BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 675
  • 903
  •   1
Отговори
# 630
Не мога да разбера защитата на хората към Веселка. Хубаво решила си, че искаш да си дебела, но не го навирай в лицето на всички! Обикаляне къде ли не да покаже колко се харесва и приема. Друг път се харесва! Оправдания на мързела. И стига с това, че е от болести и не разбираме пълните хора. Отделно е жадна за внимание.
Защо всички решаваме, че е мързел? Аз например, в рамките на две години след като започнах конкретни медикаменти, станах от 48 на 65 кг. Какви ли не диети пробвах, няколко професионални диетолози смених, ходя да спортувам два пъти седмично (нямам време за повече, но се обзалагам, че това е повече от масата жени тук), отделно разхождам кучето всяка вечер по 40 минути. Еми, нямат сваляне! Даже ми се струва, че продължавам да качвам. При Веселка доколкото знам също има множество здравословни проблеми, но тук се изсипаха какви ли не обиди по неин адрес… Щяла да ги изяде, не знам какво си. А уж сме толерантни.

Единственото, което имам като критика към нея, е изборът на облекло. Сори, ама да тръгнеш по гол задник не е ок. Дори за слаби жени, какво остава за пълни.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:52 от Lilly_85

# 631
Да дам и аз моите 20 стотинки по въпроса - познавам хора, които буквално се тъпчат, изяждат по един хляб на едно хранене, хранят се често и пак са като концлагеристи - особености на функцията на щитовидната жлеза, което май е семейна черта там. Познавам и други, които след седмица почти пълно гладуване 100 грама не са свалили - еми пак имат по-специфичен метаболизъм.

Дали заради болестно състояние, медикаменти или просто по природа, без да има иначе други здравословни проблеми, Веселка е на тези 130 кг, които иначе за да ги поддържа човек с нормални хормони, бая храна трябва да изяжда на ден, не знам и не ме интересува.

Дразнещото е, че другите я взимат за мезе. А ерзатцморалистът Петър се прави на праведен на неин гръб.

# 632
  • София
Веселка си хапва, но не проповядва хората да бъдат дебели, често казва, че това не е здравословно и не призовава към такъв начин на живот.

На мен ми е симпатична, не мисля, че прави нещо толкова лошо като се показва по бански или флиртува. Весело момиче, незлобливо. Добре е да намали килограмите заради себе си, сега е на 20, но на 40 години ще започнат сериозни проблеми.

# 633
Веселка напълно се изложи със свалката с Марио,но я оправда това че е мисия
 Но вечерта беше черешката на тортата. И най-тъжното е че е младо момиче , на което освен , че не му пука че си показва зад.ика ,Ами и се забавлява когато се подиграват с нея.

# 634
  • София
Не само,,че си го показва, но и позволява да я шляпат по него...пред всички там и пред всички тук..

# 635
Веселка влезе със заявката, че влиза, за да покаже, че и хората с наднормено тегло са хора и заслужават да бъдат приемани като равни.
Обаче много пресоли манджата и от поведението й хората, които не харесват тези с наднормено тегло, още повече се настроиха срещу тях.

# 636
Кукушев прави як анализ

# 637
Поведението е на пълен парцал ,който само и само да се хареса и да има приятели остави да се гаврят така с нея. И гащите да и бяха събули пак щеше да се хили

# 638
Не съм очаквала такава дискриминация на база килограми.

Искам да подчертая, че не съм с наднормено тегло.

Момичето е много красиво в лице и дори дрехите, с които се облича й отиват.

Искам също така да я поздравя за избора й на тоалет за влизане в къщата. С това показа, че не й пука от мнението на консервите, които ще я гледат.
Също толкова нелепо беше и облеклото на Анджела, но то не се коментира в темата.

Дебелите хора да не би да не са хора?

Що за закостеняло мислене бе хора?

# 639
Сега, като направих ретроспекция на снощния епизод, съм убедена, че заигравката между Веселка и Марио беше на супер ниво. И двамата подходиха с чувство за хумор, забавно отиграваха един на друг, нямаше и оттенък на обидно отношение от негова страна. Тя самата оцени, че го е притискала далеч над необходимото и той е отреагирал повече от добре.
Нещата ги опошли с намесата си първо Георги, опитвайки да предобри  по тъп начин забавлението, даже вмъквайки  насилствени действия в чуждо пространство.
Петър, и той от своя страна в ролята на   дуднещия моралист, наля масло в огъня и свежото начално усещане от продължението на романтичната вечер бе изтрито
.
 За мен Веселка се държа като пич/извинявам се за израза/ през цялото време. Не се обиди, не се надунди на ничие отношение, прие задачата на Брадъра с разбиране, изпълни я с усърдие и надгради с талант.

В един момент човек забравя килограмите ѝ, реагира на нея като артист и се забавлява на играта ѝ.
Аз гледам формата именно с тази разтоварваща цел, а не да следя кой колко красив или тежък е.
Ще ми бъде приятно Веселка да излезе от стигмата на килограмите и да надделее като образ.

Ивонето пък вече ми изгради мнение за човек, който като кучето на Павлов е винаги на линия за интеракция при споменаване на думите - целувка, секс, любов.
Като шеговито наказание над Марио измисли да му свалят гащите/ за мен е недопустимо подобно публично унижение/, след това  откликна на петровия зов за  всеобща любов и го  награди с  вакуум отношение.
От нея/него/ очаквам още забавни моменти, защото с вида си на атрактивна блондинка привлича и заблуждава мъжете, не подозирайки, че е по-силна от повечето от тях  и спасение от намеренията ѝ няма да има.

# 640
Никой не коментира теглото на Веселка ,а поведението

# 641
Веселка има големи комплекси за теглото си и това е видно. Това, че се опитва да показва друго е фарс.

# 642
Никой не коментира теглото на Веселка ,а поведението

И какво й е поведението?

Не намирам нищо неморално в поведението й.

Младо момиче, забавлява се.

Ако само спеше й ядеше отново щеше да ви дразни поведението й.

# 643
Голяма забава! Ром я пляска по г..а.Тя се хили като евтина пача.
За мен е пълна комплексарка и ще приеме каквото и да е,само някой да и обърне внинание
Съмнявам се от тук "широкоскроените" да са ок,собствените им дъщери да се "забавляват" по тв,предоставяйки задните си части да бъдат пляскани от един мръсен м.

# 644
Веселка има големи комплекси за теглото си и това е видно. Това, че се опитва да показва друго е фарс.
Няма как да имаш физическа черта, която обществото като цяло смята за неприемлива, без изобщо да ти пука. Социални същества сме и желанието околните да ни приемат винаги съществува - заложено ни е еволюционно. Много хора като Веселка се правят на непукисти, но истината прозира. Гарантирам, че ако беше възможно и някой ѝ предложеше да развее магическата пръчка и да махне 50 кг. от тялото ѝ, щеше да приеме без дори да се замисли.

Общи условия

Активация на акаунт