BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 083
  • 903
  •   1
Отговори
# 330
Толкова му е акъла...Влюбен загубен

# 331
Ахахах благодаря на тънкообидните, който веднага са ме докладвали.  Пак ще си кажа бебата не е атрактивна.  Май е и с лилави венци. Айде сега пак ме изтрийте
Със сигурност не е с “лилави венци”. Познавам я от много мъничка.

# 332
И да не е се е направила да прилича. Явно си мечтае да е такава.

# 333
  • София

Или пък просто си е по-тъмна, както са гърците и италианците например. Не е цяла България бяла и руса.

# 334
Типично българските черти са далеч от бели и руси. Теди е кифла, но изглежда добро момиче. Обаче Виктор е непоносим с “любовта” си към нея.
Не разбрах последно тя има ли гадже извън къщата?

# 335

Или пък просто си е по-тъмна, както са гърците и италианците например. Не е цяла България бяла и руса.
Познахте, баща и е с гръцки корени. Дори и циганка да беше, важно е какъв човек е , а не как изглежда.

# 336
  • Sofia
Била ли е в някой от отборите ни по худ.гимнастика?
Има ли някакви успехи,титли?

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 19:17 от Doli

# 337
Аз просто казвам на какво ми прилича

# 338
Както казах вчера, Теодора лека по-лека ми става фаворитка. Наистина дава точната позиция в цялата ситуация с Косара

# 339
Аз просто казвам на какво ми прилича
написахте също, че “явно си мечтае да е такава”. Няма как да знаете кой за какво мечтае и не е хубаво да съдим за книгата по корицата.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 18:35 от aliss_be

# 340
  • София
Виктор си е мъж и се чувства длъжен да се пробва при силиконката...пък каквото стане. Тя ако има връзка и е сериозен човек, още в началото ще парира мераците му и ще каже стоп, а не да се офлянква и да му дава поводи да я сваля. Накрая пък реши да му каже, че отвън имала "отношения" и трябвало да лавират?!??  Моля за превод! 
Тя му дава поводи, пък после олеле.

# 341
  • София
Според мен е женен, този с който има отношения.

# 342
Как женен,нямаше ли сложена снимка до леглото ѝ?Не би го показвала ако е така.Ако е нейното легло,което показаха,но беше точно при този им разговор.Не я харесвам,хитра лисица,препечена като филия,с кокошо д..на устата,придава си важности.Иначе веднага го пита Виктор би ли правил с@кс в къщата,той има по висок морал от нея,тя си е кифльок.

# 343
  • София
Или пък може да няма никой и да го е казала, за да се кротне Виктор. Или пък е нямало като е ходила на кастинг и сега в последните 1-2-3 месеца да се е запознала с някого,  но да не го намира за сериозно. А може и е имало някого и да е починал, никога не се знае. Не знам защо трябва винаги с лошо.

# 344
  • София
Или пък може да няма никой и да го е казала, за да се кротне Виктор. Или пък е нямало като е ходила на кастинг и сега в последните 1-2-3 месеца да се е запознала с някого,  но да не го намира за сериозно. А може и е имало някого и да е починал, никога не се знае. Не знам защо трябва винаги с лошо.
Разбирам, че от 9 кладенеца се носи вода, за да се оправдае, но тези доводи не са сериозни.

Общи условия

Активация на акаунт