За ангелите хранители

• 1 853
  • 22
  •   1
Отговори
Дами,
надявам се темата да не ви прозвучи леко куку...
Усещам, че има някой, който ме пази.
Преди месец ме блъсна кола на сфетофар, на зелено,само ме събори и се отървах единствено с обелено коляно.
Имало е и други инциденти, след които съм се измъквала из между капките...
Предположенията ми са - или ангелче, или починалия ми преди да се родя дядо.
Каквото и да е,чрез Бог е - паля свещи, благодаря!
Но ми се ще, да се свържа по-пълноценно с конкретния ми пазител и да се свържа по-лично с него. Сигурна съм, че има хора тук с повече опит в тези преживявания и затова се обръщам към вас!
Благодаря ви и бъдете закриляни! InnocentInnocentInnocent

# 1
И аз има случаи (не един), в които някой ме е пазил и съм се измъкнала суха от водата след големи глупости.

# 2
Карма. Това е. Няма ангели, дядовци, чичовци... Вселената ти праща карма. Това е.
Ти си твоя "пазител"/ангел или квото там искаш да го наричаш

# 3
Вярвам в кармата и Вселената... Но не смятам, че сме толкова самодостатъчни, за да няма пазители

# 4
Питай в темата за православието.

# 5
Благодаря, аз съм вярваш човек, но не искам да затварям темата в рамките на религията

# 6
https://regresia.weebly.com/1044109110931086107410851080-1074108 … 107210951080.html

Принципно вярвам в подобни неща. Слагам един линк. Дано не се сметне за реклама. Не знам дали е едно и също или ангелите са различни. Ако ти е интересно може да се поинтересуваш.

# 7
Благодаря, аз съм вярваш човек, но не искам да затварям темата в рамките на религията
Ангелите пазители са само в християнството.

# 8
Имам предвид, че някои хора не са религиозни, но вярват в кармата, в силата на природата, в енергиите и т.н.

# 9
  • Пловдив
Това е тема за алтернативния подфорум. Wink
Хората, които не са имали късмет, явно си нямат дядовци, а ангелите не ги обичат.
Твърде самодоволно ми се вижда да си мислим, че точно ние сме избрани да бъдем запазени от надвисващо зло.
Случайност се казва. Рискът затова е риск, а не сигурност, защото в част от случаите не се реализира.

"Карма" какво значи - че нещастията на хората са заслужени?!

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 22:50 от Магдена

# 10
Карма е  нещото, дето плаши лошите постъпки. Като си добър и тя е добра. Нещо  като  " ако вярваш"  и да се стараеш, припокрива се с плашилата на религиите да правиш добро , иначе -лошо.

Има необясними неща. Например като не съм права ,но се оправдавам, сама пред себе си, се удрям, спъвам, забелязала съм го. Може пък това да е моментна карма, ама едва ли.
  Езотерични размисли и термини. Бях се увлякла  по едно време /като почина мъжа ми исках да има още нещо и четох, преди близо 20 години/,писнаха ми и ги зарязах Но в общи линии поне термините разбирам. Сега се шегувах със себе си ,че е карма като се удрям.
 И когато не са ударя например ,си казвам ,че ме пази мъжа ми например.

Това е локум.  Разтягаш  и толкова.

# 11
Не знам как искаш да се свържеш, но единственият начин е чрез молитва към Бог, ангела хранител (ако предположим, че си кръстена). Не се подлъгвай по разни други практики, всички те имат един и същ произход и определено не са богоугодни.

# 12
Вярвай в това, което чувстваш, че те пази. Когато имаш вяра, че нещо работи в твоя полза си създаваш някаква сигурност и спокойствие. Не търси отговори, защото само ще се объркаш и няма да намериш убедително обяснение. Бих препоръчала да четеш Библията.

# 13
  • София
Няма такива неща като вечно пазене. Днес се измъкваш, утре - не.

# 14
Къде да си намеря такъв ангел, имам много починали близки, но ме оставят сама да се блъскам.

Общи условия

Активация на акаунт