BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 698
  • 903
  •   1
Отговори
# 780
Кристи ми прилича малко на оная лудата с ножовете, Глория май и беше заглавието.

# 781
По скоро искаше да каже "галфон" 😂, но "Р"-то се открои 😂

Мара не каза ли, че оная лудата - Кристи ли беше, се държи като абсолютен "гарсон"?! Joy Да не би да искаше да каже "гамен" или нещо подобно? Sunglasses
Стори ми се, че останалите коментатори леко изпаднаха в ступор при тоя "гарсон". Joy
Пп Тоя коректор ще ме умори. Едно пиша, друго виждам като постна, а уж проверявам.

# 782
Мара не каза ли, че оная лудата - Кристи ли беше, се държи като абсолютен "гарсон"?! Joy Да не би да искаше да каже "гамен" или нещо подобно? Sunglasses
Стори ми се, че останалите коментатори леко изпаднаха в ступор при тоя "гарсон". Joy
Пп Тоя коректор ще ме умори. Едно пиша, друго виждам като постна, а уж проверявам.
И аз останах в ступор, защото в гарсон няма нищо обидно.
И други бисери ще ръсне Мара.

# 783
Криста е абсолютно некотролируемо дъно!Никакво уважение към никого, а за жалост най-вече към себе си. И странна- с поведение на разглезено 6-годишно с детското гласче и същевременно облечена като стриптизьорка, пошло.
На Миглена ѝ е платено да защитава Криста и не ми харесва как си смуче аргументи от пръстите. Патрашка е права за много неща, дори и Мара се изказа донякъде адекватно.Само гарсона Joy

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 08:40 от *Амбър*

# 784
Отговорите на Ванеса са много адекватни.

# 785
Патрашкова се е направила на космонавт Joy

# 786
Патрашкова без един лъскав елемент поне в облеклото не функционира.

# 787
Добре,де ама в това е идеята.Спазват се правила и се прави това,което Големият Брат нареди.И както се каза,той може и да не си спази обещанията.Щото е Големият Брат.
И тая лигла знае къде е влязла и за какво се е подписала.
"Големия Брат" ,ако наистина  е брат,дори по-голям не може  да се гаври.След като се гаври значи,не е брат.

# 788
Тая "ценностна система " на Георги беше пр ход да се хареса на зрителя бе Миче

# 789
  • Варна
Е, казаха, че Брадърчето не е нарушил обещанието си.

# 790
Кристи е минала Георги? Ако се запази това гласуване ланеца е аут

# 791
Добре,де ама в това е идеята.Спазват се правила и се прави това,което Големият Брат нареди.И както се каза,той може и да не си спази обещанията.Щото е Големият Брат.
И тая лигла знае къде е влязла и за какво се е подписала.
"Големия Брат" ,ако наистина  е брат,дори по-голям не може  да се гаври.След като се гаври значи,не е брат.

Ам,ба! Айде да прочетеш 1984.😊
С кеф се гаври.

# 792
Кристи е минала Георги? Ако се запази това гласуване ланеца е аут
Активизират родата му според мен.
По-странно ми е кой толкова гласува за Петър?! ББ сигурно ✌️

# 793
Е, казаха, че Брадърчето не е нарушил обещанието си.
Така ще кажат.То "големия брат "винаги е прав.Но аз помня,че й обеща винаги да има цигари и тя се съгласи да остане.

# 794
Някой вярва ли на това гласуване? Хитър Петър първи 😏 Това е абсурд!

Общи условия

Активация на акаунт