Отговори
# 630
Минаха три години от раздялата и пак я преследват и питат за Чаатай бей. Колко бързо лети това време още не мога да повярвам, че ни зарадва така и още е сингъл и не си дава зор.
Табики има авантюри и не стои на сухо ,но е тактичен и няма да показва с коя си ляга за два дена и нощи.
Папараците го уловиха лятото , но това е защото той поиска така и не се криеше и няма от какво да се срамува. Свободата е много ценно нещо във всякакъв смисъл на думата и живота така че човек да умее да я оценява. Любовта, привличането и чувствата или се случват или Не! Не може да го планираш и да искаш. Не е речено, че непременно трябва да имаш брак и никой не те задължава. Чачо да остане ерген какво от това няма да се свърши живота я!
И да се ожениш не е гаранция за нищо.. не знам що някой си мислят обратното и реват, че искат да го видят такъв. Ами той още повече ще се затвори и едва ли ще работи толкова. В момента е на върха на кариерата си и това е приоритет.      

Не разбраха ли че няма да изкопчат нищо и от двамата колкото и да ни гризе любопитството за истинските им отношения.
Дали е била вредна връзката им те си знаят най добре ,но е имало любов.. няма как да няма ако живееш 6 години с някого. Това беше удобна връзка най вече за Чаатай предвид особеният му характер и най вече че не показва и парадира с кого е. Дуйгу внимаваше какво споделя и за толкова време нямаха обща качена снимка. Придоби известност и опит точно заради това че беше гадже на най желаният и красив мъж с кариера. Преди никой не знаеше за съществуването й. Да се благодари на вкуса на колегата, че я е харесал иначе нямаше да има тоя късмет. Има красиво и поддържано тяло и това привлича мъжете. Никога не съм я харесвала и още усещам негативно влияние и енергия дори и на снимка. На всички се отразява добре раздялата това е очевадно. Живеят си живота и не мислят за миналото и няма връщане! Последва я в ИГ за подкрепа заради проблема със сериала й може и да са го накарали и убеждавали.
Сериалите и на двамата бяха по бившия Фокс и шум да има. Когато бяха заедно не се следваха не си пада по тия неща.
И това се дебне кой кого последвал и отследвал и разделил.  

Duygu Sarışın тихо се раздели с колегата си Чаатай Улусой  с когото имаше връзка от много години. Duygu Sarışın, която беше видяна да напуска място, бързо се отдалечи след въпроса за Çağatay Ulusoy.  
Дуйгу Сърашин  беше уловена от камера, докато напускаше заведението в Etiler предишната вечер. Блондинката, която беше видяна да напуска заведение след дълго време, предпочете да запази мълчание пред въпросите на журналистите за любовния й живот. Актрисата не искаше особено да отговаря на въпроси за Чаатай Улусой , бързо се качи в колата си и си тръгна, без да направи изявление пред пресата.

За сметка на това двете имена се следват в профилите в Instagram.  

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 16:13 от femmi2

# 631
Отново неизвестната партньорка на Чачо в "Eşref" е на дневен ред.
Да разходя и аз фенските желания:

Цитат
Да или Не?
#ÇağatayUlusoy #AyçaAyşinTuran #Eşref  

Цитат
Да или Не?  
#ÇağatayUlusoy #AsudeKalebek #Eşref

Цитат
Да или Не?
#ÇağatayUlusoy #BiranDamlaYılmaz #Eşref

Цитат
Да или Не?  

#ÇağatayUlusoy #BurcuBiricik

Цитат
Да или Не?  
#ÇağatayUlusoy #SerayKaya

Цитат
Да или Не?  
#ÇağatayUlusoy #FahriyeEvcen #Eşref

# 632
Красива Селин и Биге на събирането на сп.ELLE

https://www.instagram.com/p/DCz4kFzoovX/?hl=en

И прекрасна песен  в изпълнението на Селин. Heart

https://www.instagram.com/p/DCz1HoPoGqW/?hl=en

Биге

https://www.instagram.com/p/DCz0vePon82/?hl=en

https://www.instagram.com/stories/elleturkiye/3509305757835765969/?hl=en

Ахсен

От Селинка Heart

# 633
Здравейте, дами!

С пожелание за Добро утро, горещо кафе и усмивка скачам при вас, защото: "Времето е ценно, само когато се използва с правилните хора."
Вчера нямах време да подготвя рубриката, но днес нашата екскурзия в миналото на Чаатай продължава.
Този път компания ще ни правят актрисите от "Kübra".

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Heart Çağatay Ulusoy Flowers Cherry Blossom Aslıhan Malbora  
  Flowers Cherry Blossom Ahsen Eroğlu
Kübra (2024)

Скрит текст:

"Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият, че всяко нещо е чудо!"

Пожелавам ви ден, изпълнен с усмивки и неочаквани чудеса!

# 634
Отиде ми мерака за Деврин Йозкан като партньорка на Чачо. Щяла да снима с Биркан.

Селинка.

Днес рожденият си ден празнува Шифанур Гюл. Да е здрава и успешна колежката🌺🥳🥂

"Беше организиран изненадващ рожден ден за Şifanur Gül, който изигра главната роля с Baran Bölükbaşı в Araf Müzikali, зад кулисите след гала представлението."

Чакам Йозге да се прибере от New York и да обявят финалното решение за партньорката на Чачо съвсем скоро.

Пожелавам ви приятен ден🍀

# 635
ЧРД на Шифа
Абе седя и се чудя ами да повтори със Селинка 😎👌🏻💯

# 636
ЧРД на Шифа
Абе седя и се чудя ами да повтори със Селинка 😎👌🏻💯

Честито на Шифанур да е жива и здрава !

Джанъм направо си ми прочела мислите телепатично. Що не повтарят със Селинката идеално ще им се получи.  
И двамата са на ниво и публиката ще ги хареса.  
В Йешилчам имаше сцени където пее ,така че има опит с това и в екшъна ще се справи и освен това се е разхубавила. Биге Юнал също е свободна и умее да играе. И те играха в Йешилчам имаха страстни моменти с ретро продуцента и изневери на жена си с нея. За малко Гизел да го погуби. Позабравила съм някой неща от сериала. Категорично Йозге Яъз не е за екшън роли и двойни игри.  Не го казвам да я хейтя. Просто съм я гледала и знам че не е такъв натюрел и не мога да си представя да държи пистолет и да играе двойни игри, като информатор. В "Ешреф" главната актриса и героиня ще е много важна наравно с главният заради историята така, че трябва внимателно да помислят и изберат, като се правят пробни репетиции. Нали ще има още една кадъна обсебена ако е жена,  щото е загадка още може и мъж да е.    

Значи Деврим Йозкан отпада има  нов проект. Желания и фенски предположения много и накрая може да се окаже, че няма да е нито една от всичките...

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 15:34 от femmi2

# 637
# 638
И рускините се умориха да чакат новини за "Eşref" -
удариха го на игри с въпроси и отговори за Чаатай.
Цитат
"Мисля, че има три фактора в живота: талант, късмет, работа. Можете да успеете с две от тях. Работата и късметът могат да бъдат достатъчни, ако няма талант. Талант плюс късмет ще ви позволи да се справите без затруднения. Но в идеалния случай е по-добре да имате и трите."
Бърнард Вербер
Какви фактори има Çağatay? Напишете вашето мнение в коментарите🌹 

# 639
И рускините се умориха да чакат новини за "Eşref" -
удариха го на игри с въпроси и отговори за Чаатай.
Цитат
"Мисля, че има три фактора в живота: талант, късмет, работа. Можете да успеете с две от тях. Работата и късметът могат да бъдат достатъчни, ако няма талант. Талант плюс късмет ще ви позволи да се справите без затруднения. Но в идеалния случай е по-добре да имате и трите."
Бърнард Вербер
Какви фактори има Çağatay? Напишете вашето мнение в коментарите🌹 

Всички се уморихме , но умеем да проявяваме търпение и накрая ще сме възнаградени стократно.

Такива философски мисли са много полезни ама как да ги запомниш всичките освен да ги записваш..
И трите качества притежава Чаатай.. талант , труд и късмет. Ще добавя и още ,защото този човек притежава още много неща от Господ.  Красота и харизма в изобилие и усет за нещата. Освен това е толкова земен и скромен. Heart

# 640
# 641
Коя е тази Асуде под поста с кандидатките под номер 2 е след Айча. За сефте я чувам и виждам. Девойка ли е или по голяма и къде е играла,  някой знае ли нещо? Нещо не ме грабва на снимката визуално.  Бириджик и Фахрие Евджен са малко вероятно да са те. Бириджик не е ли хамиле или роди и възстановява. Честно казано не изгарям от желание да е тя има нещо в нея, което не ми допада иначе не е лоша актриса.  До Чачо ще ми е като лелка. За Фахрие не знам хубава е ама.. Серай Кая колебая се.. но може и да е интересно. За Биран Дамла вече писах че много я харесвам. Айча също и вече са играли заедно. Аслихан Малбора от днешната рубрика е много готина, темпераментна и талантлива мацка брюнетка и е удоволствие да ги гледаш с мъж и актьор, като Чачи. В реала се раздели с дългогодишния си приятел и не знам да има нова връзка поне съм попадала на такова инфо. В "Кюбра" между двамата нищо не пламна извън площадката..

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 21:05 от femmi2

# 642
Özge Yağız,  Burak Berkay Akgül,  Haluk Bilginer и Onur Saylak 💫

# 643
Özge Yağız,  Burak Berkay Akgül,  Haluk Bilginer и Onur Saylak 💫

Оооо , и Онур Сайлак ли е в Ню Йорк . Визията му е доста различна от тази на Гаддара.  Няма спор че Йозге е красавица ,като статуетка е нежна и крехка. Сериала не е спечелил награда ,но и номинацията е постижение.

# 644

Оооо, и Онур Сайлак ли е в Ню Йорк. Визията му е доста различна от тази на Гаддара.  
Феми, ето го Онур Сайлак като Софи от "Deha".
В "Gaddar" си партнираше с Чачо, а в "Deha" е рамо до рамо с Арас.

Общи условия

Активация на акаунт