BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 673
  • 903
  •   1
Отговори
# 810
Петър е скучен... Да си ходи!

# 811
Да да, до преди малко с 19%, а сега с 26% за ланеца вече и аз си мисля че вота е нагласен…. За толкова кратко време Криста пак да падне на 17%

# 812
Въй тия "обрати" стават за секунди Joy

# 813
Много опъната роклята на Богданска, имам чувството, че е бременна.

# 814
Петър е абсолютна мижитурка.
Уф, ужасен докаран! 🤮

# 815
  • София
Марио много активно ги е питал всичките, но никой не разбра какво точно ги пита..😆

# 816
Сега се сетих - защо не видяхме Беба да вика в камерата?

# 817
Щото го пазят за нейната номинация Wink
Така,както на Ванеса тази вечер.

# 818
Марио много активно ги е питал всичките, но никой не разбра какво точно ги пита..😆
Всички са задавали, просто настройват против Марио.

# 819
  • Варна

Заради устните сигурно, да не се пукнат от напрежението..😆 Шегувам се, и аз сега като си помисля наистина тя не крещя.

# 820
Петър е скучен... Да си ходи!
Нищо, че агент енигма
се оказа стигма -
може да е скучен Петър,
но ще мине метър, Joy

# 821
Всички са задавали, просто настройват против Марио.
Според мен Марио е много добър и много интелегентин човек.И както всички надарени с нещо хора и хора,които са минали през сериозни трудности и са ги осмислили от позицията на широко скроената си обичаща  и примирена   душа,прави изцепки/според праволинейните,които не прощават/.

# 822
Петър не спира да дъвче Марио, който е с доста ниска самооценка, поради тежка житейска история. Яхнал го е като ракета носител, за да достигне финала. Егоист, лицемер, манипулатор и схемаджия. Непочтен играч.

# 823
Аз пък не мога да разбера каква почтеност търсите. Мара беше права - ББ не е отборна игра, а индивидуален спринт. Всеки ще се опита да се докопа до парата както може. Те и добрите и почтените не винаги са такива, но пък ще се опитат да използват тая карта. Просто всеки с неговата си стратегия и шетня на акъла си. Точно в ББ да търсите почтеност и не знам какви други положителности е леко пресилено. Една торба шутове и всеки се опитва да изкара от ръкава жокерите с които разполага, пък каквото такова.

# 824
  • София
Криста ще вдигне скандал, че не е изгонена.
едит...скандалът се отлага, изгониха я  ураа..

Общи условия

Активация на акаунт