BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 741
  • 903
  •   1
Отговори
# 750
И аз мисля, че проблемът на Кристи е във възпитанието, както правилно каза Мария, а не Патрашкова, която прави обобщение за поколението Z…

# 751
Виктор козирог бил (поне от инфото от първата страница на темата), но изглежда като едно раче мрънкащо и чувствително!
Виктор е овен

# 752
Мария: Държа да го кажа с двете си ръце! 😁
В случая Криста беше права, ББ се лигави и не изпълнява обещанията си. Друг е въпросът по принцип нормално ли е подобно поведение.
Останалите са направо жалки с жалбите си по манджи. Айде да видим може ли ББ да ги остави без бюджет, както е тръгнал да маха на 5 Мин по 5 %. То не са молби към нея, то не са тръшкания...

# 753
Кристи не иска и й е неприятно,че  другите  страдат,но си иска обещаното.Тя е на 25 г. ,голям човек и е непримирима . Има своите искания,претенции,навици.Беше й обещано.Но Биг брадър я излъга.Трябва ли да преклони глава?

# 754
Ами Кристи го каза преди  - отгледана съм всичко да получавам. Не се радва и не може да оцени нищо. Всичко трябва да  ѝ е даденост и всички ѝ са длъжни.
Марио може да е всякакъв, но понеже душата му е гладна за жестове и отношение винаги благодари,извинява се и личи, че цени всичко.
Вселени.

# 755
Трябва първа страница да се актуализира, ако Виктор не е козирог.

# 756
  • София
Кристи не иска и й е неприятно,че  другите  страдат,но си иска обещаното.Тя е на 25 г. ,голям човек и е непримирима . Има своите искания,претенции,навици.Беше й обещано.Но Биг брадър я излъга.Трябва ли да преклони глава?

А трябва ли да ощетява цялата къща? Предложиха ѝ цигари, отказа. Не ѝ пукало за другите. Ми и на тях може да не им пука за нея, но пак се съобразяват.

# 757
Кристи си търси правата. Бунтарка си е. Участвала е в някакво чуждестранно реализира и на някаква мисия завързват очите на момичетата и фризьори ще ги подстригва. Тя е била с дълга коса, но я правят късо като момче и като се вижда в огледалото вдига луд скандал и я гонят от формата.

# 758
  • somewhere over the rainbow
Мария как я нахрани... Това леке, ако ми е в къщата, какви шамари ще яде... Дзен-ката получава 2 по възпитание на деца.

# 759
Г-жа 'Искрено и лично' както винаги е контра на нормалното и е готова да оправдае неприемливото поведение на Кристи. Трябвало всички да си свалят микрофоните ? И защо да го правят ? Къде ББ е проявил несправедливост или някакъв двоен стандарт ? Да се борят срещу системата ли ? Или какво ? Ако наистина е обещал да има цигари до края на престоя, това е друго нещо. Но аз не останах с впечатлението, че и се полагат постоянно цигари.

Ок, тя има някаква зависимост и се опитва да се бори с нея. Няма да я пребори в къщата. Изпада в криза. Нямало какво да прави, скучно и било. Става и си заминава.

# 760
Мария направо си каза в прав текст,че Теодора си търси клиентела Grinning
А Кристи си е жива нар......ка ..... и тещо психопатско има в нея.Шубето ме хваща като я дадат в близък план и как се подсмихва.Има слух,че майка й се е отказала от нея....Баща й ,пък бил известен футболист.Ми то като си видят произведението на родителството и как няма да ги е срам.

# 761
Ами що се бута сама между шамарите, където има предизвикателства и гаври, а после прави скандали?
Защото си го носи в характера, не е бунтарка, а обикновена разглезена холеричка.

# 762
'Ми да не участва,тогава.Бунтарка била.Лигла и половина😊

# 763
Виктор е обезл-овен Joy
А поколението не е зет, а джи зет. Към което спада и Попрашкова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 764
Ако ще се бунтува трябва да намери начин да го направи без да ощетява 15 невинни души. Това е егоистично и безотговорно.

Общи условия

Активация на акаунт