Коледни календари - тема №4

• 76 695
  • 812
  •   1
Отговори
# 750
И аз забелязах, че календарът на Катрис е по-евтин от навсякъде, в ДМ.
А календарът на Зелен е намален в Озон.

# 751
  • Пловдив
На мъж ми мисля да купя този календар, но не откривам колко мл са шишенцата...

# 752
Онзи ден коментирахме, че това е измама.

# 753
  • Пловдив
Благодаря, изобщо не се загледах, че всъщност е уж магазин за дрехи 🤦🏽‍♀️ и понеже имаше подробна информация за връщане и ала-бала.

# 754
Колко хора са си го поръчали сигурно….

# 755
  • Пловдив
А и накрая поне от емаг това разбрах...изобщо не става въпрос за алкохол в тях 🤣
Мъжът ми много щеше да ми се смее и подиграва.

# 756
Ако нямах толкова палитри, бих забърсала календара на GlossyBox само заради Natasha Denona. Отдавна искам да я пробвам, но все ми е скъпа или имам за харчене други неща. Виждам в сайта й палитрата за 60€. Ето и календара:
https://adventcalendar.co.uk/glossybox-advent-calendar/
Според мен си заслужава.

# 757
Поръчах си този календар - https://www.ozone.bg/product/koleden-advent-kalendar-2025-25-cha … ti-smart-organic/

Като календара на Зелен (и от същия производител), но съдържанието е малко по-различно. Струва ми се, че кутията е продавана и предходни години, затова разговарях в чата с човек (не с бот, имам предвид) и той ме увери, че не е стар и че съдържанието не е объркано. Все пак, ако е, ще им пиша пак през декември.

А, да - и си взех две кутии Антон Берг от Лидл, ще си представям, че са адвент календар.

# 758
Аз взех от коледните сетове на cult beauty , имат страхотни предложения .

# 759
  • софия
Поръчах си този календар - https://www.ozone.bg/product/koleden-advent-kalendar-2025-25-cha … ti-smart-organic/

Като календара на Зелен (и от същия производител), но съдържанието е малко по-различно. Струва ми се, че кутията е продавана и предходни години, затова разговарях в чата с човек (не с бот, имам предвид) и той ме увери, че не е стар и че съдържанието не е объркано. Все пак, ако е, ще им пиша пак през декември.
Със сигурност Зелен имаха такъв календар преди 3 - 4 години. Купувах на дъщеря ми. Дори на една от снимките е с логото на Зелен.

# 760
То това е календара на Зелен. Аз го поръчах от техния сайт, същия е.

# 761
В Дъглас има "пред черен петък" намаления. Адвент календара има е с 20тина лв намален. Дали на самия черен петък ще има намаление? За първа година се интересувам от календари и нямам наблюдение как процедират.

# 762
Не е същият - този е с поточна линия, а календарът на Зелен е с въртележка.
Аз знам, че дизайнът е стар - мисля, че и аз го бях поръчала, но се надявам просто да са поръчали повече от същите кутии, а продуктите да са нови. Затова и говорих с човек от Озон.

А има и разлики в съдържанието.

# 763
Съдържанието си е същото, казвам го, защото вече го изядох. 😁 Освен тора пралините с шам фъстък и ягода ги изкараха след миналата Коледа. Кутийките вътре са си същите. Единствената разлика е “чорапа отгоре”, тоест това, което покрива самите кутийки.

# 764
Посоченият грамаж на кремовете за мазане е различен. Изрично попитах за тях и ми казаха, че няма грешка в описанието (и ако има - да им се оплача, което и ще направя):
Скрит текст:

Впрочем, сега рових в пощата си - на 16.11.22-ра съм го поръчала - бил е 40 лв (голяма инфлация!)

Общи условия

Активация на акаунт