Отговори
# 660
# 661
# 662

Дидиии , Мерсаж за клипчето. Ох , тези двамата са такива инати толкова си приличат Огън и жупел са.💥🔥🔥🔥❤️‍🔥❤️‍🩹❤️‍🩹💕 Дахан е егоист и много ревнив.  Моето си е мое заради един конкурс какво направи...
Емка , благодаря за гифчетата.  Ох и там какви емоции ,каква душевна болка и прегръдка.  Чачовият поглед те изгаря, пленява и къса сърцето. 💔 За сладко страстните устни да не говоря всяка частица крещи целуни меее..💋  и двамата искаха да се целунат, но не го направиха.

Фенско творчество:boom:

Gaddаr еп. 1

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 10:11 от femmi2

# 663
# 664

Започваме денят с усмивка ,красиви мисли и ароматно кафенце 

Как де не й се възхищаваш Hands Clap

Hazal Kaya на събитието на UNFPA за борбата с насилието срещу жени.
Актрисата каза: "От много години говорим за проблема с насилието над жени. Време е да действаме".

https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1861844956328943791/video/4
видео

"Искаме законите да се прилагат изцяло, за да гарантираме, че жените живеят в безопасност.
Време е да превърнем думите и обещанията в конкретни действия''.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:10 от femmi2

# 665
# 666
Здравейте, дами!

Стана ми навик да поднасям кафето по обедно време.
Извинете ме, но сутрините посвещавам на семейството и любимите си хора.
Открадвам обаче и малко време, за да бъда и във вашата компания, защото ми е приятно и забавно.
Феми, Ани, Диди, благодаря ви за всички новинки, снимки и гифки, с които украсявате страничката.
Насладете се на кафето и да продължим с екскурзията в миналото на Чаатай.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Среща в Измирския университет "Yaşar"

На 9 май 2012 г. студентите от университета "Yaşar" се срещнаха с актьорите от популярния сериал #AFK преди празника на пристигането на пролетта.
Çağatay Ulusoy, “Емир” от #AFK, който е особено обожаван от момичетата, взе участие в среща с ученици. За да вдъхнат увереност на учениците преди финалните изпити, Çağatay Ulusoy, Barış Kılıç и Fatih Aksoy се срещнаха с учениците. Те споделиха с тях тайните на успеха, отговориха на техните въпроси и поговориха за живота.
Феновете на Чаатай Улусой препълниха конферентната зала само за да видят своя идол.

Çağatay Ulusoy каза, че иска да учи актьорско майсторство в чужбина и заяви, че има за цел да участва в различни проекти. Той каза още, че се готви за роля в нов романтичен сериал. Той също така каза:  „Няма роля, която никога не бих играл, много съм щастлив да върша работата си, обичам работата си толкова много, че не щадя време за личния си живот, единственото важно нещо за мен е работата ми."

Продуцентът Фатих Аксой също каза: „Модата за красиви момичета и красиви момчета в телевизионните сериали е остаряла. Ако актьорът не е убедителен и не получава обучение, той не може да бъде успешен. Чаатай Улусой взема уроци, за да подобри актьорската си игра и да се развие неговият талант."

"Благодарността е първата стъпка към щастливия ден!"

Нека всичко добро да ни намери, да ни последва, да ни прегърне и да остане с нас.
Прекрасен ден ви пожелавам!

# 667
# 668

Превод от испански
🆕 Хазал: „Отлетях до красив град, в който умирам да се върна, с любимите си хора, за добра кауза.
Аз съм отговорна за моите безсънни очи.
„ХАЙДЕ Г-Н ПИЛОТ, БРАТ, ВЪЛНУВАМ СЕ, ДА Тръгваме!“ ✈️
Къде отиде тази жена сега??

Eхаааа , благодаря ! Полезно е да си припомняме от архивите и миналото. Обича си работата това важи и до ден днешен. Извървя дълъг път и сега е  от най успешните и обичани турски актьори по цял свят. Бай Фатю видя потенциал в Чаатай и и направи фурор. ОС - Фериха е  от визитните му картички. 

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 16:18 от femmi2

# 669
Този декември Афра Сарaчоулу украсява корицата ни, въплъщавайки духа на изгряваща звезда на ръба на нещо необикновено. Известна със спиращото дъха изпълнение в "Златното момче", турската актриса ни отвежда зад кулисите на ролята, която промени всичко. Тя споделя как остава здраво стъпила на земята на фона на нарастващия успех, защо устойчивостта подхранва пътуването й и как създава наследство далеч отвъд екрана.

С наближаването на края на годината навлизаме в декември, изпълнен с блясък, устойчивост и истории, които вдъхновяват. Този брой е празник на жените, които предефинират границите и оставят своя отпечатък в различните индустрии. В месец, изпълнен с блясък, изследваме как жените канализират смелост и креативност. Саудитският основател и творчески директор на House of Narma, Нуф ал Рашед черпи вдъхновение от културата и разнообразните влияния, разпалвайки артистичен диалог със света. Саудитският рапър Асаел предефинира музикалната сцена на кралството в доминирана от мъже индустрия и светът забелязва. Фара Накхул ни отвежда зад музиката, смесвайки традиция и модерност в кариера, която резонира в различни култури. Този брой също така празнува артистичността и иновациите. От визионерски дизайни до трансформиращи диалози, всяка функция отразява красотата на индивидуалността и споделените връзки. Независимо дали става въпрос за предефиниране на стандартите за красота, създаване на изкуство за носене или оформяне на бъдещето чрез технологии, жените на тези страници ни вдъхновяват да мечтаем мащабно и да живеем смело. Ето една зима, изпълнена с чудеса!

# 670
Инфо от руските групи:
Цитат
✨ След редица неуспешни проекти, Ебру Шахин реши да се раздели с мениджъра си Abdullah Bulut 

Диди, да не забравиш да ни пуснеш и други снимки от фотосесията на Афра - хапеса ми на корицата на списанието.

# 671
Ето още една с Наги

# 672
# 673

Страхотен Ибо секси гъзарчеее:sunglasses:

Анииии ,🌼 как си ? Усещам че нещо нямаш настроение или имаш много работа в реала. 
Голяма прегръдка ти пращам Hug

# 674
Прекрасна Айча

Общи условия

Активация на акаунт