BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 127
  • 903
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Добре, че креслото в изповедалнята е по-големичко, че Атиджето да си разположи комфортно задните части..

# 436
  • Някъде в Матрицата
Агент Енигма е с много беден речник. Чак ми е мъка да го слушам. Клише след клише.

# 437
Беба отдавна не е с футболиста от ЦСКА, поне така пише онлайн.

Номинациите на Марио бяха покъртителни.

# 438
Само на мен ли ми е жал за нея...Може да се държи далеч по-достойно..
Иска ми се да ѝ съчувствам, ама не ми се получава. Бере плодовете на позитивното си отношение към наднормените кг.

# 439
Ванеса явно е дразнител. Ясно е, че не виждаме всичко, но вече 2-ма души я номинират.

# 440
Пламен изобщо не се забелязва в къщата! Супер безличен и неинтересен, дори милионерчето получава повече екранно време от него

# 441
# 442
  • София
Криста ще излезе най-умната от всички, подозирала Пешо, че е къртица..
И само тя направи позитивна номинация към двамата...странно за такъв негативен човек, има някакво раздвоение на личността..

# 443
  • Някъде в Матрицата
Криста ще излезе най-умната от всички, подозирала Пешо, че е къртица.. И само тя направи позитивна номинация...странно за такъв негативен човек, има някакво раздвоение на личността..

Мда. Биг брадър трябва да назначи нов агент Енигма, щом този вече е заподозрян.

# 444
Криста ще излезе най-умната от всички, подозирала Пешо, че е къртица.. И само тя направи позитивна номинация...странно за такъв негативен човек, има някакво раздвоение на личността..

Мда. Биг брадър трябва да назначи нов агент Енигма, щом този вече е заподозрян.

Ще го смени не защото е заподозрян, а защото той си тръгва в събота…

# 445
Прави ми впечатление как жените масово номинираха Кристи и Ванеса. Женската злоба и завист няма край. И аз като красива жена винаги съм била мишена, та знам какво им е.

# 446
Награда на ББ "няма да пушиш", наказание на ББ "имунитет" 🙄😀 То бива бива, ама такава стъкмявка не е бивало.. Очевидно Козарата ще трябва да й слушаме простотиите още дълго, хейтърката вика дръжте хейтърите

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 23:58 от Catfish

# 447
Анджела какви здравословни проблеми е имала? Стана ли ясно, че гледах с прекъсвания.

Като я знам с какво се занимава, само един тип болести ми идват на акъл.

# 448
Криста като човек, избран от 11000 души "безпристрастно", може и по същия безпристрастен начин лекичко да бъде навигирана кого и как да номинира.
Иначе изказ, дикция и артикулация -  май няма равни на нея там.
Но за жалост интелект и глезотия са ѝ на едно ниво.

# 449
Нищо не споделиха.  Казаха само,че трябва да излезе и да и се направят още изследвания

Общи условия

Активация на акаунт