BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 704
  • 903
  •   1
Отговори
# 735
Защо не повикат психиатър? Тя не е нормална, в криза е.

# 736
  • София
Държи се като дете на 2г, това е абсурдно.

# 737
  • София
Сега остава да се опита да се отрови или да се обеси в тоалетната, за да е пълен цирка.

# 738
  • София
Хаха..нали има камери, ще я спрат..

# 739
Биг брадър обаче подгрява недоволството в къщата с тия 5%  на час по лъжичка.
Такива глезли как животът си ги научава и от високото се забиват в земята.. Кратер ще направи ултиматаджийката.

# 740
Хаха..нали има камери, ще я спрат..
Вътре в тоалетната няма. Мисля, че само в първия сезон имаше навсякъде, после ги махнаха в тоалетната и под душа.

# 741
  • София
ПОКОЛЕНИЕТО ДЖЕЙ ЗИ 🤡

# 742
Кой питаше за френското р на марчето, ето че се появи.

Защо Кристито като изпадне в криза надява качулка на кратуната си?

# 743
  • София
Мара държи да го каже с двете си ръце 🤣
Камери би трябвало да има, които снимат, ако влизат повече от един човек в тоалетната...

# 744
ПОКОЛЕНИЕТО ДЖЕЙ ЗИ 🤡

😂😂😂

# 745
  • София
Лудата наркоманка е егати егоистката, направо съм в потрес! Пълна психопатка! Как е възпитавано това същество? Родителите й дали се гордеят с нея сега като я гледат?

# 746
  • София
Кристи си ровеше по кутиите с козметика и хапчетата преди да отиде в тоалетната. Да не си е вкакарала нещо да си шмърка в къщата? Излезе по-спокойна от тоалетната 😃

# 747
Много мразя тези изказвания за поколение Z. В къщата има няколко души на 20 и нещо години, но единствено Кристи си позволява инфантилни прояви. 

Очевидно е проблем с възпитанието, а коментаторите търсят тенденции с поколенията.

# 748
Това е абстиненция и не знам защо продукцията експлоатира тази ситуация. Става въпрос за зависимост,все пак психолозите там знаят какво точно означава това.

# 749
  • София
Мария говори като да е на градус. Или има нови зъби.

Общи условия

Активация на акаунт