Отговори
# 135
# 136
Цитат
2015 г

Defne Kayalar и Çağatay на снимачната площадка на сериала #medcezir #cagatayulusoy

# 137
Много е лежерно и спокойно при ШЕФА и тук също. Пази новата визия в тайна ,а на нас ни липсва. Хайде вече време е да има раздвижване.. почвам да мисля, че ще отложат проекта или няма да го снимат изобщо. Продуцента е размислил за рекордният висок хонорар.. Шегувам се не мисля, че е това.. Фандома е чок търпелив чак за награда сме. Ще изгрее слънчице и на нашата улица. Като гледам каква борба за рейтинги и оцеляване е не знам да се радвам ли що ли и зрителите си гледат старите сериали и са свикнали с тях. Вярваме в избора и усета му и досега не се е провалял знае какво прави, какво иска и какво ще го развълнува.. Както и преди коментирах фърли ни в тъча изненадващо отново на ТВ екран след Gaddar.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:23 от femmi2

# 138
Момичета❤️

Хазар с Кубилай.

И нови от Сю

Хазал е споделила отзив за Калпазана
Сложих децата да спят и изтичах при него.
В края на сериала, чието начало не съм гледала ти ме разплака...
Станах жертва на твоя талант. Блестиш, любов моя Şükom.
Хайде пак отивам на повторението!
#Kalpazan

# 139
Здравейте, дами!

Късно е за кафе, но с удоволствие ще хапнем заедно с нашия лакомник.
Няма ново инфо, актрисите май се свършиха, та феновете спряха и с догадките за партньорка на Чачо.
В Х е спокойно и тихо. Не ни остава нищо друго освен да се радваме на старите снимки и гифки.
Цитат
cagatay_italy_
#TamBirCentilmen 27 дни в челната десетка Турция вчера на 9-та позиция днес се изкачи до 6-та Когато казах „те ще получат това, което заслужават“, това е абсолютно най-добрият отговор, който Чаатай може да даде мълчаливо
Голяма победа ♥️🏆♥️
@cagatayulusoyy ти си моята огромна гордост

"Три неща никога не се връщат: време, думи, възможност. Така че не губете време, подбирайте думите си и не пропускайте възможността."

Прекрасен ден ви пожелавам - усмихнат и ползотворен!

# 140
🌺

Бенсу, Шифанур и Мелис- трио в "Песента на Републиката".

# 141

Привееет! Heart

# 142
Пропуснала съм още едно предложение за екранна партньорка:

damla sönmez x çağatay ulusoy

И нови колажи от неуморимите рускини:

# 143
С удоволствие ще си хапнем десерт от Мастър Шефа. Yum

Само Дамлата да не ни натресат или Бусе Марал.
Пепел ми на пръстите и мислите.  От кандидатките на феновете отпадна Симай Барлас , която е подписала с ОГМ на Онур Гювенатам за проекта " Шехерезада" заедно с Айтач Шашмаз.

Сюмейе засега не  се чува за проект ( ще има и такъв когато му дойде времето и хареса нещо.) Нямам против Енгин бей отново да я уреди и да повторят партньорството.  За да съм честна трябва да поработи върху дикцията и да плаче по естествено. Знае как да реагира на негативите има характер и психика.
Не разбрах в Лондон за фотосесия и ревю ли е щото нещо се споменаваше за покана от известен дизайнер. Що да не е на шопинг и разходка след като има време и може да си го позволи.

Ани:hibiscus: няма ли да се похвалиш, че си я видяла красавицата. Притежава всички данни за успех, като фотомодел и манекенка.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:05 от femmi2

# 144
Феми😆 Притежава тя данните, ама притежава и малко повече средства от мен. Едва ли се разхожда там, където и аз😆
Ама не съм я видяла, де.
Бях чела преди време нещо от Бирсен, че тя е в Лондон, за да учи. Език и актьорско майсторство. Нещо такова ми се върти в главата, ама вече съм позабравила😉

"Моят списък с мъжки желания за #EşrefRüya. 🙏
Бих се радвал Çağatay Ulusoy да работи с тези двама актьори.
Kenan İmirzalıoğlu
може да играе ментор или съперник на Eşref, а Erkan Kolçak Köstendilможе да играе брат или дясна ръка на Eşref.
Кой друг бихте искали да включите в този проект?

Аз бих казала Алперен Дюмаз. Макар нещо да не ме радва особено в последната си роля в Лейля, но то предполагам е от ролята.

# 145

.
Kenan İmirzalıoğlu[/b] може да играе ментор или съперник на Eşref,

Само съперник не, ментор може, нещо като Софи за Девран. Heart Към Кюстендилов и Алперен бих добавила и Алп Навруз. Heart

# 146
Ама Пипи, за ментор на Чачо си представям някой по-възрастен. Знам ли?😀
Той Кенан на колко години е? Онур си изглежда по- възрастен, подходящ е за ментор😀

Иначе, понеже вече видях Чачо с Арас, сега бих искала да го видя и едно друго любимо мое момче- Баръшко😜

# 147
Ама Пипи, за ментор на Чачо си представям някой по-възрастен. Знам ли?😀
Той Кенан на колко години е? Онур си изглежда по- възрастен, подходящ е за ментор😀

Кенан е на 50 год,  3 год по възрастен от Онур Сайлак. Просто и двамата са ми любимци(Кенан и Чачко), затова не ги искам като съперници. Heart

# 148
Май само аз харесвам Дамла в тоя форум 😅
Кенан трудно ще го навият с тия три часа епизоди.

# 149
"Моят списък с мъжки желания за #EşrefRüya. 🙏

Оххх, как да избера някой партньор на Чачо като списъкът ми с любими турски актьори набъбна много. Искам ги всички в един проект, ама не става.
Затова ще се примиря с партньорите и ще наблегна на Чачо.
Аз имам претенции за жанра - не искам историческо дизи, нито пък фантастика.

Общи условия

Активация на акаунт