BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 040
  • 903
  •   1
Отговори
# 240
Липсва й мъжко внимание Simple Smile
Какво мъжко внимание….не знам кой ще е този мъж, който да я търпи 😂 много е зла и безскрупулна
И нищо секси няма е нея,един борсук с коса

# 241
  • София
Анджела е повече от ужасна. Само пищи, с този ужасен глас. Тя не може да говори нормално. Много мразя шумни хора.

# 242
Диалектът на Анджела е дразнещ също  да тЪ, да Съ...

# 243
Сега изгледах епизода и двете К са тотално избръмчали, но сто пъти по-добре Кристи пред това чудо Косара. Ебаси и истеричката! Марио не ме дразни толкова.

# 244
Сега разбрах, че ББ е най-благородното риалити от всички. Те съвсем съзнателно са събрали най-големите, абстинентни утайки на държавата, за да може зрителят , колкото и кофти да се чувства, да види, че има мноооого по-зле от него и мнооого по-надолу накъдето да пропада. Примерно утайката , която "не е за ефирно време вътре" , но крещи като луда и има 3 диалектни думи в речника. Всички знаят, че е там, за да си вдигне цената на урината в бурканче, което продава на своите "онлифенове", но тя си мисли, че грам не личи.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 14:50 от tfn2k

# 245
Според мен просто голяма част от скандалджиите в това предаване отвън са свикнали да се развличат с наркòтици и сега това ги побърква повече, не напрежението на камерите или "уникалния психологически експеримент".

# 246
  • USA
Чак пък онлифенсърката да си мисли, че е тайна, че отива там за реклама. Ми, то си е ясно. Абсолютно всички вътре си имат някакви уж бизнеси и недоразвити кариери. До един.

# 247
Да,но за нея е доста голяма реклама , надява се да удвои дохода си

# 248
Половината са в абстиненция и се държат покъртително. За момента съм доволна от предоставения сеир.

# 249
Досега само четях, но не се сдържах да споделя мнението си за Анджела. Не се търпи логореята и. Сутрин крясъци, на обяд крясъци, за вечеря същото. Не излиза срещу опонента с аргументи, а с многословие, повтаряне на едно и също, натрупване на думи на висок тон, надприказване. Поведението на Марио било "наследническо", той имал нещо "наследническо" в главата, повтори го пет пъти. Вместо "наследствено". Както и да е, оставям неуместната употреба на страни, но жестоко засегна Марио. Който още в началото допусна грешка, споделяйки с тях проблемите си. Дали защото му тежеше и имаше нужда да сподели, дали под влияние на алкохола, дали за да спечели емпатиите на съквартирантите или публиката, но сподели и това го направи уязвим. За такъв тип хора, които аз наричам ле ояди. Хора агресивни и зли, търсещи уязвимо място в другите, за да ги захапят в първия удобен момент. Засегнатата страна не винаги реагира адекватно. На първо място е обидата- споделих нещо човешко, а те забиха нож в гърба ми. Реакция на свиване като след удар в лицето. Мисля, че Марио не е лош човек. Просто е непохватен. Има такива мъже, каквото и да подхванат, не им се получава.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 19:42 от DNT177

# 250
За Косара ми е ясно от ден 1 — не е проблемът в липсата на мъжко внимание, а по-скоро в липсата на женско. Или най-точно: в признаването на нуждата за женско. Не го казвам с грубост, просто това усещам (особено с хомофобията, която налага и вероятно интернализира).

# 251
  • София
Досега само четях, но не се сдържах да споделя мнението си за Анджела. Не се търпи логореята и. Сутрин крясъци, на обяд крясъци, за вечеря същото. Не излиза срещу опонента с аргументи, а с многословие, повтаряне на едно и също, натрупване на думи на висок тон, надприказване. Поведението на Марио било "наследнически", той имал нещо "наследническо" в главата, повтори го пет пъти. Вместо "наследствено". Както и да е, оставям неуместната употреба на страни, но жестоко засегна Марио. Който още в началото допусна грешка, споделяйки с тях проблемите си. Дали защото му тежеше и имаше нужда да сподели, дали под влияние на алкохола, дали за да спечели емпатиите на съквартирантите или публиката, но сподели и това го направи уязвим. За такъв тип хора, които аз наричам ле ояди. Хора агресивни и зли, търсещи уязвимо място в другите, за да ги захапят в първия удобен момент. Засегнатата страна не винаги реагира адекватно. На първо място е обидата- споделих нещо човешко, а те забиха нож в гърба ми. Реакция на свиване като след удар в лицето. Мисля, че Марио не е лош човек. Просто е непохватен. Има такива мъже, каквото и да подхванат не им се получава.

Не съм съгласна. Марио хич не е лош човек. Пияница, точи се по момичетата, постоянно е жертва и си мисли, че всичко му е простено понеже е учил в Семинарията. Абсолютен прострак, независимо от това Анджела каква е.

# 252
Марио може да е всякакъв,но Анжела няма право да го сравнява с майка му, че го повтори няколко пъти, за да го нарани , защото по друг начин не може да го затапи. Както се държа и с Георги, относно сина му и възпитанието му. Гледа да нарани хората с думи , за да ги обезкуражи и да ги победи словесно.

# 253
Марио чак пияница, защото прекалил първата вечер... Някои хора не носят на алкохол. Не смятам, че е нередно, че се точел на момичетата. Това са пълнолетни хора. Странно е, другите имат право да поддържат някакви отношения с жените/ мъжете в Къщата, а Марио да няма право да изразява някакви предпочитания към жена. Понякога ми е смешен. С пиенето не му се получава, със свалките не му се получава, с чистенето греши... Нещо като Марко Тотев. Или Мистър Бийн.
Другите, изключвам скандалджийките, са по- скоро като присъствие.
Веселка се появява само когато има някъде скандал, да не пропусне.
Атижа характер не е проявила, стои в сянката на Анжела.
Георги от Карлуково беше разперил криле, но бързо се сви.
Някои мъже не съм чувала гласовете им, остават нейде извън обективите. Не зная даже кой как се казва и за какво се бори.
Ивон засега играе умиротворител, потупващ по рамото.
Влюбената двойка(само той влюбен) ангажират вниманието ни само с разкази за нейните бивши.
Дано да има поне малко раздвижване в следващите дни.

# 254
Не смятам, че е нередно, че се точел на момичетата.
Отделно от това -
Иска му се, но не може -
дал обет пред дядо Боже Stuck Out Tongue Winking Eye

Очевидно и тук динамиката ще е в темата, не в предаването Joy то хубаво, все пак, че има кой да гледа

Общи условия

Активация на акаунт