78 871
  • 812
  •   1
Отговори
# 210
Поръчах си Коледният от Нотино, много ми харесва, сега ще търся нещо и за мъже:)
Има ли код за намаление вътре,както миналата година?
Не,нямаше.

# 211
Леонидас също са пуснали коледен календар, изкушават ме, но сигурно ще пропусна, много са скъпи.

# 212
Някой да е купувал коледен календар с бира? Интересува ме колко ли мл са шишенцата с бира на този?

https://100beers.bg/100beers-advent-xmas-calendar

# 213
На Нукс календарът е намален в 36.6

# 214
  • Велико Търново
Много е внушителен, ние ги получихме и аз вече купих за приятелка за Коледа.Има всичко от марката.

# 215
Много е внушителен, ние ги получихме и аз вече купих за приятелка за Коледа.Има всичко от марката.
Миналата година го купих, наистина е страхотен! Единствената причина да пропусна тази година е, че е почти идентичен с миналогодишния. Разликата са новите продукти,
Скрит текст:
за коса
, а тях вече ги пробвах и не са за мен.

# 216
  • София
Nuxe го взех от Нове фарм за 122 лв.

# 217
Мъжкият календар на Нивеа някой да е срещал на по- добра цена от 180 лв?

# 218
Мъжкият календар на Нивеа някой да е срещал на по- добра цена от 180 лв?
https://www.amazon.de/Calendar-Pampering-Surprises-Christmas-Pro … ZT1zcF9hdGY&psc=1
от Германия на 49 евро е с БД

# 219
Това ми излезе в дм приложението.

# 220
Коледните календари на Синсей са намалени сега. Обаче няма безплатна доставка и повечето са изчерпани.

Поръчах този (после гледах отварянето - не разбирам немски, но схващам основното):
Скрит текст:

Прилича ми на Балеа, но е много по-евтин. С аромати на мента, шоколад и захарен памук. Малки размери, но при сегашната цена излиза около 70 ст. на вратичка.
Виждам, че го критикуват, но при тази цена не знам какво повече може да се очаква.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 15:40 от pppqqq

# 221
Да предложите вариант за календар с шоколадови бонбони и да е от български сайт. Няма да има време за доставка от чужбина. Поизчетох темата, и засега си харесах jeff de bruges, но ми се иска да разгледам и други опции. И да не е с ликьори, защото е за децата.

# 222
Да предложите вариант за календар с шоколадови бонбони и да е от български сайт. Няма да има време за доставка от чужбина. Поизчетох темата, и засега си харесах jeff de bruges, но ми се иска да разгледам и други опции. И да не е с ликьори, защото е за децата.
Почти във всеки от хипермаркетите има на киндер календари

# 223
Коледните календари в Douglas са намалени.

# 224
  • софия
В Лидл имаше на Фереро.

Общи условия

Активация на акаунт