За ангелите хранители

• 2 104
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • на брега на морето
Ако не се шегуваш - ангел-хранител получаваш при кръщението си.

# 16
Това е тема за алтернативния подфорум. Wink
Хората, които не са имали късмет, явно си нямат дядовци, а ангелите не ги обичат.
Твърде самодоволно ми се вижда да си мислим, че точно ние сме избрани да бъдем запазени от надвисващо зло.
Случайност се казва. Рискът затова е риск, а не сигурност, защото в част от случаите не се реализира.

"Карма" какво значи - че нещастията на хората са заслужени?!

Напротив. Във всеки човек се редува щастие и нещастие. И всеки има някой, който ги пази. Има и късмет, и заслужени добрини и злини.

# 17
  • София

Твърде самодоволно ми се вижда да си мислим, че точно ние сме избрани да бъдем запазени от надвисващо зло.
Колелото де върти. Другия път може нещо да я размаже.

Вместо да е благодарна, тя седнала да се хвали.

# 18

Колелото де върти. Другия път може нещо да я размаже.

Вместо да е благодарна, тя седнала да се хвали.

Ами, аз точно това обясних, че благодаря на Бог и, че във всеки живот има добро и зло. Хваля се - да, дано да нямате такива поводи за хвалба.
Мисля да си купя тениска с надпис - не ме размазаха този път, знаете ли къде се продават?

# 19
Дами,
надявам се темата да не ви прозвучи леко куку...

Но ми се ще, да се свържа по-пълноценно с конкретния ми пазител и да се свържа по-лично с него. Сигурна съм, че има хора тук с повече опит в тези преживявания и затова се обръщам към вас!
Благодаря ви и бъдете закриляни! InnocentInnocentInnocent

Сещам се какво искаш да правиш, но не опитвай! Едва ли ще стане, но не настоявай. Карай си такъв свещичките и благодарностите да си спокойна, няма нужда от повече.

# 20

"Карма" какво значи - че нещастията на хората са заслужени?!
А защо си мислиш, че кармата са само лоши неща? Всъщност е каквото изпращаш ти. Ако изпращаш добро, кармата е добра и към теб.
Най-общо казано.

# 21
Този, който ви пази е или частта от вашето Аз, която е в отвъдното и има глобален поглед върху ситуацията, или това са ваши сродни души, с които сте се уговорили да ви помагат докато сте на Земята.
Ангелите са по-скоро същности, които могат да ни избършат сълзите, когато сме много тъжни и да ни успокоят с добра дума, но те не се намесват в живота ни.

# 22
Аз вярвам, че нещо ни пази и не сме сами. Вярвам и в Бог, защото много пъти, когато съм била на ръба и съм се молела, на другия ден поне по минимален начин ми е олеквало. Имам починали близки, с които си говоря понякога (под говоря имам предвид вкъщи като съм си самичка си приказвам, не че те ми отвръщат Grinning )  и им казвам, че ми липсват. Много често ги сънувам точно след като съм имала супер кофти ден, един вид като утеха. Сънувах и починалия ми баща в един такъв труден момент в живота ми, а не го бях сънувала от 15 години, колкото и да исках. Дойде и ми държа ръцете, даде ми и съвет Simple Smile Баба ми, която почина през май, я сънувах юли месец точно ден преди рождения ми ден, приживе винаги тя ми честитеше първа. Дойде да се сбогува и ми се усмихна.
Така че да, аз вярвам, че някой близък ви пази Simple Smile
Хубаво е човек да вярва.  В крайна сметка ми звучи прекалено егоистично да мислим, че сме някакви царе и всичко зависи от нас, да сме супер логични, отхврящи всичко необяснимо, а необясними моменти има.  
И е грозно да казвате на момичето да не се хвалела... изобщо не ми звучи като хвалене, напротив, тя е оцеляла и се е спасила, няма как с лека ръка да продължиш напред, без да се замислиш дори.
Запалете свещичка за здраве и благодарете на Бог.
Казвайте и на дядо си колко го обичате, вярвам че ще ви чуе Simple Smile

И на мен ми е много интересна тази тема, обаче не знам дали бих искала да се свържа с моите т.нар. ангелчета или да ровя по-надълбоко, някак си усещам, че не е редно.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:53 от angelika_

Общи условия

Активация на акаунт