BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 087
  • 903
  •   1
Отговори
# 345
На снимката домашната ѝ обстановка е скромна, специално шалтето струва 9 лева.
Просто търсех домашен екип и попадна цената му в полезрението ми, оттам ми се запечата колко е ниска.

# 346
  • София
Или пък може да няма никой и да го е казала, за да се кротне Виктор. Или пък е нямало като е ходила на кастинг и сега в последните 1-2-3 месеца да се е запознала с някого,  но да не го намира за сериозно. А може и е имало някого и да е починал, никога не се знае. Не знам защо трябва винаги с лошо.
Разбирам, че от 9 кладенеца се носи вода, за да се оправдае, но тези доводи не са сериозни.

Ми не е и сериозно да се твърди, че е с женен мъж. Някоя дама тук може ли да потвърди, че това момиче е било с нейния мъж?

# 347
  • София
Не дай си Боже, някоя оттук да потвърди Joy

# 348
Гласът зад кадър каза, че Беба се притеснила, че много бързо ще се развият нещата и измислила начин да удари спирачките малко. На влюбения казала, че няма гадже навън в началото, а сега си измисля някакво.

# 349
Стана ми малко чудно как все нови профили уж познават Беба “от малка”. 😁 Хммм. Явно е била съученичка на половин България.

Виктор според мен изобщо не е глупав. Играе го малко като Миро. Но успешно заблуждава масата и съм убедена, че всички тийнове въздишат колко е романтичен.

# 350
Виктор е глупав, но Беба се е обезобразила. Абсолютна гротеска са тези джуки, грим и тен от махалата. Поредната Моника Валериева.

# 351
  • София /Абсурдистан
Виктор е глупав, но Беба се е обезобразила. Абсолютна гротеска са тези джуки, грим и тен от махалата. Поредната Моника Валериева.
Точно същото си мислех и аз. Прилича си като да е от махалата. Защо хората си причиняват това.

# 352
Още се чудя кой дава пари и пълна издръжка на такива като Теодора, нито е красива, нито има какво да си кажеш с нея, както и тези като нея. Да не би някои мъже да имат фетиш към силикона?

# 353
  • София /Абсурдистан
За всеки влак си има пътници.

# 354
  • София
Още се чудя кой дава пари и пълна издръжка на такива като Теодора, нито е красива, нито има какво да си кажеш с нея, както и тези като нея. Да не би някои мъже да имат фетиш към силикона?

Е, ти да не мислиш, че тези, които я издържат са нобелови лауреати.

# 355
Според мен днес няма да си тръгне Анджела, защото едва ли би казала че не е честно ако тя си тръгва. И Атижа не е защото тя реве, значи е някого, който е симпатичен и близък на двете.

# 356
Старата песен на нов глас, пак закъсняват вчера бяха само 10 минути, а сега този съвет в Игрите ще е поне 15-20 минути ….

# 357
Започва
Гледате ли?

# 358
Беба Янева с всеки изминал момент ми се вдига в очите

# 359
Голямо наказание "отнемам 3 кутии цигари" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт