💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 097
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 60
Откога обективността стана ненавист. Супер е, че има тяло, досега е била добра на арената, ама характерът ѝ - не, благодаря. И не ми е ясно какво общо с ИВ има телОто?

# 61
И аз да се запиша. Благодаря за темата ! Дяволче, Сони - Силни адмирации.🫡👍👌

В анкетата вече съм го писала : Отвсякъде съм в тйим Силвия 😁 За нея имам впечатления и от преди години и затова не ми е нужно да я виждам на "истински" пъзел или дълго плуване.
За другите мъже и жени още съм на кантар , защото много постове не са покривали. Със сигурност от видяното до тук Венци, Борисенко, Добрин и Стан не са пъзелджии.😉 От тези минавали почти всички постове най- комплексни Каролис, Димитър и Гешев. Жените подобна е историята , ама дадох глас за Маги и Анджи, защото там виждам потенциал.( ще видим дали ще оправдаят очакванията ми). Искаше ми се и за Малвина да дам, ама не може.🙃  
За Наталия : от началото до края съм с положителна нагласа към нея. Не ме е дразнила с логореята си, поне в речите и имаше логична последователност и разнообразие на изказа за разлика от тази на други .😉
Маги: аз лично много си я харесвам, страшно добра душичка е. И лично аз разбирам решенията и спрямо коалициите. Момичето просто искаше да играе с жени, ама и пък се чувства близка с Микяй. Е нормално е "да е на кантар" през повечето време. Ама пък като "пич" си постъпи като отиде и им каза на Светлин и Наталия, а не игра зад гърба им като други (например  Цвети миналата година).
Като цяло и Крамарска харесвам, нейните ходове с Пелипенко малко не ги разбрах, ама все тая, на терен е добра. Не може всите да са умници и стратези, трябва и да има кого да излъжат ,че да им се завъртят схемите.😁
За племената също ми е все тая кой къде ще е. След събота едното така или иначе няма да яде независимо къде е,плажа и той е забранен за храна, а на  блатото са от месец гладни. А сега ще има възможност само 7- 8 участника да се хранят от цялото предаване. Страшна работа са продуцентчетата. Инфлацията сигурно яко ги е ударила, нЕма пари за боб и леща даже.🫣

След като прочетох изредените спортове ,че ми светна.Три от жените, които много харесвам ( от всички сезони ) са каскадьорки и търсачки на адреналин. Хвана ме много яд изведнъж за лудият ортопед, знае ли се можеше и новият любимец да ми стане.🙃

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 17:58 от Joy 05

# 62
Че какво им е на мъжете в зелените? Напълно нормални , и силни претенденти за финала до един

# 63
Не мога да разбера каква е тази ненавист срещу Силвия, чак за корицата на темата се хванахте. Не може всички да я харесват,но чак пък толкова!
E, чак па ненавист. Държи се доста фриволно и непочтително, не й отива на годините най-малкото. В социалната игра е пълна нула. Стои и гледа тъпо в 1 точка, не общува с никого, после "те ме мразят".  Първо "не държа да ставам капитан, не ми е това цел" и само след минута "гласувам за себе си" Grinning
Ееми...

# 64
  • София
Силвия е с комплекс/синдром на Питър Пан. Това е заради травмата от детството й и принципно може да се справи, но не иска.
Във фб се прави на стендъп комедиантка, ама хич не й се получава, няма ли кой да й го каже, да не се мъчи...

# 65
Откога обективността стана ненавист. Супер е, че има тяло, досега е била добра на арената, ама характерът ѝ - не, благодаря. И не ми е ясно какво общо с ИВ има телОто?
Всеки си има предпочитания, но защо точно твоето мнение е най-обективно? Ако точно в това предаване тялото няма значение,незнам къде има. Хубаво тяло значи физическа активност, сила ,гъвкавост. Дай да вкарат хора по 300 кила и да се радваме на сланини и целулит, да се задъхват и да се чудим дали няма да предадат богу дух.🙄😂
Че какво им е на мъжете в зелените? Напълно нормални , и силни претенденти за финала до един
Аз Раду много нормален не го намирам, но това си е лично мое мнение, щом си го харесваш ,радвай му се.😁

# 66
# 67
Всеки си има предпочитания, но защо точно твоето мнение е най-обективно?
Това не е само мнение на дамата, а на много хора четящи темата. Обективността, когато стане дума за Силвия и най-вече хората, които са и опозиция, а именно мъжете я няма никаква, особено при определени потребители. Не говоря за вас, тъй като не съм чел много ваши коментари, а като цяло. Стигна се до някакви абсурдни крайности в миналата тема. Ясно се видя, как определени потребители се почувстваха доста освободени да говорят всякакви глупости по адрес на Раду, Караолис и дори Калоян.

То, дори проблема не е в Силвия като персонаж. Мен лично, не ми е неприятна. Наистина впечатлява на арената. Проблема са именно коментарите, които се пишат последните няколко дни в нейна защита. Общо взето Раду беше изкаран като някакво абсолютно чудовище невиждано досега в предаването. Бил сексист, бил настроил цялото племе срещу нея и всякакви подобни неща подхвърлени с лека ръка и недостатъчно доводи. Все сериозни обвинения, които няколко потребители веднага намяткаха и дискусията отиде в съвсем различна посока от предаването. Аз, все още не съм видял достатъчно добър довод, защо аджеба Раду е сексист и как по-точно той е виновен за позицията, която Виктория, Анджела и Пелипенко заеха при караницата на плажа? Да, и на мен не ми е от приятните в предаването, но някои от нападките към него минаха границите на градивната критика и обективност доста отдавна.

Смятам, че някои хора пишещи в темата просто го приеха за сексист, а Силвия като жертва на полова дискриминация. С това си обяснявам и силната нужда Силвия сега да бъде хвалена до безкрайност и да липсва всякаква обективност в коментарите по неин адрес и по адрес на мъжете. Просто, не разбрах защо се стигна до такива крайни теми. Не смятам, че имаше причини да се стига до такива теми. Не всяка караница м/д мъж и жена трябва да е дискриминация към когото и да било. Просто сякаш някои хора имат нужда да се жалват и да бутат дискусия за риалити предаване към такива теми, така изглежда отстрани поне за мен.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:14 от Иван С. 659770

# 68
  • Stockholm
Няма да издържа, ако предстоящата игра за територия довечера е пак варели, дрънчене и силови тренировки. Продължавам да твърдя, че сезон 1 беше най-автентичният, с много по- интересни игри, локации  и отношения.

# 69
  • София
Няма да издържа, ако предстоящата игра за територия довечера е пак варели, дрънчене и силови тренировки.
Еми не я гледай тогава Joy

# 70
  • София
Чакала и Аквамена в 'Чакалкаст Лайф' отговаряха на интересни блиц питания от фенове, кой-кого ще бие на Арената. Жорката ги степенува в кой ще спечели повече битки от 10.

Ето и за кои питаха:

Фифо - Момчи
и двамата са за Фифо

Рълев - Гого
и двамата са за Рълев

Чакалов - Лефтеров
И двамата са за Чакала

Жорката - Радо
И двамата са за Жорката

Димитър - Раду
и двамата са за Димитър

Микяй - Добрин
Чакала е за Микяй
Аквамена е за Добрин (6:4 щял да бие)

Жени - Силвето
Чакала е за Жени
Жорката е за Силвето

Цецо - Рълев
Наравно ; не казаха, Чакала хъката-мъката за Рълев ама сложно

Крум - Валери
Жорката е за Валери
Чакала наравно

Кралев - Мартин
Кралев и двамата

Алекса - Микяй
И двамата Микяй

Ваня - Дени
Ваня и двамата

Вайс - Гатьо
и двамата Вайс

Мастагарков - Раду
и двамата Мастагарков

Имаше и други питания ама несериозни, а и те не дадоха някакъв конкретен отговор

Като цяло се разбра, че и двамата не харесват и то меко казано (и изобщо не го крият) Раду.

Накрая се сдърпаха, Чакала е жегнат, че Жорката го подценява и Чакала каза, че ще бие Жорката в не малко игри. Жорката каза, че не спори и че от 1 г. не е пипал щанга, не е влизал във вода, не е бягал (?!).
Доста се карат ама по-скоро е приятелско (надявам се) ама не знам, посдърпват се, прекъсват се...

# 71
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата Diavolo!
Мен корицата не ме дразни🙂. Относно анкетата за най-комплексни участници, нещо не можах да си избера жена, въпреки че много симпатизирам на Анджи. На сушата е фурия, както и Силвия, но все още не сме ги виждали във водата и на пъзели. За Анджи знам, че 2 месеца преди игрите е ходила на уроци по плуване, което за мен значи 2 неща или плува колкото да не се удави или пък плува повече от прилично.

# 72
Няма да издържа, ако предстоящата игра за територия довечера е пак варели, дрънчене и силови тренировки. Продължавам да твърдя, че сезон 1 беше най-автентичният, с много по- интересни игри, локации  и отношения.

Пълна пародия беше сезон 1.Ама като мине време и се забравя.

# 73
Чакала-Лефтеров и двамата били за Чакала ,а иначе видяхме как Лефтера опука Чакала Open Mouth
За Алекса и Микяй -и двамата били за Микяй ,ама той пъзели не може да решава ,та тука Алекса ще води.

# 74
Смятам, че някои хора пишещи в темата просто го приеха за сексист, а Силвия като жертва на полова дискриминация. С това си обяснявам и силната нужда Силвия сега да бъде хвалена до безкрайност и да липсва всякаква обективност в коментарите по неин адрес и по адрес на мъжете. Просто, не разбрах защо се стигна до такива крайни теми. Не смятам, че имаше причини да се стига до такива теми. Не всяка караница м/д мъж и жена трябва да е дискриминация към когото и да било. Просто сякаш някои хора имат нужда да се жалват и да бутат дискусия за риалити предаване към такива теми, така изглежда отстрани поне за мен.
Мисля, че си в грешка. За подбудите. Полова дискриминация, пък чак и подбуждане зорлем на дискусия на тази тема.
Аз лично не го смятам за сексист. А че използва различни манипулации, за да принизява човека отсреща. Даже смятам и че няма нищо лично към Силвия. Всеки можеше да е на нейно място, ако му навлезе в територията или го почувства заплаха за плановете си. Първо пробва с Ангел и го отстреля. Сега отсрелва и Силвия. После най-вероятно ще е Калоян. А Силвия просто му прави задачата лесна.
Ще гледаме и ще видим занапред дали съм права, че е модел. При Алекса и Мартин беше модел. Мисля, че и тук е така.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:55 от Гарганела

Общи условия

Активация на акаунт