Отговори
# 105
Здравейте, дами!

Ухае на силно кафе, заредено с усмивка и позитивизъм.
Феми като грижовна домакиня се е погрижила за нас.
От мен разходката в миналото на Чаатай.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Премиерната вечер на Delibal в Щутгарт и Берлин се проведе, имаше блъсканица!

31 декември 2015 г.
Çağatay Ulusoy , Leyla Lydia Tuğutlu и режисьорът Ali Bilgin присъстват на премиерните вечери на Delibal в Германия. Той се проведе в Щутгарт при голям интерес предната вечер. Те присъстваха на гала вечерта в Берлин снощи. Интересът към Çağatay Ulusoy беше толкова силен, че му беше трудно да върви сред писъците. Виждаше се, че Чаатай, който беше в опасност да бъде смазан в пороя на любовта, не можеше да сдържи сълзите си. Вече знаем, че той е доста емоционален по природа. Имаше писъци, които казваха „Ти си скъпи мой, добре си“. Съвсем нормално е Çağatay да се разчувства пред тези положителни реакции.

Улусой и Тугутлу, които бяха изключително доволни от интереса в Щутгарт, получиха като подарък картини с молив.
Докато някои от феновете на Чаатай Улусой се опитваха да вземат автограф със снимките му в Берлин, други се опитваха да направят снимки с мобилните си телефони. Çağatay заслужава това внимание с участието си във филма.

Лейла Лидия Тугутлу, която излезе на сцената в края на филма, се обърна към публиката на немски. След това Çağatay взе микрофона и каза: "Всички знаехте немски, нали? Тогава нека говоря на турски." каза с усмивка той.
След това той се снима с публиката, сред крясъци, с мобилния си телефон, закачен на селфи стика.
Çağatay Ulusoy и Leyla Lydia Tuğutlu изглеждаха много добре заедно във филма Delibal. Те направиха много добро дуо. Може би ще можем да ги видим в телевизионен сериал догодина.

Çağatay Ulusoy и Leyla Lydia Tuğutlu ще навлязат в 2016 г. в Германия тази вечер.
Можете да ги гледате в Kanal D Beyaz Show от 23.15, дори и да е на запис.

"Докато обичаме, всичко има значение. Докато ни обичат, всичко има смисъл."

Пожелавам Ви прекрасен неделен ден, изпълнен с много усмивки, любов и хармония!

# 106

Ех , кога ли пак ще го видим така раздаващ автографи , усмивки  и любов ! Heart

Гала на Делибал - Щутгарт

# 107
Хелоууу! Heart

# 108
''Истински Джентълмен'' и Кавалер.  От тази неземна красота и съблазън  ти се подкосяват колената 

# 109
Ново от Хазал

# 110
''Истински Джентълмен'' и Кавалер.  От тази неземна красота и съблазън  ти се подкосяват колената 

Скрит текст:

Не мога да не цитирам този чудесен пост!
Наздраве за Истинския джентълмен!

# 111
Добър вечер ,момичета ! Минавам да ви поздравя и да ви се похваля ,че слава Богу ,въпреки стреса по време на изпита ,се справих  и продължавам напред .

Аз съм добре ,надявам се вие и шефът също ! Simple Smile 🤗🤗🤗

Черпя ви виртуално . Simple Smile

И тост от НАЙ-красивия джентълмен !

# 112
Ди честито да ти е...

# 113
Ауу Диде...говорехме си за теб.  Чудехме се кога ще ни навестиш❤️
Честито и още мното успехи💫💫💫

# 114
Добър вечер ,момичета ! Минавам да ви поздравя и да ви се похваля ,че слава Богу ,въпреки стреса по време на изпита ,се справих  и продължавам напред .

Аз съм добре ,надявам се вие и шефът също ! Simple Smile 🤗🤗🤗

Скрит текст:

Черпя ви виртуално . Simple Smile

И тост от НАЙ-красивия джентълмен !
Диди, радвам се, че се обади! Затъжихме се за теб!
И честито - дано всичките ти изпити вървят така успешно.
Здраве и професионална реализация ти пожелавам!
Да ти остава време и за нас, и най-вече за Шефа.
Благодаря за почерпката!
За теб - тази сладка усмивка:

# 115
Дианка😍 , много се радвам че си добре и ни навести, често се сещаме за теб. Отбивай се по често, когато имаш време. Нали знаеш ,че предстои и нов ТВ проект и ще е отново вълнение ,въпреки стреса от рейтингите.    
Честито за изпита и благодаря за почерпката и Наздраве от най красивият Джентълмен ❤️‍🔥  🍷🍷🍷🍷🥂🥃🥃🥃

# 116
Благодаря на всички ви ,бъдете живи и здрави !

Ще се отбивам ,мина ми зорът с изпита .

Знам ,че има предстоящ проект . Следя ,какво пишат .
Хората се притесняват/шегуват за психиката на бъдещата му партньорка. Защото всяка след Хазал е обиждана ,подценявана и нехаресвана . И й пожелават саркастично успех с преодоляването на негативизма . 🤗😁

Наистина е така . Аз съм също от феновете ,които никоя ,никак не харесват до него ,освен Хазал и Бенсу . Ревност ли е ,какво ли е ,не знам . 🤷🏻😁

Дано му изберат някоя талантлива и народа да бъде доволен и да изиграят един добър сценарии,който да пожъне много успех !

# 117
Здравейте, дами!

Да започнем новата седмица с чаша ароматно кафе и надеждата, че скоро ще имаме инфо за нашия красавец.
И за да не скучаем продължаваме нашето пътуване с екипа на "Delibal" из различни градове в Турция.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

DELİBAL Блъсканица в Анталия!

24 декември 2015 г.
Премиерата в Анталия на „ elibal“, най-красивият любовен филм на годината, с участието на Чаатай Улусой и Лейла Лидия Тугутлу , се състоя във вторник вечер, 22 декември, в залите CinemaPink на търговския център Antalya Shemall. Фенове от Анталия проявиха голям интерес към Чаатай Улусой и Лейла Лидия Тугутлу, които заминаха за Анталия за премиерата.

Актьорите от Делибал Чаатай Улусой, Лейла Лидия Тугутлу и режисьорът на филма Али Билгин се срещнаха с феновете си в Анталия. Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu и Ali Bilgin, които се появиха пред своите фенове преди прожекцията на филма в залите на Antalya Shemall Shopping Center CinemaPink, благодариха на гостите, които изпълниха залата, че дойдоха. След като актьорите поздравиха гостите, всички заедно започнаха да гледат филма.

Delibal излиза по кината в Турция в петък, 25 декември.

"Нужни са ни много години, докато разберем колко ценни могат да бъдат моментите."

Много щастливи моменти и незабравими дни през новата седмица ви пожелавам!

# 118
Добро утро . Нося ви една много ранна снимка на нашето рибарче . 😀

И малко чупки в кръста за един по-весел ден . Simple Smile

# 119
Добро утро . Нося ви една много ранна снимка на нашето рибарче . 😀

Скрит текст:
И малко чупки в кръста за един по-весел ден . Simple Smile
Дидии, с ранната снимка на рибарчето уцели десятката, направо ме "закова".
Не преставам да се усмихвам.
Благодаря ти за тази хрумка и пожеланието за весел ден.

Общи условия

Активация на акаунт