BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 127
  • 903
  •   1
Отговори
# 465
Смешно, че Веселка влезна с големи претенции за морал, а видно ако беше слаба, по-голяма к-ва от нея нямаше да има там май. Като цяло много неудобна ситуация, сякаш напълно се въплъщава в стереотипа за дебелите жени.
Аз в началото приех, че тоалетът ѝ в първата вечер е наложен  от продуцентите, но заигравката с милионера ме карат да мисля, че  нейната линия на поведение си е ва банк, всичко на масата.
Напористо и скандално, без  елемент на разсъждение, единствено с веруюто - сега ще им взема акъла /и реципрочно симпатиите/ щом съм толкова ярко позиционирана в обективите.
Само че подобни провокации, ако не с положително въздействие, то задържащи дъха, отминаха от мода от преди двайсет години, когато Азис ги изконсумира максимално.
Вече не е провокация, а пошлост в този ѝ вид.
 Вече са времена, когато всички ходят смело ходят голи и само мащабът на целулитния задник попада в полезрението.
При нея първо е премината моралната норма, на втори план естетичната, което отблъсна зрителите.
Имаше още момичета с прозрачни рокли и прашки при влизането, дори не помня кои бяха , образите им се размиха в стандартите на  съвременните възгледи за красота и мода - на манекенски размери всичко стои добре. А и тоалетите им обрано дръзко хармонираха с фигурите.
При Веселка беше обратното  - насилие с мащаб над сетивата на зрителя .
Не мисля, че нормален мъж би се навил на връзка с жена, която е запомнена от всички като ходещ задник.
Още повече да си е представял по този начин майката на децата си.

Нищо лично против пълните хора, единствено срещу идеята, че пошлостта ти дава преднина.

# 466
Боди позитив съм. Не съм хич слабичка. Ама такива задници не бива да се разхождат в тюлен разкош. Грозно е, глупаво е и освен отвращение друго не изпитвам.

# 467
Случката от снощи с Веселка ми се струва, че беше предварително планирана. Като че ли рекламираше нощницата. Както си месеше тесто през деня, изведнъж надяна червения сатен и атакува фронтално съквартиранта си. Опит ли няма в свалките, или са я посъветвали така да изиграе сценката, или тя самата е нетактична, ама не и се получи. Поведението и беше тип покана за нещо набързо. Но и тя самата прекалено много насочваше вниманието към сатенената нощница, вместо към пищните си форми. Поведението и по- нататък ще разкрие дали става въпрос за реклама на определени продукти.

# 468
И на мен преиграването на Веселка като подигравка ми звучеше, не че сериозно мисли, че по този начин момчето ще и обърне внимание. Защото ако не съм права, тя има много сериозни проблеми в отношенията си с мъжете.

# 469
Не я зная какъв опит има в свалките Веселка, но във визитката си твърди, че нямало мъж, който да ѝ устоял. Нещо такова беше. Кофти сценка, представям си какви биха били реакциите, ако ролите бяха разменени и ако на жена се гледаше като на сексуален обект.

# 470
Смешно, че Веселка влезна с големи претенции за морал, а видно ако беше слаба, по-голяма к-ва от нея нямаше да има там май. Като цяло много неудобна ситуация, сякаш напълно се въплъщава в стереотипа за дебелите жени.
Те килограмите не и пречат ,аз имах една приятелка с наднорнено тегло дето си беше доста лесна.. пийнеше малко и правеше свир.и на ляво и дясно и точно заради това беше доста търсеше , а визуално беше като Веселка

# 471
Не става въпрос дали “никой не помни”, а че е нечестно спрямо тези, дето са се явили на кастинг. Като ще вкарват хора с връзки и ще канят инфлуенсъри, тогава защо изобщо правиха кастинг?
Не бих казала, че това е връзкарство. В реалния живот ако си доволен от работата на даден човек, го викаш втори път. Защо да рискуваш всеки път да търсиш нов майстор за баня (примерно), като твоят върши добра работа. Същото е.

За мен връзкарство е да ти дават предимство. Да манипулират записа, така че да излезеш по-добър, отколкото си. Да ти осигуряват нечестно предимство в игрите.

Вместо това “връзкарката” Кристи я излагат много качествено и я провокират, за да изтерясва. Определено е от най-неприятните участници и това ясно се показва.
Нещо не ме разбра. Връзкарство е ЗА ВЛИЗАНЕТО в предаването, за предварителния етап! Не преминава конкурсното начало, което го има за всички останали!  Кой говори за създаване на имидж и за пазене на имидж в предаването? Кристи, че си се излага, то си е за нея. Става въпрос, че тя е влязла по лесния начин. Както и Радостин, както и двете инфлуенсърки, които са поканени. Ми то това са 1/4 от всички избрани. И 12 хиляди души се явяват на кастинг, попълват формуляри, пращат снимки, видеа, редят се на опашки за кастинг, чакат, препитват ги, снимат и... най-накрая... среден пръст. Защото връзкарките, близки до продуцента, си имат гарантирани места. Това имах предвид.

Примерите, които даваш с майстори за баня и т.н. са нелепи. За тях не правиш конкурс и да се явяват хора на кастинг, просто си звъниш на познатите хора. В случая говорим, че този кастинг за ББ явно е бил излишно упражнение и напразни надежди за доста хора. Има останали ПОД чертата, заради тези връзкари.

# 472
  • София
Тоя Виктор направо ми идва да го ошамаря. Толкова е досаден. Като кученце цял ден след Теодора (що за обръщение Беба, на човек по-голям от 3 годишен). Не бих издържала такова нещо. Като гледам, тя не му се кефи особено. Егати досадния тип.

# 473
Като заговорихме за задници, само да отбележа, че за мен е ужасно странно всяка втора жена да се бори с целулит по дупето, а Атижа доброволно да се докара до това дередже. Пък иначе е симпатична.

# 474
Онова с безкрайните лайв предавания преди години беше някакво българско извращение.
На Биг Брадър Фемили лайв предаванията започваха в 20 ч. и продължаваха до след полунощ. Там май имаше и някакъв благотворителен елемент, пееха на сцената, беше мъка за гледане по 4-5 часа.
Тоя Виктор направо ми идва да го ошамаря. Толкова е досаден.
Не е лош човек, но обсебва и се вкопчва. Това е супер отблъскващо. А ако му покажеш, че не ти е приятно, той ще се цупи и обижда, така че ти да си лошият... 
Нищо лично против пълните хора, единствено срещу идеята, че пошлостта ти дава преднина.
Точно така. А тя го раздава обидена, когато някой намекне нещо. Още помни номинацията си и е сърдита на г-н Енигма и ето, че му върна номинацията. В другото реалити също се жегваше на тема килограми или трудна подвижност. Решила е да го раздава "секси", а всъщност показва яка пошлост под надслова "не трябва да се срамуваме, че сме пълни". Проблемът не е това, че е пълна, а проблемът е в поведението. И тези хора винаги се правят на жертви, като някой има проблем с тях заради поведението, а те го изкарват, че е заради телосложението им. По същия начин и с ромите. Грозденка от другото предаване се държи безумно, истерична и ... вечната жертва. "Хората ме мразят, защото съм от ромски произход. В Германия никой не ми каза за това, но в България веднага ми го напомниха". Ми не, нямаме проблеми с произхода ти, а с характера ти.

# 475
Само ако човек си представи Веска да е шефка на мъжки колектив в реалния свят, за какво сексуално малтретиране и провокации ще става въпрос, подмятания, намеци, твърдеци, изнудване, уволнения.. Това дори не е забавно, унизително и страшно е не само за мъжете, а за семействата им, защото в един момент от такова чудовище може да зависи хляба и кариерата на някой кадърен служител, който трябва ежедневно да търпи задявките и не само на такива нагли и незадоволени жени като Веска.. И тук не става въпрос за външен вид, за характер..

# 476
Само ако човек си представи Веска да е шефка на мъжки колектив в реалния свят, за какво сексуално малтретиране ще става въпрос, подмятане, намеци, твърдеци, изнудване, уволнения.. Това дори не е забавно, унизително и стеашно е не само за мъжете, а за семействата им, защото в един момент от такова чудовище може да зависи хляба и кариерата на някой кадърен служител, който трябва ежедневно да търпи задявките и не само на такива нагли и незадоволени жени като Веска.. И не е въпрос тук на външен вид, а на характер
То това се случва доста чест в реалния живот, повечето насилници са от мъжки пол обаче. Но каквито и да са, отвратително е. Аз все още си мисля, че тя се майтапи, доста рязко влиза в контакт с отсрещния, прави се че не разбира от много сериозните знаци, които получава, че не е желана. Ванеса ми е фаворит засега, много е възможно номинациите, които получава да са от тези, които захапа в отговор на тяхното отвратително отношение, Косара например. Но цялото й поведение е на нормално, красиво, умно и свястно момиче.

# 477
Всъщност няма нищо лошо в това, което прави Веселка - младо момиче, което си е харесало младо момче. В случая момчето не споделя нейните чувства, поради една или друга причина, но и не я отблъсква с думи или действия. Просто е мил, но и по никакъв начин не дава повод тя да остане с погрешно мнение от това, че той не изпитва интерес. Веселка се чувства добре в тялото си, свикнала е с него, има си стил на обличане и го показва. Веселка говори и се смее, обръща всичко на бъзик. Ако момчето също си падаше по нея, щеше да е различно.
От сега номинираните искам да се махне Георги - органически ми е непоносим. В тази връзка може ли линк, където се случва гласуването.
Косара ми е също ужасен дразнител и ако нямаше имунитет, тя също щеше да е на пангара. Между другото въобще не съм разбрала кога и защо е получила имунитет - може ли някой да ме светне

# 478
И на мен преиграването на Веселка като подигравка ми звучеше, не че сериозно мисли, че по този начин момчето ще и обърне внимание. Защото ако не съм права, тя има много сериозни проблеми в отношенията си с мъжете.
А, най-сериозно си кокетничеше. Както някой писа преди, в нейните представи тя е 45 кг мадама със секси нощница, как да устои момъка. Всъщност, за нея ясно, но много лошо впечатление ми остави и той - изми чиниите и напусна терена. Можеше да се пошегува нещо на свалката, можеше да я покани да се прибират, демонстрацията на тотално пренебрежение характеризира кофти него, не нея. Все пак живеят заедно, не са се видяли инцидентно в бара. Можеше да запази поне малко достойнството ѝ, да прояви емпатия към отчаяния ѝ зов за внимание.

# 479
Аз пък мисля, че реакцията на Георги беше напълно адекватна. С нищо не я е обидил, просто беше категоричен, че там няма да мине свалката. Понеже е много възможно както тя няма реална самооценка, ако започне и той да флиртува, макар и на шега, нещата да излязат извън контрол и тогава Веселка ще бъде много наранена.

Общи условия

Активация на акаунт