Отговори
# 675
Всичко е точно, Феми. Прегръдки и на теб ❤️

# 676
Сю боже Сю Heart

# 677
Красавица е Сю!

Цитат
Only Çağatay Ulusoy 

Благодарен съм за изкуството и сърцето на #ÇağatayUlusoy . ❤️
Благодарен съм за прекрасните му фенове по целия свят. Феновете на Çağatay са НАЙ-ДОБРИТЕ! 🧡
Благодарен съм на #MustafaMertKoç , че ни даде поглед върху живота на Çağatay. 😀💛

Не се ли свършиха вече турските актриси?!
Феновете продължават да постват своите предпочитания...
Цитат
  #ÇağatayUlusoy #BiranDamlaYılmaz #Eşref

# 678
Мислех за Саадет да партнира на Чачо току що работи и с Тимс не е нещо невъзможно.
Като се сетя Керем как искаше да работи с нея по време на Шехира и от продукцията излезнаха на снимки и яде вето всичко и после докараха Лидия.

# 679
Луднаха феновете на Чачо и това е.
Влязох в Х и не спирам да се смея.
Предпочитанията за партньорка продължават да се роят. Видеа се снаждат, а сега и сценарии започнаха да пишат...
Цитат
#SılaTürkoglu #CağatayUlusoy Страстната любов на богат бизнесмен и млад популярен успешен актьор, момичето става изключително ревниво заради интимните сцени с партньорите си, те стават токсични, но нека любовта победи, написах сценария според доклада на Чаатай
@HakanBonomo #ilkveSon  

Цитат
#SuBurcuYazgıCoşkun ✨#CagatayUlusoy

# 680
Съла снима Шербета. Су Бурджу освен сестра да играе на Чаатай категорично - НЕ.
Определено продукцията ще избере добри лица и за третия си сезон който е свързан с токсика поднесена по най-добрия начин.

# 681
Те хубаво предлагат, ама момичетата снимат проекти и са заети😀 Девримка има слухове, че ще е с Акън в Халеф. Съвсем я отписах, а бях най-много за нея. Не се сещам за друга актриса, която да искам аз лично и тя да е свободна.
А коя е Саадет?

# 682
Йони каката дето съскаше на Мерт / Джихан като Лилит в ШахМаран

# 683
Ааа да. Сетих се. Харесах я в ролята й, но аз лично не я виждам до Чачо като партньорка.  Тя е и 10 години по-възрастна от него и си личи🤷‍♀️

# 684
Ааа да. Сетих се. Харесах я в ролята й, но аз лично не я виждам до Чачо като партньорка.  Тя е и 10 години по-възрастна от него и си личи🤷‍♀️
Саадет си партнира и с Ибо аз повече ги харесах от Белчим примерно.
Зависи каква е ролята то напоследък 34 годишни играят майки на 34 годишен актьор тъй ,че кастинга е потрес ама стига да има добри актьори.

# 685
Тотално се оплетох в имената на младите турски актриси. Толкова са ми непознати, че ми е все едно с коя ще е Чаатай в сериала "Eşref".
Вече дори не зная какви предпочитания имам, но съм убедена, че Чачо умее да си химичи с всяка актриса, с която играе.
Да вземат да обявяват най-после името на партньорката, за да успокоим духовете.
За настроение и лека нощ:

# 686
Еми важното е да е някоя и да може да играе това ми е основен казус за всички любимци ,че много актриси ама не всички стават.

# 687
Здравейте, дами!

Едно от важните неща е умението да започваме отначало - кафето, денят, хубавите мисли и мечтите.
При нас е доста мрачно и влажно, но лошото време не може да развали доброто ни настроение.
Петък е! Последен работен ден за тази седмица и нетърпеливо очакване на уикенда.
Да запълним антракта с поредната партньорка на Чачо от "Gaddar", сериалът, който отбеляза победоносното завръщане на нашето момче на телевизионния екран.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Heart Çağatay Ulusoy Flowers Cherry Blossom Buse Meral,
"Gaddar" (2024)

Скрит текст:

"Истинските неща са истински, защото се изживяват смислено, простичко, със сърцето и душата."

Нека лошото време да не помрачава доброто ви настроение и не скрива усмивките!
Весел ден и много слънце в душите ви!

# 688
Актрисата Биге Онал е последвала режисьора и сценариста на серияла Esref.
Предположенията са, че е възможно и тя да вземе участие в проекта.

Но това са си предположения, разбира се.
Хубав и спорен ден от мен🍀

# 689
Актрисата Биге Онал е последвала режисьора и сценариста на серияла Esref.
Предположенията са, че е възможно и тя да вземе участие в проекта.

Но това са си предположения, разбира се.
Хубав и спорен ден от мен🍀

Две актриси вече последваха сценариста на сериала и е мистерия по въпроса  имат ли нещо общо или Йок!
Лека - полека ще се раздвижат нещата и ще се разбере .  На Биге ще й пасне ролята на обсебенета от Ешреф.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 14:38 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт