BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 687
  • 903
  •   1
Отговори
# 795
Башар каза, че ББ си е спазил обещанието. Тя е получила привилегия да има цигари извън общия бюджет, а другите пушачи не се радват на такова отношение. Демек, "Брадърчо" наруши правилата, за да задоволи нагоните на Кристи. Другите трябва да се чувстват прецакани от системата. Толкова за "бунтарката" Кристи и нейната псевдо борба за правда.

# 796
Само на мен ли ми се струва, че непрестанно прекъсват Миглена Ангелова?

# 797
Забравих да изкоментирам Теодора. Как такива въртиопашки все си намират по един шут да ги забавлява?! Точно това търси тя във Виктор и той не може да го усети. Тя се движи тежко, изказва се като последна инстанция "разбираш ли братче", толкова е уверена, че е неотразима..и красива. Кифла... препечена. Много ме дразни.

# 798

Миглена прекъсна Мария, въпреки, че въпросът беше зададен към нея

# 799
  • София
Някой вярва ли на това гласуване? Хитър Петър първи 😏 Това е абсурд!
Не вярвам нито в гласуването, нито че е на живо.

# 800
Това беше един път, а нея постоянно я прекъсват.

Миглена прекъсна Мария, въпреки, че въпросът беше зададен към нея

# 801
То, зрителите ако не метне Големият брат, кого тогава!?

# 802
То зрителите ако не метне Големият брат, кого тогава!?
Криста? 😁

# 803
Марчето не е мръднала и на йота интелектуално. На бат Гошо ценностите като нейните...Колко странно нещо е животът...Анджела и Марио, въпреки цялата си недодяланост, живот на улицата, липса на първите 7, детство без любов, топлина и сигурност, си имат някакъв морален компас и зрънцето добро е живо в тях...

# 804
  • Варна
Не вярвам нито в гласуването, нито че е на живо.

И според мен е така.То в олимпийските игри има нагласени състезания,  та камо ли в БГ Биг брадър.Който са решили,  него ще изгонят..
Мара, пък как не я намали малко тая уста.Всеки път тръпки ме побиват.То дикцията и е засегната от това надуване.Гротеска..

# 805
  • Буркина Фасо
при толкова много погълнат никотин и отрови за няколко години тая цигарена фабрика ще роди ли здраво дете?  силно се съмнявам.

# 806
Дано да изгонят Георги

# 807
За мен Петър е за изгонване.Не знам защо ,но той изглежда си мисли,че това е върхът на историята на живота му,която ще остане в семейния архив и с нея дъщеря му ще се гордее.Не си дава сметка,че с това лицемерие и фалшив"морал" може  да отблъсне дъщеря си,когато тя порасне.Сега -да дава пример за морал на малкото дете.Но после?

# 808
  • София
Аз лично гласувах за Петър, повечето ми приятели и семейство гласуват както аз им кажа 😃 държа Петър и Ванеса да останат, който от другите двама да си тръгне - ще съм доволна.

# 809
За какво са му тези пари там Joy

Общи условия

Активация на акаунт