BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 129
  • 903
  •   1
Отговори
# 480
  • USA
Всъщност няма нищо лошо в това, което прави Веселка - младо момиче, което си е харесало младо момче. В случая момчето не споделя нейните чувства, поради една или друга причина, но и не я отблъсква с думи или действия. Просто е мил, но и по никакъв начин не дава повод тя да остане с погрешно мнение от това, че той не изпитва интерес. Веселка се чувства добре в тялото си, свикнала е с него, има си стил на обличане и го показва. Веселка говори и се смее, обръща всичко на бъзик. Ако момчето също си падаше по нея, щеше да е различно.
От сега номинираните искам да се махне Георги - органически ми е непоносим. В тази връзка може ли линк, където се случва гласуването.
Косара ми е също ужасен дразнител и ако нямаше имунитет, тя също щеше да е на пангара. Между другото въобще не съм разбрала кога и защо е получила имунитет - може ли някой да ме светне

Беше се разцупила за нещо и каза на всички да я номинират за да си ходи. Тъй като говорене за номинации е против правилата, ББ реши да я "накаже" с имунитет. Въри ги рАзбери.

Иначе Виктор за мен е най-противния вътре в къщата и не знам как някои хора тук решиха, че е "добро момче". Циври, цупи се и очевидно има особено мнение за жените, даже ревнува Георги Ланеца от тях. Trollface

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 13:35 от Дъми

# 481
  • София
Аз към момента харесвам подбора на участниците. Веселка например, ми е нива над Пам от Ергена. Да, направи номинация, понеже се е почувствала осъдена за външния си вид, но не скочи да се брани, както правеше Пам (сякаш за живота си). А и де факто Петър точно това й каза - че е болна, че била използвала енергията… wtf.. неадекватно беше. Но тя не реагира свръх, а го спомена ей така, сякаш между другото. Ивонне, е възможно най-добрия образ за групата, която представлява, надявам се да обърне предразсъдъците все у някой зрител. Анджела за пръв път се почувствала приета и като човек. Дори ромът ми е някак приятен, добряк е.

Като цяло, маргинализираните групи яко присъстват и според мен са перфектно подбрани - не е като да са там единствено за скандалното, все някакъв капацитет имат.

# 482
И аз симпатизирам на Ивона - изглежда най-адекватна и не интригантка и истеричка за разлика от много други в къщата. Георги ланеца също е готин , но доста Шумен и в пеене и в скандали

# 483
  • София
На Веска много са й вдигнали акциите модните агенции и брандовете, чийто дрехи рекламира. Разбрах, че е плюс сайз модел и сигурно я засипват със суперлативи  и това доста й е вдигнало самочувствието.
Не я зная какъв опит има в свалките Веселка, но във визитката си твърди, че нямало мъж, който да ѝ устоял. Нещо такова беше. .
А при един разговор май с Анжела относно размера на бюста й, каза че досега никой не се е оплакал...Интересно ми е колко броя са тези "никой" ...

# 484
Всъщност няма нищо лошо в това, което прави Веселка - младо момиче, което си е харесало младо момче.
А тя да беше проучила дали е обвързан или не. Че малко е нахално и нелепо да го притеснява така. Човекът, най-учтиво каза, че си ляга, без да е груб. А тя "сама ли ме оставяш?" - Ми да. Явно не разбираш от намек.

# 485
Относно мисля,че бюста също така каза , че никой не ги е върнал. Явно е имало и предлагане
Тя освен това най-вероятно е и доста злобна , тъй като е търпяла доста подигравки за теглото си и веднага без да прави панаир и да се сърди номинира Петър

# 486
Веселка - нелепи свалки.Аз също съм доооста пълна, никога никога не бих си помислила да се спретна ва такива одежди като нея.Ако носи дрехи на брандовете,които рекламира, и от тях няма да си купя.
   Георги възможно най-тактично й подсказа,че няма интерес.
   Косара е адски нетърпима, тази жена има някакъв проблем. Тя не общува с хората ,тя само крещи и обижда.
   Беба ми харесва как се държи,не очаквах. Виктор е доста прилепчив, това дразни и напряга. Дано Беба не му влезе в тона.
   В нас доста се забавляваме с ББ, само като почнат да си крещят, особено Косара, намалявам звука,че ми гръмва главата.

# 487
И на мен преиграването на Веселка като подигравка ми звучеше, не че сериозно мисли, че по този начин момчето ще и обърне внимание. Защото ако не съм права, тя има много сериозни проблеми в отношенията си с мъжете.
А, най-сериозно си кокетничеше. Както някой писа преди, в нейните представи тя е 45 кг мадама със секси нощница, как да устои момъка. Всъщност, за нея ясно, но много лошо впечатление ми остави и той - изми чиниите и напусна терена. Можеше да се пошегува нещо на свалката, можеше да я покани да се прибират, демонстрацията на тотално пренебрежение характеризира кофти него, не нея. Все пак живеят заедно, не са се видяли инцидентно в бара. Можеше да запази поне малко достойнството ѝ, да прояви емпатия към отчаяния ѝ зов за внимание.

Напротив, много добър ход направи момчето, оттегляйки се от аудиенция насаме с Веселка.
За 45килограмовото ѝ усещане писах аз.
Това момиче е с абсолютно завишена самооценка и с погрешни възприятия на сигналите.
Да речем, докато Георги хипотетично се решава да бъде джентълмен, за да пощади достойнството ѝ, моментално тя ще  превключи скоростта на флирта с по-висока и плашеща предавка.
Засега поне той възпитано и категорично/пред нея/ и с безкрайно отегчение /пред зрителя/  побърза да изчезне от хоризонта ѝ и подаваните аванси на червената нощниЧКа.
И слепец би доловил, че сигналите ѝ за питие са безвкусен свалячески театър, а не дружеска беседа.

За мен лично килограмите ѝ са най-малкият проблем, но като цяло ми е дразнеща. Ведно с името си - не харесвам умалителни, ВеселКи, МарийКи, ЦветанКи ми бие на селско. Като нощничка обаче в друг контекст.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 12:22 от проксима

# 488
  • USA
И аз много се почудих на името й, на младо момиче да кажеш "Веселке" хич не отива. Нищо не й пречи да се представя като Веси.

# 489
да ви кажа, мен ме забавляват Георги, Ивоне, Марио, жалко, че Анжела си излезе. Жал ми е за Виктор, много хленчене, много сополиво държание за млад мъж. Нали уж щяха да тренират?

# 490
  • София
Теодора го играе недостъпна, имала отношения с друг човек, пък снощи след мисията му се метна на врата сякаш е спечелил олимпийски медал..и даже го целуна... Пак му дава поводи, пък после Виктор бил виновен и досаждал...???

# 491
Аз също исках Анджела да остане, въпреки експресивния характер и диалекта си.
Защото тя успя да преобърне изцяло предварителната негативна представа за себе си.
Много открита, разголващо на моменти, искрена, без грам вулгарно излъчване в реалито под формата на свалки, флиртуване, евтин достъп, еднаква в отношението си към всички участници.
При нея самооценката беше занижена - предвид нерадостния си живот преди, предвид сегашната си професия и среда.
А всъщност е много красиво момиче, нежно лице с фини черти, чудесна здрава черна коса, много стройна, висок ръст. Без корекции. Абсолютна Снежанка!
Има си моралните стопери, много ясна визия за бъдещето си, освободена е от излишна романтика и очаквания.
За мен е герой, който търпи положително развитие.
И колко искрена и щастлива беше накрая въпреки излизането си, когато се почувства приета и за първи път равна с всички останали.
С две ръце съм на подобни личности да бъде даван шанс.

# 492
Виктор иска да остане възможно по-дълго в играта, даже и да спечели. Правят впечатление коментарите му, даже при напускането на Анджела каза за нея, че била силна конкуренция.
Не съм сигурна, че е влюбен.  По скоро хормон + стратегия (ако изобщо му стига акъла до там)

# 493
Аз също исках Анджела да остане, въпреки експресивния характер и диалекта си.
Защото тя успя да преобърне изцяло предварителната негативна представа за себе си.
Много открита, разголващо на моменти, искрена, без грам вулгарно излъчване във формата под формата на свалки, флиртуване, евтин достъп, еднаква в отношението си към всички участници.
При нея самооценката беше занижена - предвид нерадостния си живот преди, предвид сегашната си професия и среда.
А всъщност е много красиво момиче, нежно лице с фини черти, чудесна здрава черна коса, много стройна, висок ръст. Без корекции. Абсолютна Снежанка!
Има си моралните стопери, много ясна визия за бъдещето си, освободена е от излишна романтика и очаквания.
За мен е герой, който търпи положително развитие.
И колко искрена и щастлива беше накрая въпреки излизането си, когато се почувства приета и за първи път равна с всички останали.
С две ръце съм на подобни личности да бъде даван шанс.

Ако не беше задължително да си тръгне, със сигурност щеше да е поне във финалната 5-ка… не знам дали щеше да е победител, но 100% я виждах на финал

# 494
  • Варна
Виктор има красиви очи. Уж ми е жал за него, но той е абсолютно обсебващ. Ако и навън е така, твърдо Нье от мен.
И започнах да се чудя дали все пак това не е стратегия негова.

И за Анжела се чудя... Има ли ринопластика 🤣

И за Кошмара се чудя... Има ли истински приятели...

Общи условия

Активация на акаунт