BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 468
  • 903
  •   1
Отговори
# 660
Ох, и аз снощи искрено се забавлявах, особено когато Веселка подгони Марио из къщата по бански.
И за миг не почувствах тя да е унижавана и се присъединявам към коментарите преди мен за адекватната реакция на Марио.
Петър наистина май направи скандала заради номинациите, Георги не е вчерашен.
Най-лекият епизод до тук.

# 661
Веселка и Марио подходиха с чувство за хумор с поставената им уж задача, шегите им се получиха малко дебелашки, но подобни изпълнения са част от репертоара на много комедийни водещи, да не ги изброявам.

Някои се смеят на последните, други намират поведението им за грубо и неуместно, но никой не е тръгнал да ги съжалява, така както Петърчо подходи към Веселка. И точно със съжалението си той реално я унизи, защото показа, че за него тя просто е една неосъзната дебеланка, а не жена със самочувствие, която се забавлява и е толкова над нещата, че дори шегите за килограмите ѝ не я притесняват.

Много добре се справи Петърчо, поздравления за него. Или може би съжаления.

# 662
  • Sunshine state
Аз смятам, че Петър й направи услуга на Весела реално, защото повечето хора ще му се вържат на историята как я унизили. За мен в случая унижението беше за Марио, за съжаление. Смятам, че е наивен и околните се подиграват с него.

# 663
Някои се смеят на последните, други намират поведението им за грубо и неуместно, но никой не е тръгнал да ги съжалява, така както Петърчо подходи към Веселка. И точно със съжалението си той реално я унизи, защото показа, че за него тя просто е една неосъзната дебеланка, а не жена със самочувствие, която се забавлява и е толкова над нещата, че дори шегите за килограмите ѝ не я притесняват.
Не е жена със самочувствие. По-скоро жена с чувство за самоирония (което също е хубаво качество). На мен ми се видя доста притеснена, особено като ѝ разкопчаха сутиена. Сякаш не знаеше как да отреагира и единственото, което ѝ хрумна, беше да се хили.

# 664
  • Planet Earth 🌏
Честно казано Петър, ако не беше аргументирал (ако може изобщо това, което каза да се нарече така) номинацията си за Веселка по начин, който на нея и се стори обиден... то едва ли щеше да се намеси по време на сценката снощи.  Много иска да й покаже, че я приема и не я дискриминира, а напротив — на нейна страна е и й брани честта. Поне на мен така ми изглеждат нещата.

# 665
Ситуацията като цяло е малко глупава. Ако се намеси - защо се меси, те се забавляват. Ако не се намеси - защо никой нищо не прави, на нея ѝ е неудобно. Както виждаме има различни интерпретации за това дали на Веселка ѝ е било ок или не…

Най-правилната реакция може би щеше да е Петър тактично да намери начин да пита Веселка ок ли е с такъв тип шеги. Ако беше признала, че не е, но просто не знае как да реагира, Петър можеше да поговори с Марио и Георги. Но малко по-спокойно, не по начинът, по който го направи.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 16:58 от Lilly_85

# 666
"Аз кантар нямам" - репликата на сезона засега 😂. Това е тукашното "Тарикат мъж не писка".

# 667
Едно нещо недоумявам и Георги го каза,защо никой не пита нея.Говорят сякаш я няма в стаята или е малко дете.Зряла жена все има начини да покаже когато не иска нещо.Тя определено се наслаждаваше на вниманието,за мен беше малко в повече,но не става въпрос за мен и вас,а за нея и тя нямаше проблем с това.

# 668
Да се преместя на Ивон - много отпусната кожа и май наистина е транс.

# 669
Четох(в жълта медия обаче),че се е родила като Ивайло и че от 2009 е жена с над 20 операции.Колко е вярно не знам,но за мен е била мъж по това,което виждам.

# 670
Ако е мъж, операциите са доста успешни. Да, има неща, които не могат да се променят (ръст, ръце, някои типично “ръбести” мъжки черти), но като цяло изглежда много добре. Особено за 50-те си години. Със сигурност трансформацията ѝ е по-успешна от на другите популярни транс жени в България.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 17:30 от Lilly_85

# 671
  • Planet Earth 🌏
Не знам дали слуха за Ивон-не е верен или не, но като гледам без проблем може да ступа останалите мъже в къщата. Joy

# 672
Веселка e пълнолетна, тялото си е нейно и сама решава кой, как и къде да й прави масажи, мачка, разтрива...Няма нужда от лицемерни моралисти като Петър, които да й бранят честта. Момичето се забавляваше. Петър си въобразява, че с такива евтини трикове ще бъде залюбен от зрителите. Тцъ. Българските зрители са много сензитивни и долавят фалша на секундата. И непрекъснато, манипулаторски, отклонява вниманието от себе си, като посочва Марио, който е удобна жертва, защото не се отстоява. Айде нема нужда от морални стожери! Вътре не са влезли като група, всеки играе сам за себе си и преценява докъде да стигне. Наш Пешко още малко ще забрани на Теодора и Виктор да се държат за ръце, че нали ги гледат отвън...

# 673
Станислав от хелс китчън, Мария, Патрашкова и Миглена Ангелова ще са коментатори днес.

# 674
Няма да е Биг Брадър без Патрашкова. 😁 Четох някъде, че след първия епизод харесвала Косара. Чудя се дали още е така.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 18:34 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт