Отговори
# 615

Да се допълня...Пипи ,как Йозге провали сериала и Илхан...кажи ,миличка...Thinking
/Видях ,че и ти си на това мнение. Rolling Eyes/
  Писах, тя и възлюбления и. Просто така ги усетих нещата. Сериала тръгна в една посока, в един момент без всякаква логика заби в обратна. Не съм фенка на Илхан Шен, мнението ми е безпристрастно, коментирам просто видяното. Да речем, че сценаристите са виновни, но е странно такъв завой в даден момент, най вероятно когато Йозге и Бурак реално са се загаджили. Не ги упреквам , това се случва, но както и се видя влияе на работата в случая и то негативно. Макар да бяха  двойка от началото на сериала, химия между тях не усетих. А героя на Илхан Шен от брат спасител го направиха вманячен отмъстител и враг. Много рядко си позволявам да критикувам и обикновено се застъпвам  за младите и неопитни актриси(последно за Ханде Ерчел и Симай Барлас), но когато лансират някого, променят и нагаждат сценарии бие на очи и дразни. Съжалявам, може и да греша, 2 сериала съм гледала с Йозге, първият беше "Баща", но и там беше същата. Нищо лично, пожелавам и успех и наистина ми става любопитно как ще е със Чачко, или с Алп? Joy

# 616
Феми, все още не съм я гледала другаде, честно. Не, че е умишлено, просто не ми е попаднало нещо с нея да загледам.
Все се каня на този с Бирдже и Ибо в Нетфликс. Знам, че там играе, поне в 3тия сезон. Като го гледам, ще ти споделя😀

# 617
Привет,момичата ! Heart
Не съм писала много време при вас...но ви чета, понякога.
Малко съм разочарована от някои ваши писания,разбира се всеки има право да изкаже мнение,не го отричам.
Един го величаете ,все едно е бог ,а други...ниско качество...нищо лошо,ама...по спокойно.
Чачо и аз много го харесвам ,но не е моя тръпка,ама никога не съм и написала лоша дума за него.
Вие обаче разкостихте Йозгето...не е хубаво...Преди малко и у фейсо прочетох...била слаба,бездарна и провалила Илхан...и какво му е провалила,се чудя... Thinking
Йозге е млада и може да не е идеална...то и няма идеален човек,надявам се с години да се подобри ,както всеки .
И аз м/у другото, преди време не харесах една от партньорките на Алп,още от първа серия,но после съжалих за думите си.Джерен ,се справи чудесно с ролята.
Съжалявам ,че трябваше да напиша всичко това и се надявам да не ми се обидите. Hug

Да се допълня...Пипи ,как Йозге провали сериала и Илхан...кажи ,миличка...Thinking
/Видях ,че и ти си на това мнение. Rolling Eyes/
Подляха му вода тя режисьора продукцията и нейния Бурак. Опитаха се заедно с нейния да изритат Илхан от сериала цялата история беше сменена за фандома им и тн имам приятелка която е Илханка от времето на Рамо с Муратчо. Нямам какво да добавя освен ,че се видя какво особено като излизаха от хотела а обвиняваха бившия и не че и него го харесвам даже хич той пък тегли въжето на Три сестри - категорично.
ПП:Илхан напусна преди финала на сериала пак казвам историята която е предвидена за него бе променена заради 200 фенчета.

# 618
Пипи,защо мислиш ,че сериала е обърнал посоката...аз не си спомням да съм чела някъде целия сюжет.
Само си спомням ,че много наблягаха на Илхан.Аз въобще не го харесвам и почти се бях отказала да гледам заради него.
А може и така да са решили сценаристите,а що се отнася до химията....не съм съгласна...та те изгаряха един за друг.
Виждала съм много малко такава химия ,тоест в малко сериали...Джан и Демет в Птичката...оф,имаше и друга двойка ,но в момента не се сещам./като се сетя ще пиша/.
Но нейсе....разни хора ,разни мнения.
Лекинка, ви желая!  Hug

# 619
Светле когато първото име ти е Илхан според теб не се ли сменя историята? Защото всичко се избра за Илхан аз следя процеса защото харесвам Илхан. Това ,че не го харесваш е отделна тема аз не харесвам Бурак и връзкари не харесвам особено те навремето на сета на Фазо правеха Алп на 2 стотинки фенките ама той се доказа още следващия си проект , а това момче няма светлина в него. Да не коментирам какво беше по времето на Залима. Това е мое мнение разбира се всеки може да си мисли каквото иска. Мнения много и цветя различни има актьори и актриси които ги хвалят през пет минути и не стават за нищо има и такива които една хвалба не са чули и правят проект след години пекват и ги говорят колко са велики а те са били големи от самото начало.

# 620

Не мога да си легна преди да съм постнала малко красота от руските групи:

Лека нощ и сладки сънища!

# 621
Аз отивам да си гледам Джихана ,че 6 пъти ме спират , а съм на девета серия и главата ми пуши от толкова събития нали съм свикнала само да гледам и да плюя по сценарий.

# 622
Добро понеделнишко утро лейдис и джентълмен !

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 12:40 от femmi2

# 623
Здравейте, дами!

Последна седмица от месец ноември. Настроението е на макс, усмивките не слизат от лицата ни.
Радостната възбуда и трепетно очакване на най-вълшебния месец си казват думата.
Да изпием поредното си кафе с наслада и си пожелаем един чудесен понеделник.
Започваме с класацията на IMDb Starmetre.
Чачо отново е на много добра позиция, Хазалка също!
Доволна съм!  

"Осъзнавам, че всеки ден имам да науча нещо, да забравя нещо, но и да Благодаря за много неща!"

Красиво и Щастливо начало на новата седмица ви пожелавам!

# 624
Привет, момичета🌺

Искам да ви кажа, след включването на Светлето, че за мен е удоволствие да чета различни мнения, виждания и идеи за това как всеки вижда даден проект или актьор. Разбира се без обиди. Казвала съм ви и преди, че за мен е невъзможно различни хора да имат абсолютно винаги еднакво мнение по всеки въпрос. Тогава нещо във веригата не е наред. Така е и реалния живот. Харесва ми, когато всеки може да сподели искрено как вижда нещата. Така че, Светле, ако прочетеш, не спирай да го правиш. Споделяй твоето лично мнение, дори и то да е различно, моля те🙏🌺

Нови снимки от Алпер с колежката от Града.

Пожелавам ви позитивен, спорен и усмихнат ден🌹.

# 625
Ехаааа , браво на любимците за социопола  и на колегите също.

Забравихме да отрзим руските колажи , които Емито ни донесе .🌺 Ами чок добри са и креативни. Красота за сетивата😍

Бирсен писа за закупуването от канала на сериала и нета гърми ...

https://www.haber.com/kultur-sanat/cagatay-ulusoyu-yeralti-dunya … i-belli-oldu/7473

Обявен е каналът на сериала „Eşref“, където ще гледаме Чагатай Улусой в подземния свят
Новият проект на Çağatay Ulusoy беше телевизионният сериал "Eşref". Улусой, който ще се появи пред публиката като член на подземния свят, все още не си е намерил партньор. От друга страна, каналът на телевизионния сериал Eşref е обявен.

Започнаха всички приготовления за сериала Eşref, написан от Ethem Özışık и режисиран от Uluç Bayraktar. В сериала, който се очаква да бъде излъчен около февруари, красивият актьор Чаатай Улусой ще играе Ешреф Бей.

Каналът е обявен
Eşref Bey, режисиран от Tims&B, ще разкаже историята на Eşref, който работи като сезонен работник в Afyon с чичо си, влюбвайки се в момиче, което нарича Rüya, и през годините се откъсва от това момиче, което обича, и повежда живота си в съвсем различна посока.

Ешреф, който след години е загубил вярата си в любовта, този път ще се влюби в Нисан. Ешреф, който има репутация в подземния свят, ще бъде измамен от Нисан и ще бъде съсипан, когато разбере, че Нисан всъщност е информаторът, който ще го предаде на полицията...

Продължават усилията за изясняване на партньора на Улусой и други играчи.

Сериалът ще се излъчва по Kanal D от февруари

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 13:26 от femmi2

# 626
Бирсен писа за закупуването от канала на сериала и нета гърми ...

https://www.haber.com/kultur-sanat/cagatay-ulusoyu-yeralti-dunya … i-belli-oldu/7473

Скрит текст:
Обявен е каналът на сериала „Eşref“, където ще гледаме Чагатай Улусой в подземния свят
Новият проект на Çağatay Ulusoy беше телевизионният сериал "Eşref". Улусой, който ще се появи пред публиката като член на подземния свят, все още не си е намерил партньор. От друга страна, каналът на телевизионния сериал Eşref е обявен.

Новият проект на Çağatay Ulusoy беше телевизионният сериал "Eşref". Улусой, който ще се появи пред зрителите като член на подземния свят, все още не си е намерил партньор. От друга страна, каналът на телевизионния сериал Eşref е обявен.

Започнаха всички приготовления за сериала Eşref, написан от Ethem Özışık и режисиран от Uluç Bayraktar. В сериала, който се очаква да бъде излъчен около февруари, красивият актьор Чаатай Улусой ще играе Ешреф Бей.

Каналът е обявен
Eşref Bey, режисиран от Tims&B, ще разкаже историята на Eşref, който работи като сезонен работник в Afyon с чичо си, влюбвайки се в момиче, което нарича Rüya, и през годините се откъсва от това момиче, което обича, и повежда живота си в съвсем различна посока.

Ешреф, който след години е загубил вярата си в любовта, този път ще се влюби в Нисан. Ешреф, който има репутация в подземния свят, ще бъде измамен от Нисан и ще бъде съсипан, когато разбере, че Нисан всъщност е информаторът, който ще го предаде на полицията...

Продължават усилията за изясняване на партньора на Улусой и други играчи.

Сериалът ще се излъчва по Kanal D от февруари.
Феми, открадна ми статията, но намерих други. Много си права, че нета гърми и журналистите се надпреварват да препечатват казаното от Бирсен.
Чачо винаги предизвиква любопитство, а хвалебствията нямат край.
И без значение коя ще бъде партньорката на нашия красавец, аз съм убедена, че успехът ще бъде грандиозен.
Няма слаба продукция с участието на Чаатай.

Обявен е каналът на телевизионния сериал "Eşref" с участието на Чаатай Улусой

25 ноември 2024 г. 08:55 ч.
Kanal D, който направи голямо движение в рейтингите с телевизионния сериал Uzak Şehir, добави "Eşref" с участието на Чаатай Улусой в списъка си със сериали.
Според новините на Birsen Altuntaş , този сезон Kanal D представи на публиката "Uzak Şehir" и след това "My Mother Ankara", след "Arka Sokaklar", "İnci Taneleri" и "Yalan".
Каналът има още 3 нови сериала, които ще бъдат излъчени през следващите месеци. Първата от тези поредици е поредицата „На облаците“, продуцирана от BKM, написана от Онур Кочал и режисирана от Сонер Канер.
 Втората е поредицата Pazar на Pastel Film, написана от Мехмет Баръш Гюнгер.

Очаква се другият сериал да бъде "Eşref" от  Tims&B . Улуч Байрактар ​​ще режисира сериала, написан от  Ethem Özışık. Главната женска роля в сериала с участието на Çağatay Ulusoy все още не е обявена.

Историята на Ешреф, известното име на подземния свят, ще бъде разказана в сериала, който е планиран за излъчване през февруари.

# 627
Благодаря за споделеното.
Йони няма ли добър тон все едно нас ни няма 👌🏻

# 628

https://x.com/nurilc_hazcag/status/1860777215861936585

Хазал в Световния ден за елиминиране на насилието срещу жени 💪👏 (испански субтитри)
"За какво точно са виновни жените?...За това, че са жени?...Време е за присъдата: Да сменим обвиняемите. Да накажем истинските виновници"

# 629

https://x.com/nurilc_hazcag/status/1860777215861936585

Хазал в Световния ден за елиминиране на насилието срещу жени 💪👏 (испански субтитри)
"За какво точно са виновни жените?...За това, че са жени?...Време е за присъдата: Да сменим обвиняемите. Да накажем истинските виновници"
Адмирации за Хазал никога не остава безпристрастна към щекотливите теми. С хъс и упоритост отстоява правата на жените и надига глас срещу насилието.

Общи условия

Активация на акаунт