BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 125
  • 903
  •   1
Отговори
# 450
Прави ми впечатление как жените масово номинираха Кристи и Ванеса. Женската злоба и завист няма край. И аз като красива жена винаги съм била мишена, та знам какво им е.
Минутки за самореклама? 😁
Не мисля, че е въпрос на завист и злоба към спорната им красота.

# 451
  • София
Ще го смени не защото е заподозрян, а защото той си тръгва в събота…
Откъде знаеш, нали уж е почти лайф предаването .. сниманото е от предишния ден Laughing  Т.е. излиза, че това което сега гледаме е снимано миналата седмица или кой знае кога, както и подозирах.
Лайфът в събота също не ми приличаше на лайф, имаше мнооого неща по които се позна, но както и да е...

# 452
По какво се е познало, че не е лайф?

# 453
  • София
По нищо не личеше, че е лайф- първо съквартирантите бяха на плътно дръпнати завеси, ама нямаше милиметър разстояние... Второ нямаше гласуване в реално време със смс-и, не че и те не се манипулират, но една идея е по-достоверно. Гласувайте на платформата и си мислете, че правите нещо е положението.
Да хванеш Есил Дюран в събота вечер да ти коментира врели некипели, вместо да си изкара 10к хонорар от някое участие, също ми е съмнително...
И така..

# 454
Да, лайфовете много постни нещо, преди бяха такава еуфория, гласуване на живо. Сега умряла работа.

# 455
Весела през майтапи се пробва при мистър Милионер. Има нещо дразнещо и нечистоплътно в това момиче. Виждам леност, похот, лакомия...

# 456
Не може да се сравняват лайфовете преди и сега. Едното беше в прайм тайма, второто е късно вечер. Много по-малко рекламодатели. Така че да, Есил Дюран ще гледаме.

Аз съм много против гласуването с смс-и, така че през апа ме урежда. И двете може да са манипулирани, но така поне няма да ме е яд. Да не говорим, че ако беше с смс-и, Георги щеше да остане непобеден. Циганите много обичат да гласуват по разните предавания, пък ако видят техен човек - съвсем.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 01:24 от Lilly_85

# 457
След като имаме хора от Съдби на кръстопът, София ден и нощ и Помощ, 112, остава да видим и кои са участвали в Любовни афери и Ол инклузив, другите продукции на Hidalgo

# 458
Защо ви е странно, че използват едни и същи хора? Според мен е логично. Достатъчно “нови” са, че да са интересни (никой не помни Кристи от двете ѝ реплики в Съдби на кръстопът), в същото време вече се познават / прекарали са време с екипа и са си показали нестабилния характер. Ако вече са виждали, че е лабилна, защо да търсят друг човек?

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 01:30 от Lilly_85

# 459
Не става въпрос дали “никой не помни”, а че е нечестно спрямо тези, дето са се явили на кастинг. Като ще вкарват хора с връзки и ще канят инфлуенсъри, тогава защо изобщо правиха кастинг?

# 460
  • USA
Смешно, че Веселка влезна с големи претенции за морал, а видно ако беше слаба, по-голяма к-ва от нея нямаше да има там май. Като цяло много неудобна ситуация, сякаш напълно се въплъщава в стереотипа за дебелите жени.

# 461
Ще го смени не защото е заподозрян, а защото той си тръгва в събота…
Откъде знаеш, нали уж е почти лайф предаването .. сниманото е от предишния ден Laughing  Т.е. излиза, че това което сега гледаме е снимано миналата седмица или кой знае кога, както и подозирах.
Лайфът в събота също не ми приличаше на лайф, имаше мнооого неща по които се позна, но както и да е...

Най-малко симпатичен е на публика, други със сигурност ще получат повече гласове от него

# 462
Не става въпрос дали “никой не помни”, а че е нечестно спрямо тези, дето са се явили на кастинг. Като ще вкарват хора с връзки и ще канят инфлуенсъри, тогава защо изобщо правиха кастинг?
Не бих казала, че това е връзкарство. В реалния живот ако си доволен от работата на даден човек, го викаш втори път. Защо да рискуваш всеки път да търсиш нов майстор за баня (примерно), като твоят върши добра работа. Същото е.

За мен връзкарство е да ти дават предимство. Да манипулират записа, така че да излезеш по-добър, отколкото си. Да ти осигуряват нечестно предимство в игрите.

Вместо това “връзкарката” Кристи я излагат много качествено и я провокират, за да изтерясва. Определено е от най-неприятните участници и това ясно се показва.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 08:58 от Lilly_85

# 463
на мен пък ми харесва този сезон. Биг Брадър се върна към стандартния си оригинален формат както е по цял свят. Все пак трябва да има някакви граници, които да се спазват.

Онова с безкрайните лайв предавания преди години беше някакво българско извращение. Да не говоря пък за гласа на Биг Брадър, който по 20 пъти искаше съквартирантите да се аргументират по-добре когато номинират някой само и само да изкопчи някаква гняс от тях. Постоянно и агресивно се търсеше някакъв скандален елемент и провокация, даже и номинациите ги правиха открити. 

# 464
Сега връщам епизода и слушам Ванеса как номинира Марио, защото още първата вечер казал нещо за русите жени и после дошъл именно с тях да се кара, ама какво е казал не съм чула нищо, някой разбрал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт