BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 624
  • 903
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Аз Веселка не я и виждам да яде много в къщата. Яде си нормално, порциите също не са някакви огромни. Просто не пропускат да я снимат нея  как яде, другите не толкова.

# 886
Веселка е млада и може да отслабне лесно. Защо си го причинява? Липса на воля предполагам.

# 887
  • София
Прочетохте ли изобщо поста ми? Никъде не съм отричала, че е дебела. Говоря за дебелашките (no pun intended) изказвания кого / какво ще изяде и епитетите по неин адрес.
    Дебелашките шеги тук са в тясна корелация с дебелашките шеги там. Те се шегуват с нея, викат й мечи, тя не се сърди, не ги приема насериозно, значи всичко е наред. Ако на някого не му понасят, не е редно да гледа такова долнопробно предаване по презумпция.

# 888
Надявам се да се опита по-сериозно да отслабне. Оставете, че е дебела, но с тези килограми ще си докара още по-големи проблеми. До 35 г. ще е почнала хапчетата за сърце, всички стави и кости ще я болят… Няма да може да направи десет крачки без обезболяващи. Което от своя страна ще натовари черния дроб… И става верижна реакция.

Дебелашките шеги не са ок за мен. Предполагам като вървите по улиците не крещите след дебелите хора, че са прасета, тези с кривите зъби - крокодили и т.н. Няма причина да се прави и онлайн. Семейството на Веселка може да чете тук, а и не само. Със сигурност тук има пълнички хора - четат ви и си мислят, че и зад техния гръб хората говорят, че са тюлени и се питат колко мусака могат да изядат наведнъж. Думите имат тежък ефект върху хората.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 17:32 от Lilly_85

# 889
  • София
Съгласна съм, но на каквото си е постлала, на това ще легне... Семейството й не ме интересува къде и какво чете, след като дъщеря им обикаля риалити формати по гащи и прозрачни рокли... в следващия формат може да е и без гащи. Заслужила си е подигравките с поведението си.

# 890
Някак ми прави впечатление, как всички други съквартиранти биват попилявани от какви ли не коментари тук, и никой не се възпротиви.  Но за Весето веднага скачате.  Някакъв имунитет ли има, що ли?

# 891
Не са се изписвали страници наред за ничий друг външен вид. Освен това е много грешно, че никой не се е възпротивил срещу “попиляването” на другите. Винаги при изгрубяване от такъв тип има хора, които защитават.

От една страна ситуацията е показателна за самото предаване… Щом най-интересното е теглото на Веселка.

# 892
Наваксвам с епизодите и макар Георги ланеца да ме дразни през доста от времето добре си каза на Петър. Веси, ако има проблем да си каже. Какъв е тоя другарски съд! Пък и оня нечленоразделния батка се изказва.
На Марио вместо да му избодат очите му изписаха веждите. Почвам да го подкрепям на всяка номинация. Това е гавра с човек, който видимо е несигурен и търси одобрение.

# 893
Някак ми прави впечатление, как всички други съквартиранти биват попилявани от какви ли не коментари тук, и никой не се възпротиви.  Но за Весето веднага скачате.  Някакъв имунитет ли има, що ли?
Малко ли се коментира Теодора? Нали за това са тези теми да коментираме и всеки да си изказва мнението било то положително или отрицателно

# 894
Веселка няма нужда от адвокати.
Явно си е ок с тези килограми.Не я виждам занапред,обаче.Днес сутринта ми попадна видео в тази връзка,но вече не мога да го намеря.
Още с влизането си,тя каза че фитнеса не е за нея.Яде с не скрит апетит.Ако има повече количество храна,ще яде още повече Просто е ограничена извън нея в момента.
На 20 год.да се оставиш до такова положение не предизвиква съчувствие.Решенията са си нейни.Последствията от тях също.След като съзнателно се е показала в публично пространство ,ще бъде обсъждана.Не знам за какво подскачат някои дами тук.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 18:25 от red soul

# 895
Има подкаст с Кристи в приложението.

# 896
Някой да преразкаже с две-три думи, моля. Не съм в настроение да си причиня неприятния глас на Кристи отново.

# 897
Някой да преразкаже с две-три думи, моля. Не съм в настроение да си причиня неприятния глас на Кристи отново.
Гласът на Кристи всъщност е много приятен, проблемът е другаде. Simple Smile
Веселка не я съжалявам грам. Но тя ще съжалява някой ден.

# 898
Прочетохте ли изобщо поста ми? Никъде не съм отричала, че е дебела. Говоря за дебелашките (no pun intended) изказвания кого / какво ще изяде и епитетите по неин адрес.
    Дебелашките шеги тук са в тясна корелация с дебелашките шеги там. Те се шегуват с нея, викат й мечи, тя не се сърди, не ги приема насериозно, значи всичко е наред. Ако на някого не му понасят, не е редно да гледа такова долнопробно предаване по презумпция.
Значи , ако някой не истерясва и не се къса от рев при наличието на дебелашки хумор , трябва да продължаваме да мачкаме до дупка. Чак се плаша ,  какви сме стигнали българите. Наистина, не ви пожелавам когато имате или ви се появи някакъв сериозен  житейски проблем, да попадате сред хора с такова ниво чувствителност и емпатия .

# 899
Aurora, точно. И редовното оправдание е “Те сами са си избрали да влязат, значи заслужават хейта”. Много нелеп аргумент. За тях това е работа. Влязли са с идеята да изкарат някакви пари. Все едно да кажеш “Той сам си избра да стане охранител, затова заслужава, че го пребиха” или “Тя сама си избра да е сервитьорка, затова заслужава пияниците да ѝ се натискат”.

Никой ли не гледа подкаста с Кристи? Горката Елена… Първият ѝ събеседник не можеше да върже две думи на кръст, втората пък никой не иска да я гледа след всичките изцепки. 😁

Общи условия

Активация на акаунт