Коледни календари - тема №4

• 76 736
  • 812
  •   1
Отговори
# 630
Аз изпуснах beauty box на Ланком от Нотино, а много исках да го взема. Ако случайно някоя от вас е размислила, много моля да ми пише. Изпусках го и от сайта им и се надявам, че ноември пак ще заредят. Миналата година през ноември си взех адвент календара и мисля, че зареждат втори път или поне силно се надявам Simple Smile. Сенките са много красиви!

# 631
Аз изпуснах beauty box на Ланком от Нотино, а много исках да го взема. Ако случайно някоя от вас е размислила, много моля да ми пише. Изпусках го и от сайта им и се надявам, че ноември пак ще заредят. Миналата година през ноември си взех адвент календара и мисля, че зареждат втори път или поне силно се надявам Simple Smile. Сенките са много красиви!

Днес го имаше наличен в Нотино. Следете.

# 632
  • Mediterraneo
Четейки ви за Ланком, това са само подаръците към поръчка за 100 евро отпреди няколко месеца. Хич не се щадят в подаръците.

Имаше една оферта по едно време за 35% намаление при покупка над 100. Така се сдобих с три от парфюмите им Simple Smile

# 633
Четейки ви за Ланком, това са само подаръците към поръчка за 100 евро отпреди няколко месеца. Хич не се щадят в подаръците.

Имаше една оферта по едно време за 35% намаление при покупка над 100. Така се сдобих с три от парфюмите им Simple Smile
еха! Това от бг сайта ли е? Никога не съм попадала на такава оферта.

# 634
Миналата година от ЧП, разрових се в мейлите:

# 635
За Ланком пак. Ако на някой не му е интересно, нека да пропусне.
Разцъквайки Нотино, ми направи впечатление, че там Ланком са по-евтини.
Избрах 3 продукта в еднакви мл в Нотино.

С текущия код идват на 310 лв
В официалния сайт на Ланком същите идват на 504 лв. Ако предположим, че ще има 35% на Черен петък, ще дойдат на цена 327 лв. В момента имат подаръци за поръчки над 200 лв, които са:

И избор на още 3 мостри.
В Нотино не ми добави подаръци, но понякога дават и те.
В Дъглас не ми се занимава да влизам и да сравнявам. И те имат някакви отстъпки с Beauty Card. Та според мен си сравнете първо и вижте и какви подаръци ще дадат към момента на поръчката.

# 636
Знаете ли кога е Черният петък с намалението на advent календара на "Douglas"?  150 лв. са ми много за него (предвид че миналата година беше 119лв. с почти същото съдържание) и ще чакам промоция, за да си го взема евентуално.

# 637
От Ноември всички почват с някакви намаления и шум за предстоящия Черен Петък. Декември също има не лоши оферти. Проблема е наличността. Дали ще останат, за да ги намалят.

# 638
  • София
За мен козметичните календари са пробутване на един куп непотребни стоки, с тук там нещо което човек би използвал. Ползвам малко, но висок клас козметика и просто няма как да са ми интересни козметичните календари.
С голям кеф обаче всяка година си избирам шоколадов и чаен календар и всяка сутрин от началото на декември с удоволствие си отварям по прозорче от двата. Ето и тазгодишните ми фаворити за чаен и шоколадов адвент календари:

Този път изневерих на любимците си English Tea Shop с Pukka, за което малко съжалявам, но пък нека има разнообразие.
https://www.amazon.de/dp/B0F43RS71L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

За шоколада много се чудих, след марципаните на Niederreger и бутилчиците на Anthon Berg май всичко ми бледнее. Тази година колебанията ми бяха между Lakrids by Bulow и Reber Mozart. Накрая победи Моцарт заради цената Smile
https://www.amazon.de/dp/B0DBM5SRHP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 639
  • Mediterraneo

еха! Това от бг сайта ли е? Никога не съм попадала на такава оферта.
Не, от испанския, не беше и по ЧП, от това лято ми е поръчката. Но определено в официалния сайт са много по- скъпи продуктите, от там вземам, само ако има подобни оферти. В който и да е друг сайт или физически магазин, нещата са по- евтини.

# 640
Попаднах на мъжки календар 😀
https://avlonbg.com/wera-koleden-kalendar-2025

# 641
Антоанет Попова е качила видеа и за Балеа, Мейбълин и Look Fantastic. Първите два не ме впечатляват, последния даже малко разочарова предвид цената му. Няма да слагам линкове да не досаждам. Ако някой се интересува, нека да погледне в канала й.

# 642
  • София
И аз не мога да си харесам нищо тази година съотношение - цена - съдържание. Все по - лесно ми е да се въздържа. Жалко.

# 643
В cult beauty има много готини сетове .

# 644
Мацки,
Да се похваля, че вече имам на Lancome календара. ♥️ Миналата седмица с мъжО правихме 13 години заедно и той впрегнал приятел от София да обикаля Дъгласите,  да купи и прати календара ♥️ и вече е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт