BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 108
  • 903
  •   1
Отговори
# 420
Беба и Митко са, като от махалата излязли на тая снимка Joy

# 421
И заради тоя Криндж Веска изгониха Николай 🤔 Абсолютна Мизъри, чак тръпки ме побиха от тази вулгарност и натискане.. Ако беше обратната ситуация мъж към жена, да сложи някой глиган секси пижамка и да подхвърля нежелани намеци на някое момиче докато си мие чиниите, нямаше да е ок, а иначе се борим за равенство
Доста дърварски задявки демонстрира, като поркан чичак в кръчмата. И този смяяхххх 😬.

# 422
Веселка ми е красива в лице. В интерес на истината е най-хубавичка от всички, само че никой няма да ѝ прости кг...

Друг път. Най-приятна на вид е Кристи.

# 423
Веселка ми е красива в лице. В интерес на истината е най-хубавичка от всички, само че никой няма да ѝ прости кг...

Друг път. Най-приятна на вид е Кристи.

Ванеса също

# 424
Веселка се изживява обаче като 45 килограмова кокетка - аз си седя с пижамката, ...рокличката...
Само малко търпение и е закопчала Марио в някой от редовните му моменти горе на черешата.

# 425
Веселка се изживява обаче като 45 килограмова кокетка - аз си седя с пижамката, ...рокличката...
Само малко търпение и е закопчала Марио в някой от редовните му моменти горе на черешата.

Правилно - ето една причина да ограничат алкохола. Аз бих се страхувала, ако бях на тяхно място. Ха-ха.

# 426
Само на мен ли ми е жал за нея...Може да се държи далеч по-достойно..

# 427
Оф какви са тези мисии пак, вече става безинтересно

# 428
Енигма, ти ще ми свършиш една работа, ама ще те накажа за това! Логика? Няма.

# 429
Боже, каква игра…

# 430
  • София
Зрителите били избрали бай Гошо...?? КАжи честно..

# 431
И моята реакция като гледам Виктор в момента е такава...и Кристи с леда между краката...

# 432
Енигма, ти ще ми свършиш една работа, ама ще те накажа за това! Логика? Няма.
Аз по-голяма прецаквация от тази "оферта" не бях чувала.. Добре че изгуби, може да му дадат да пуши сега 😀

# 433
Тъкмо се чудех Кристи дали не пикае върху леда. Joy

# 434
Сега ще има номинации?

Общи условия

Активация на акаунт