BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 683
  • 903
  •   1
Отговори
# 615
Похвалих Георги Ром, че не замълча на Петър Моралиста е вярно по цигански и интригантски, простоват начин.
Иначе и двамата са непоносими.
Хубаво че Косара се кротна тези дни.

# 616
Пак преекспониране от моралната полиция в къщата. Марио и Веселка си разменяха шеговити реплики и се забавляваха на вечерята. Даже Марио се отнесе много отговорно към събитието - облече се подобаващо, отнасяше се уважително към Веселка, кавалерстваше, закачките му бяха пиперливи, но не целяха да обидят или засрамят...Прекараха си добре. След това Георги реши веселбата да продължи и атмосферата да е позитивна...Веселка прие с чувство за хумор масажите, Марио също влезе в шеговития тон на импровизираното набързо шоу. Моралистите извадиха някои  неща от контекста и заформиха другарски съд. Петър реши да го играе много деликатно устроен и поде кампания сред ''колектива'' да дискредитира Марио, че и Георги. Къде беше този нравоучител, когато Анджела крещеше срещу Марио, че e луд, ''наследническо'' от майка му? Хитър Петър знае кое копче да натисне, за да изглежда като голям рицар, цял Дон Кихот, който спасява честта на Дулсинея.

Не знам Марио що за човек е, но в предаването е автентичен, не слага филтри на живота си, не се прави на нещо, което не е, не ламти за публичен имидж. Имам чувството, че е подложен на мобинг от останалите съквартиранти.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 23:52 от Карла_Карла

# 617

Не знам Марио що за човек е, но в редаването е автентичен, не слага филтри на живота си, не се прави на нещо, което не е, не ламти за публичен имидж. Имам чувството, че е подложен на мобинг от останалите съквартиранти.

Според мен се дължи на завист. В Марио има някакъв неподправен чар и мисля, че зрителите ще го харесат. Черта на хората, които са имали труден живот, е че влизат в обувките на другите и стават по-добри хора. Такъв е случая и на Марио.

# 618
За мен в Марио няма никакъв чар. Беден речник, мисълта не тече гладко, цупи се за всякакви простотии, че даже си позволява да вдига скандали (например като момичетата не искаха той да ги суши). Дави си проблемите в чашката и просташки свалки с повечето от жените в къщата. Тая ако му паднела, оная ако му паднела… Бррр. Да не говорим, че е научил 3 молитви в семинарията и се крие зад тях. Много лицемерие има в него. Съчувствам му за тежкото минало, но за мен не е стойностен човек.

# 619
Марио: Обичаш ли да ходиш в гората ? JoyJoy

Ох, доволно се посмях тази вечер.

Но наистина прекалиха със заигравката, премина се една граница, поне в моите очи. Това, което се случи след вечерята дойде в повече. Беше грозно, както каза Петър и съм склонен да се съглася с него. Не беше забавление, а унижение. И Марио е виновен, той прекали, с помощта на Гошката, но Марио трябваше да натисне спирачката в един момент. Изключително добре подходи към вечерята, държа се джентълменски и направи добро впечатление, но след това...

Не мога да виня Веселка за ситуацията, въпреки че тя го позволява. Вижда се, че тя няма себеуважение и праг на достоинство. Има проблем с представата за себе си, а те се възползваха от нея и я превърнаха в посмешище. Това не беше мисия като тази на Веселка спрямо Марио.

Да го направят това с някоя друга жена от къщата ? Ами... няма как да стане. Коя друга жена от къщата ще позволи такава "забава" на нейн гръб ? А кой от мъжете ще има смелостта и ще му бъде позволено в/у друга ? Няма нужда от отговори.
Скандали, обиди и забавление... това е друга бира. Тук определено се прекали и всяко себеуважаващо се човешко същество ще реагира...

# 620
Първо - всички влезли там е ясно, че ще се излагат по един или друг начин.
Второ - цялата постановка с Веселка си беше оркестрирана от Биг Брадър и представена уж като тайна мисия.
Трето - Веселка просто няма правилен ход. Ако тя се закача с някого - излага се, не се ли вижда каква е, на другия отсреща му е неприятно. Ако някой тръгне да се закача с нея - подиграва ѝ се, несериозен е, възползва се от нея, друга жена не би позволила това.

Направо ми става жал за нея заради дискриминативното отношение, което понася заради многото си килограми.

# 621
  • Sunshine state
Абе преувеличиха яко ситуацията Петър и останалите покрай него.
Аз имам чувството, че Марио си има дефицити и наистина го ползват за шут вътре. Стана ми жал за него.
Много тъпа и криндж беше тая мисия. То толкова неестествено беше това вряскане, че от това по-голяма излагация скоро няма да видим. Даже и Жоро изкрейзи, а Виктор направо приличаше на някой изтърван от психиатричното отделение на Алкатраз. 👀

# 622
Не мога да разбера защитата на хората към Веселка. Хубаво решила си, че искаш да си дебела, но не го навирай в лицето на всички! Обикаляне къде ли не да покаже колко се харесва и приема. Друг път се харесва! Оправдания на мързела. И стига с това, че е от болести и не разбираме пълните хора. Отделно е жадна за внимание.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 09:30 от silveto_

# 623
  • софия
Ц****на вари го, печи го, ц****н си остава. Отвратително поведение. Винаги и за всичко били дискриминирани, защото били такива. Ами не! Не е, защото са с определен произход, а защото се държат по начин, по който е типичен за етноса и винаги наблягат на това.
Като го изгонят ще обяснява, че е заради произхода, а не заради поведението му.

# 624
  • Сф
Посмях се и аз снощи. За мен рома се изгаври с Веселка. Но смятам, че тя нямаше нищо против това Марио да я масажира, нито пък той. Съдниците са ми по противни.. Що се бъркат в избора на хората? Бетер клюкарките пред блока.Начело с Петър. А това същество влюбеното недоразумение...без една мозъчна клетка..

# 625
Веселка се оказа доста весела и палава 😅😅😅 а Марио много добре и отвръщаше на закачките. Лика прилика са си! Бих се радвала за тях, ако се съберат 🥰
Георги ланеца малко помрачи настроението, но пък Петър се изживява като голям моралист. Време е да си ходи вече.

# 626
  • София
А аз забравих да гледам.

# 627
Беше забавно. Петър да си ходи, дразнител е.

# 628
Кристи учи криминалистика, не знам дали знаете..

# 629
Такава самостоятелна специалност няма. Криминалистиката е част от правните науки, по-точно наказателноправните.

Общи условия

Активация на акаунт