Отговори
# 645
Там е Онур да. Халюк четох, че е номиниран за втори път за една и съща продукция, което си е голямо постижение. А Онур е режисьор на продукцията. Sahsiyet. Халюк вече спечели награда за този филм, а сега беше номиниран пак за същия, но този път не спечели.

# 646
Обичайната среднощна доза красота от руските групи:

Спокойна нощ и сладки сънища!

# 647
Добро утро! ☀️
Ох , тези колажи са такава красота и изящество. Първият зимен с кожуха и очилата е от периода на Ичерде е върха и ми е от любимите. Може да помисля да ползвам за заглавния пост на темата. Новата тема е почти готова започнала съм с актуалният проект и съм обновила някой неща по надолу. Рибарските приключения си стоят.   Няма да ви показвам шапката ще е изненада. Въртеше ми се идея в главата и нашата добра фея на темата я сътвори.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 10:21 от femmi2

# 648
Здравейте, дами!

Късно кафе на спокойствие в приятна компания и хубави мисли, носещи позитивизъм и настроение.
А Чачо винаги подтиква към специално отношение и изпълва сърцата ни с любов към всичко стойностно и красиво.
Проектите, в които участва ни окрилят и оставят своя отпечатък в душите ни. Верните му фенове се радват на всеки негов успех и го аплодират във всичките му продукции.
Днес рубриката ни ще продължи с поредния успешен сериал и партньорка, която подходи плахо към ролята си, но успя да наложи своя стил и излъчване на екран.
Стана любимка на зрители и журналисти и беше достойно оценена за смелостта и таланта си.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Heart Çağatay Ulusoy Flowers Cherry Blossom Sümeyye Aydoğan,
"Gaddar" (2024)

Скрит текст:

„Огледайте се за позитивното в този момент. Дори да трябва да търсите дълго, то съществува.“

Нека денят ви бъде усмихнат и весел, успешен и щастлив, изпълнен с обич и топлина!

# 649
# 650
"Gaddar" (2024)

Скрит текст:

# 651
"Gaddar" (2024)

Скрит текст:

Прекрасни Айдах и Чачо и Сюмейе . Усещаш всяка емоция , която, блика от тях.💥

Горещооооо:fire:

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 15:04 от femmi2

# 652
Хайде да стане още по-горещо!

# 653

зад камера Movie Camera

Любим момент еп 14:bowling:

# 654
"Gaddar" (2024)

# 655

Тези архиви са Златни !

Скрит текст:

Журналистът Онур Бастурк, след като прочете последното интервю на Чаатай Улусой, заключи кой е източникът на вдъхновение за живота на актьора: американският писател Ърнест Хемингуей. Една от страстите, от които Хемингуей не можеше да се откаже, беше риболовът; животът му беше доста приключенски, защото... писателят вярваше, че трябва да живееш, за да пишеш за живота. Чаатай също има тази страст. „Научавам всичко за живота в морето и от рибата, като ловя риба, аз буквално ставам такъв“, казва Чагатай в последното си интервю. И с възгледите си за живота актьорът също е съгласен с писателя: „Най-хубавото нещо в живота е, че някой знае вашите недостатъци, но мисли, че все пак сте велик, съгласен съм с Хемингуей.“

Сравнения  Blush

Отзиви от хората с които е бил в казармата

Цитат
📍"Колкото и да е прекрасен човек, той е и скромен. Наистина ще ми липсват моментите, които прекарахме заедно."
📍"Помолихме го да не участва в чистенето с нас, защото хората го разпознават и идват, но той настоя. Той каза: "Не, аз съм войник като вас, ще работя и не искат да го настроят, техните командири са атакувани."
📍"Чаатай не искаше другите да си помислят, че неговите командири го покровителстват. Докато някои войници си взеха отпуск от работа, напротив, той беше много внимателен по този въпрос."
📍"Спечелих невероятно уважение към него. Всичко беше отлично. Изпълняваше военния си дълг по всички правила. Спазваше правилата във всичко, включително и почистване на територията, дежурство и ставане... Не Искам някакви отстъпки. Само ако можеше да остане и да го опознаем по-добре... Дай Боже и ти да го опознаеш и да говориш с него някой ден."
📍"Най-скромният човек, когото съм виждал. Той се адаптира много добре към всичко (задачи, часове за сън), без дискриминация, не го искаше. Иска ми се престоят да беше по-дълъг. Надявам се да го срещна отново един ден

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 18:43 от femmi2

# 656
Тези архиви са Златни!

Скрит текст:

Журналистът Онур Бастурк, след като прочете последното интервю на Чаатай Улусой, заключи кой е източникът на вдъхновение за живота на актьора: американският писател Ърнест Хемингуей. Една от страстите, от които Хемингуей не можеше да се откаже, беше риболовът; животът му беше доста приключенски, защото... писателят вярваше, че трябва да живееш, за да пишеш за живота. Чаатай също има тази страст. „Научавам всичко за живота в морето и от рибата, като ловя риба, аз буквално ставам такъв“, казва Чагатай в последното си интервю. И с възгледите си за живота актьорът също е съгласен с писателя: „Най-хубавото нещо в живота е, че някой знае вашите недостатъци, но мисли, че все пак сте велик, съгласен съм с Хемингуей.“

Сравнения  Blush

Феми, най-после и ти се разрови в архивите.
Поздравления!
Време беше - "най-старата" и ревностна фенка на Чаатай си. Пишеш толкова отдавна за него и е нормално да знаеш най-много и да разполагаш с богат набор от архивни статии, снимки и видеа.
Няма да ти се размине - очаквам да допълваш нашата прекрасна рубрика с автентични статии и хубави фотки.
За теб:

Дали ще познаеш откъде са тези кадри? Да те изпитам набързо аз...
Може и помощ от приятел да потърсиш - ще се отзоват момичетата.
Всички си обичаме любимеца.

# 657
О ,  с удоволствие ще допълвам и помагам с рубриката от миналото.
Така е доста богат архив и може би няма нещо ,което да знам за любимеца. Разбира се има съкровени неща,  които само той и отбран кръг от хора знаят. 

Е , как няма да позная от нерде са снимките. Чаатай с  колегата Баръш Калъч и продуцента Фатих Аксой са в Измир и говорят пред студентска публика и задават въпроси. Тогава лично той отговори, че Хазал Кая го е научила да се целува пред камера, когато е бил срамежлив и неопитен и е благодарен за много неща. Не е тайна, че са близки  приятели и имат искрени и топли отношения. Има голям късмет с партньорка в началото ,защото е важно как с кого и от къде ще тръгнеш. Разбира се всички пощуряха по красотата му и феномена ,който беше по онова време и го преследваха.

# 658
Феми, благодаря за бързия отговор.
Утре сутрин в рубриката ще пусна малко повече инфо за среща в Измирския университет през 2012 г.
Сега съм се размечтала по "Gaddar" и сладурите Дахан и Айдан.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт