Коледни календари - тема №4

• 52 673
  • 536
  •   3
Отговори
# 285
Имаха сякаш, струва ми се, че ми бяха излезли. Сигурно са свършили.. Винаги са лимитирани бройки, както и яйцат аза Великден и пр. Харесвам ги много, но тази година пропуснах.

# 286
Аз засега съм много доволна от календара на Balea - It begins to look a lot like Christmas. За 7 дни имам само един неароматизиран продукт - почистващ гел за лице. Опаковките са travel size със симпатичен дизайн. Ароматите са приятни. За парите си е супер и може би догодина пак ще повторя.

# 287
  • София
Аз засега съм много доволна от календара на Balea - It begins to look a lot like Christmas. За 7 дни имам само един неароматизиран продукт - почистващ гел за лице. Опаковките са travel size със симпатичен дизайн. Ароматите са приятни. За парите си е супер и може би догодина пак ще повторя.

Разгледах какво съдържа - доста разнообразен, добре подбран избор от продукти. Simple Smile
Аз също съм доволна от календара на Rituals. Досега не бях ползвала техни неща и това е забавен начин да изпробвам повече продукти. Всичко е с много приятен, изискан аромат. Душ-гел пяната и крема за ръце бих закупила и в нормален размер, много ми харесват, особено кремът. Имам проблем с кожата на ръцете зимно време и се изненадах колко добре ми действа.

# 288
  • Mediterraneo
И аз за момента съм си отбелязала два продукта на Kiehl's  които да купя в пълен размер- един почистващ гел за лице и един серум. Страхотни са им продуктите, бях се разколебала по едно време дали да не връщам календара, че много пари му дадох, но е добър вариант да пробвам много продукти, които иначе не бих си позволила.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:43 от Тарталета

# 289
  • Сф
Ей сега си наотворих прозорчетата от 1ви до 7ми от Look Fantastiс, че не бях в нас. Спреят на Сол де Жанейро много палаво мирише. Според мъжа ми яко на секс и забрани да си го слагам на работа или, ако излизам сама хахахха

# 290
sweetkids_mama, на Rituals съм ползвала продукти само от серията Sakura. Ароматът е невероятен. Душ гелът, който се превръща в пяна беше първият такъв продукт, на който съм попадала. Първо го бях взела в мини версия, а след това и пълноразмерен. От доста време се кумя на ароматизатора за кола ама скъпичък ми се вижда, та затова и пасувам. Миналата година гледах адвент календарите, тази година също... Ама май и догодина няма да взема по много банална причина: не приемам в продукт с такава цена да ми слагат мини свещи, мокри кърпички и ню-ню травъл сайз продукти. Хем е добър вариант да опитам повече аромати и продукти, хем не съм убедена, че ще ми харесат. Маркетингът и рекламата на Rituals са страхотни, обаче като помисля трезво се оказва, че май наистина им купувам ни продуктите, а маркетингът и рекламата. Е и усещането, което са ми обяснили, че трябва да имам. Все ще се предам някой ден да платя това, което държа в количката в сайта им Simple Smile

# 291
Спреят на Сол де Жанейро много палаво мирише. Според мъжа ми яко на секс и забрани да си го слагам на работа или, ако излизам сама хахахха
Кой цвят е?

# 292
  • Сф
59 лилавия

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:35 от Miraj*

# 293
Същият е и в календара на Douglas. Много ми хареса и на мен.

# 294
От няколко години пробвам с коледните календари първо на Дъглас, после минах през Боди шоп, миналата беше на Lancome и все остава нещо, до чиято проча така и не стигнах (но пък отворените са ми харесвали), тази година направих промяна. По желание на девойката в тийнейджърска възраст я оставих сама да си направи дизайн на кутиите. Аз купих нормални и продукти за път от няколкото популярни козметични магазина и канцелански неща. Във всяко от прозорчетата съм пъхнала и по листче с темата на календара ѝ, но и тя си е сложила от нейните "късметчета", които да я държат все още към детството. Важното е да бъде изненада.
 Иначе за мен си взех конфитюрчетата. Благодаря на този, който сподели. Втора година взимам ескейп адвент за баща+дъщеря. Чай все още имаме от миналогодишния. Бонбонените са си класика, но и един с някакви бисквинети истории намерих, докато купувах една любима бисквитиера.

# 295
Какъв е този ескейп адвент? Звучи интересно. Аз в крайна сметка заложих на бонбонени календари от Jeff de Bruges. В първия момент бяха леко разочаровани, че не е нещо по-интересно. После обаче оцениха, че шоколадите са разнообразни и качествени.

# 296
  • софия
Календарът на Jeff de Bruges е хубав. Има най-различни бонбони. Не съжалявам, че избрах него.
Миналата година с ру барчетата също беше хубав.

# 297
Какъв е този ескейп адвент? Звучи интересно.
От сайт за бордни игри.

# 298
  • София
Как успявате да се удържите да отваряте само по едно прозорче на ден с шоколадовите календари? Stuck Out Tongue

# 299
То с всякакви е трудно. В неделя отворих две, ама аз така или иначе започнах по-късно с моя. И сега пак съм назад, но се удържам 😃

Общи условия

Активация на акаунт