Отговори
# 690
# 691
Бигето щом е последвала и сценариста и режисьора на сериала значи има голяма вероятност да участва и не мисля, че е случайно . Ще се радвам умее да играе определено. Не е красавица , но е симпатична . Както вече коментирах двамата с Чачо са си партнирали в Йешилчам . Бивша на колегата  и аркадаш Арас Булут е . Даваха си шансове  след като не се получава по - добре така и запазваш уважението.
Чаатай бей направи същото отдавна си личеше че нещо там не е наред и има различия за живота. 
Той не е лесен характер с тези хобита трябва да го разбираш и подкрепяш хеле пък в провокативните горещи сцени в професията. Ясно е че може да проявиш ревност.   

НОВО от Хазалка в подкрепа на приятел  

Хазал Кая  пътува до Хатай Антакия, за да подкрепи приятеля си Ибрахим Селим, който представи своя моноспектакъл „Никой не ми каза какво се случи“ в Museum Hotel Antakya. Всички събрани средства от билетите ще бъдат дарени на пострадалите от земетресението ученици.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:35 от femmi2

# 692
# 693

Използвам видеото за да споделя емоционалните  изявления на Хазалка . Може и да не е точен превода автоматик е но ако има грешки ще кажете ,който разбира турски .

https://muzikonair.com/hazal-kaya-sosyal-medya-o-donemde-olsaydi … slegi-birakirdim/

Хазал Кая: „Ако социалните медии съществуваха по това време, щях да напусна професията“
Известната актриса Хазал Кая направи забележителни изявления за личния си живот и кариера в предаването "Тесен разговор" с Хакан Гендже.

Известната актриса Хазал Кая направи забележителни изявления за личният си живот и кариера в предаването "Тесен разговор" с Хакан Гендже. Кая, майка на две деца, заяви, че наскоро е променила гледната си точка за себе си и е развила по-състрадателно отношение.

Оценявайки периода, в който играе ролята на Нихал в телевизионния сериал „Aşk-ı Memnu“, който беше една от повратните точки в кариерата й, Кая каза, че е голямо предимство, че социалните медии не са били широко разпространени през онези години .  Кая също така обясни, че е минала през трудни моменти заради линчовете, на които е била изложена в социалните мрежи със следните думи:

''След линча , който ме накара да се почуствам зле  не можех да стана от леглото 1, 5 -  2 месеца. Хората знаят тези ефекти и продължават съзнателно също провикара размисъл''.

'В момента в който покажеш смелост че можеш да бъдеш себе си , а не както те решат , те искат да ти счупят крилата,  ръцете и коленете . Това се е случвало много пъти през цялата ми кариера'' .

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:38 от femmi2

# 694
# 695

Казанова в действие🔥

# 696
Диди, с много красиви гифки от "Приливите" украсяваш темата.
Благодаря ти!
Аз ще продължа с моите любими екшън герои:

# 697
Диди , Емка , Грасияс за готините гифчета Flowers Hibiscus

Продължавам с Хазалчето Heart Eyes

Хазал Кая в последното си интервю смята, че социалните медии са започнали да контролират сценария на работата и каза: ''Ако те се интересуваха от такива неща по време на снимките на сериала Забранена любов, нямаше да мога да въплътя ролята на Нихал'' .

НОВО:nail_care:
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1862516804838404399

# 698

soberdigital и hazalkaya
Колко далеч бихте стигнали, когато линията бъде пресечена?
@hazalkaya

Костюм @maxmara
Обувки @ysl / Sober Archive
Брошки @chanel / Sober Archive
Интервю @gamzemamat
Видеозапис @lutfutarganer
Фотография @jiyankizilboga
Моден редактор @a.batuhancetin
Фризьор @ibrahimzengin / @no21istanbul
Гримьор @melisilkkilic
Фотография ас. @toprakdonmaz, @hasandoganayy, @melihayakdas
фризьор асист. @enesakizci
Всички продукти за грим @lancomeofficial

# 699
Носталгично....

Ичерде- финал!

Лека нощ🌹

# 700
# 701
Здравейтееее през уикенда и благодаря за споделеното на всички и присъствието Hug

# 702
# 703

вайййй , тука аритмия  да получиш .. то е неописуемо чудо:flushed: Animal Heart Eyes CatKissKissNature Fire
може ли да огифите Hands Pray
https://x.com/ucusx/status/1861111822511649095

https://x.com/i2n_6/status/1860752308033744937

Охааа , нямам търпение за Ешрефа, като извади пАтлака и е чок лооош и почне да стреля .. Екшън адреналина му е в кръвта на красавчика Nature Boom
https://x.com/x_xlm2/status/1860780765585314245

# 704
Здравейте, дами!

Този път пристигам направо с обяда. Кафето и рубриката ще ги оставя за утре, че днес ми е зимно, мързеливо и... празнично.
Андреевден е!
Той слага началото на зимните празници.
От днес денят нараства, колкото просено зърно. Нека така да нараства и обичта в сърцата ни!
Феми, с удоволствие ще направя гифките, но нещо компютъра ми се "напъва" за актуализация, та първо него ще обслужа.

"Градете вашите мечти. В противен случай някой ще ви наеме да градите неговите."
Фара Грей

Прекрасен ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт