Отговори
# 90
Привет, лейдис🌹

Феми, аз не очаквах Чачо там. Не мисля, че са си толкова близки. Макар повечето да са му били колеги. Салих, Шифанур, Бенсу, Ръза...

И аз искам много да го гледам, най-вече заради Салих. Но няма да е скоро сигурно. Ама кой знае. Успехът на филма на Арас, Чудо в 7ма килия, накара Нетфликс да го излъчи. Така че може и тук нещо да излезе.
Много са хубави всички. И е много интересно- всички в черно, само Мелис в бяло😀

Пожелавам ви приятна и релаксираща Събота, момичета❣️

# 91
Емииии , Тешекюлер че ни припомни тези красиви ,носталгични и незабравими емоции от галите на "Делибал".
Когато даряваш и получаваш любов! ♥️ 

Направо ни фърли в тъча ШЕФА. Почти бяхме убедени че ще снима за платформи дори мислех че се даде по дълга пауза , но в типичен стил ни изненада.  Не трябва ли да почват да снимат до края на годината.  Каста нещо бавно го избират..
По принцип се спотайва като гради нова визия и работи върху образа така че ще проявим търпение.

# 92
Направо ни фърли в тъча ШЕФА. Почти бяхме убедени че ще снима за платформи дори мислех че се даде по дълга пауза , но в типичен стил ни изненада.  Не трябва ли да почват да снимат до края на годината.  Каста нещо бавно го избират..
По принцип се спотайва като гради нова визия и работи върху образа така че ще проявим търпение.
Феми, от продукцията чакат феновете да изредят всички желани за партньорки. И тогава ще избират от посочените.
В Х не ми се влиза като гледам колко са се наредили на опашката. Дали остана непредложена актриса?! Да взема аз да се застъпя за нея.
А Чачо ти най-добре го "познаваш" и знаеш, (а и ние) че няма  да се появи пред нас преди започване на снимките. Цяло чудо ще е ако някой репортер го фотне изневиделица.

# 93
Като споменахте кандидатки, в инстаграм даже има опция гласуване😀

След като изгледах Mavi Magara, аз съм много, ама много за Деврим💓

# 94
Те с Керем менкат така ,че аз съм ЗА!
ПП:Освен това време и Керем да играе с Хазал ,че Снежка чака 11г.

# 95
Давайте и ние да се редим на опашката може и да ни огрее късмета JoyWinkStuck Out Tongue

Така е едва ли ще се появи преди снимките на проекта ,но може и да прояви милост.. Пускам дрона да го улови.  Кълбото , дрона и интуицията рядко ме подвеждат. 

Ани , за СП чета само суперлативи. Алекс ще го преведе и с удоволствие ще го изгледам.

# 96
https://turkrutv.net/komnata-dlya-doprosov-1-seriya.html?utm_sou … mpaign=dopr1_perv

Ето го дизито на Хазал и Чаалар с руски превод мисля ,че и озвучка има.

# 97
Много е хубав, Феми, много истински. Да, Алекс се е заела и е доста бърза и отдадена, скоро ще ни изненада приятно. Аз нямам нищо против и още веднъж да го гледам 😍

# 98
Ново от Сю

# 99
В Х попаднах на постове от арабските фенове.
Много са категорични относно партньорката на Чачо в "Eşref Rüya".
Ще видим...
Цитат
Ясно е, че героинята на нашия сериал е Алина Боз 🫣
Като цяло я обичам, тя е талантлива и красива, а и знае как да играе

Цитат
Според мои собствени източници, 80% от стила на Чаатай в новия му сериал "Eşref Rüya" ще бъде подобен на този
какво мислите

# 100
Харесвам Алина спрягаха я за Шивача ,но тя може би не искаше да снима за ОГМ ,но тук има логика да приеме защото Марашлъ с Бурак Дениз беше за Тимс х Б

# 101
Алина е с миловидно излъчване ,но не я харесвам кой знае колко.  
Има логика след като е снимала за тази компания Марашлъ отново да я привлекат. Защо се отказа от "Шивача"  така и не се разбра. Правиха проби с режисьора и изведнъж "Аз се отказвам". Говореше се че е щото не е искала да е на платформа. Ако е подписала договора е плащала неустойки.
Тя се омъжи за Лабумски , те с Чачо сякаш не са в добри отношения. Не знам дали е така преди доста често се виждаха и му правеше реклама на заведението. Съдиха се нещо и за сценария на ХЖ. Това не зависи от Чаатай бей.  От тая гледна точка може мъжът й да не желае това партньорство и тя да се съобрази. Той е серт характер и се е забърквал в неприятности. Да я избират вече екранната партньорка да не гадаем и Бирсен да пише ,като най достоверна. За визията и аз си го представям такъв, като от фотото от фотосесията в Америка. Много ми харесва такъв Мъжкар без много изменения. Няма да откажем и да е с по дълга косица.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 10:06 от femmi2

# 102
Още Сюмейе

# 103
Цитат
only.cagatayulusoy

Въпреки че „Adini Feriha Koydum“ беше първият му проект, Çağatay уби сърцата ни като Emir Sarrafoğlu. ❤️❤️❤️❤️

# 104
Добро неделно есенно утро !

Общи условия

Активация на акаунт