BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 725
  • 903
  •   1
Отговори
# 765
В момента не може да се редактира началния пост.
В следващата тема може да се актуализира зодията му.
Като правих тази, получих съобщения, че е козирог, заради това е записан така.

# 766
  • Варна
Ами Кристи го каза преди  - отгледана съм всичко да получавам. Не се радва и не може да оцени нищо. Всичко трябва да  ѝ е даденост и всички ѝ са длъжни.

Достойна лигла, щерка на известен футболист. В такива ценности е възпитана ( никакви ) .Поведението и е не на 25, а на 16 години.Разглезена и инфантилна,  на нейната възраст много момичета гледат деца и не са тийнейджъри отдавна  ...Не подкрепям джуките и чалгата, но това е също ужасна беда.

# 767
Ха, точно Весела да зададе този въпрос?!!! 😃

# 768
  • София
Била прекалено млада!?! Всички сме млади или сме били, но такива истерици не сме били..

# 769
  • София
На тази възраст вече си носи и характера. Има някакви липси, но не знам дали е само от възпитание. Младостта не е оправдание и според мен.

# 770
На Александра от ергенът баща и е малко глуповат, не се сещам за името, чичето, което говори преди малко.

# 771
И името като него - Пацо.

# 772
  • София
Аз съм с две години по-голяма от нея. Не съм се държала така от сигурно 5 годишна. Нейното е чиста лиготия и егоизъм.

# 773
  • Stockholm
Показва сериозни симптоми на абстиненция Кристито, и то не само  на никотинова.

# 774
  • Варна
На Александра от ергенът баща и е малко глуповат, не се сещам за името, чичето, което говори преди малко.

Еднакво излъчване имат със Сашка.

# 775
  • София
Жълтото пиле Ангелова я оправдава...ейй Патрашкова ми се издигна в очите..

# 776
Кристи не иска и й е неприятно,че  другите  страдат,но си иска обещаното.Тя е на 25 г. ,голям човек и е непримирима . Има своите искания,претенции,навици.Беше й обещано.Но Биг брадър я излъга.Трябва ли да преклони глава?

А трябва ли да ощетява цялата къща? Предложиха ѝ цигари, отказа. Не ѝ пукало за другите. Ми и на тях може да не им пука за нея, но пак се съобразяват.
Това ,че е свалила микрофона е начинът да накара Биг брадър да се съобрази с обещаното.Той не се съобразява с нея,тя не се съобразява с него.С действията си Биг брадър подчинява хората на своите правила.Ако слушате-ще има храна.Много ЧЕСТО се гаври с тях.Което предизвиква и трябва да предизвика  опортюнизъм.Това,че й обеща цигари,но не го изпълни е подигравка.Това,че наказва всички с цел да я намразят и да ги подчини с отнетите проценти е част от задачата за подчинение.

# 777
Мара не каза ли, че оная лудата - Кристи ли беше, се държи като абсолютен "гарсон"?! Joy Да не би да искаше да каже "гамен" или нещо подобно? Sunglasses
Стори ми се, че останалите коментатори леко изпаднаха в ступор при тоя "гарсон". Joy
Пп Тоя коректор ще ме умори. Едно пиша, друго виждам като постна, а уж проверявам.

# 778
Дано я изгонят Кристи, едвам я понасям…

# 779
Добре,де ама в това е идеята.Спазват се правила и се прави това,което Големият Брат нареди.И както се каза,той може и да не си спази обещанията.Щото е Големият Брат.
И тая лигла знае къде е влязла и за какво се е подписала.

Общи условия

Активация на акаунт