Отговори
# 120
# 121
Цитат
💥 Сериалът “Eşref Rüya” от Tims&B, ако не настъпят промени, се планира да бъде излъчен по Kanal D.
Съобщава се, че вече е сключено споразумение с канала.

# 122
Винаги могат да настъпят промени ,но с канал D за сефте ще снима и работи.  
Интересанте ще е и се надявам да направят добра реклама и оценят какъв класен ,талантлив и имиджов актьор ще имат с много подкрепящи фенове надявам се и публика.  

Вие с каква визия си го представяте и желаете за новият проект и с каква най го харесвате ?
Най любима ми е като Емир обожавам го там , както и ролята му много истински е доближаващ се до това и в живота. Самият Чаатай е споделял това в интервю.
После следва визията в екшъна Сарп много е секси адски направо. Дахан също го харесвам и не мога да подмина Сайгън. Уникален е. ! 🔥 О , да не забравя и Баръшко от "Делибал" и за тази визия много се постара. Факт е че е доказан Хамелеон!
Не мисля, че ще има много изменения ,като Ешреф. Ще е с брадица не прекалено и готино оформена мъжка прическа и в тяло ще е с поддържана физическа форма. Нали героят му ще е в зряла възраст така че не мисля, че ще изглежда много младежки. Любимата му също ще е вече пораснала и голяма.  
Ще видим дали ще му изберат някое девойче или по зряла. Важното е както писа Дианка народа да е доволен и пощадим психиката на колежката Joy то смях.. ама не им е никак лесно, това е цената на славата. Не сме длъжни да харесваме и одобряваме всеки и всяка нито в живота, нито в сериалите. Няма такова правило и изискване. Той си живее живота ,както си иска и с когото си иска и не плаща данък мнение.
Има граница ,която не бива да се прекрачва в социалните мрежи.    
Химия, флуиди и приковаваща дъха актьорска игра и съвместимост се среща само веднъж и го изпитваш. Не се получава с всяка. Досега само с Хазалка. Сериала е супер успешен началото на кариерата му. Разбира се има фенове и зрители с които им е любим и с други партньорки. Харесвам го и с други, но само толкова. С някой от тях са красива екранна двойка и приятна за окото.
Истината е че няма много избор да са му на нивото, като актьор. Чаатай Улусой е висш пилотаж!

За ранната рибарска снимка не спирам да се усмихвам. Право в целта е.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:48 от femmi2

# 123
Ново на Сю

# 124
Още ли е в Лондон тази красавица?

# 125
В Лондон е Сю😊
Привет, момичета🌺

Моето понеделнишко състояние😀

Канал D също са трудна телевизия и не прощават. Ама айде да видим как ще ни тръгне.
За визията на Чачо- на мен лично ми хареса като Дахан. Естествено любим ми е Сарп като визия, но минаха годинки от тогава и нашето момче възмъжа😉

Да ви кажа, тези дни изгледах 2 епизода от Соргюто на Хазал и Чаалар и определено ми хареса. Различен стил, от моите. Жалко, че повечето такива продукции все ги гледаме по платформите. Ще опитам тези дни да изглудам и другите излезнали серии.

До после, момичета. Ние отиваме да ритаме след малко😆⚽️

# 126
Любима визия:

# 127

Имаме еднакъв вкус за визията на турският Джеймс Бонд и жестокият Дахан. И като Емир ми е любим природно естествено красив Аполон. Много бързо възмъжа гледаш го агънце първи сезон ,но след това в какъв принц и мъж се превърна. Не случайно истеряса народа тогава и аз също направо не можех да се позная и повярвам, че се заплеснах по турски актьор и сериали. Променими мирогледа и всичко. Той е ФЕНОМЕН, който се съмнявам че някой след него може да повтори. Не говоря само за красота ,а за творческият му път , кариера,  успехи и роли.
Много уважат Чаатай бей и изключително рядко чета нещо лошо за него от журналистите. Има ги измислиците и жълтините, но то е нормално.
Важно е да не се замаяш от славата и парите и да останеш земен човек и скромен и да имаш приятели. Имаше отклонение от пътя , но не е нито първият или последният, който го прави това. Преодоля го и не си съсипа живота и кариерата. Искам и мечтая да излезе извън Турция, защото вече му е тясна за таланта и възможностите. На приказки е лесно ,но той знае как да си сбъдва мечтите и целите стига да пожелае и да е по социален. Няма да е проблем езика ,защото знае и говори перфектно английски ,но винаги може да взима още уроци. Турците имат качествени продукции ,но друго е да снимаш на световно ниво с екип.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:45 от femmi2

# 128
Пишат, че неофициално, но много вероятно е тона да била визията на Чачо за Ешреф Руя

Аз нямам нищо против😀

От Хазал

От Аслихан

# 129
Да украся малко темата с колажи от руските групи.
Скоро не бях пускала:

# 130
Епизод 9

# 131
Здравейте, дами!

Тази сутрин минавам набързо само с кафето и седмичната IMDb класация.
Рубриката ще я оставя за утре. Извинете ме!
Чачо е отново в десятката, Хазалка също.

"Силата на човека се определя от три неща: в неговата мисъл, в неговото чувство и в неговата постъпка!"

Щастлив да е денят ви - изпълнен с обич и хубаво настроение!

# 132
Здравейтееее , тъкмо щях да питам за класацията че от тела ми е неудобно да проверя и сте я сложили.  
Браво ,любимците са още в десятката.  Виж тиии Джансу Дере е изпреварила Тубата. Още не мога да си обясня с какво толкова е интересна че непрекъснато е първа?  
Другата седмица предполагам, че Джан ще е първи или трети заради Ел Турко.  Страхотен трей пуснаха бие се като звяр.  
Тия от Дисни , като се изложиха могат само да съжаляват, че изпуснаха такъв световен проект.
Режисьор е невероятният Улуч Байрактар. Уур Йелдаръм ,който е най добрият в боя и екшън жанра също участва.  
Проекта се проточи, но накрая му дойде реда.    
Турската Гайн са го купили и ще го излъчи. Платформата напоследък  напредна и е вървежна.

Още имам да догледам кримито с Хазал и Чаалар добре че го направиха на платформа ,защото по ТВ можеше и да не се разбере и няма успех. Проектът е одобрен и за втори сезон.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 13:46 от femmi2

# 133
# 134
Цитат
Only Çağatay Ulusoy
Едно от любимите ми интервюта на #ÇağatayUlusoy. Неговият стил и външен вид, неговият секси английски акцент, фактът, че той знае, че няма да му бъдат задавани тъпи и неуважителни въпроси....
Турски медии - гледайте и се учете!

Общи условия

Активация на акаунт