💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 159
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 795
Усещам,че ако Кралев отпадне ще липсва доста.Кой ще ни прави шоуто.Малко като Гатето ще се получи
Искам ги двамата в един отбор

# 796
Ново дъно!  Фалшивият патос на Ралица - Гордиии, вие сте превзети! Вие вече сте храбри! 
Да се чуди човек на деца от детската градина ли говори пред себе си или на деца от детската градина пред телевизорите?
И черешката на тортата - точно в този сублимен момент някой от другите племена въздиша "Ох майкоооо!"
Което ме озадачи какво трябваше да означава:
-- Спукана ни е работата!
или
-- Спукана им е работата!
Laughing
Не разбрах, но се смях с глас.

Ралица би получила двойка от Професор Пелипенко, но той е далеч и не знаем дали гледа шоуто:
  Архимед сътворил гигантски ЛАЗЕР!!!???

И ако тези издънки са ви малко - що па да не махнем предимството дето Изабел се трепа толкова за него.

Боже опази!

* * *
Димо:
-- А Гешев продължава да призовава боговете, майка си и всички роднини.  Joy

# 797
Не разбирам, какво се очаква от Димитър да чака реда си за изгонване ли?
Защо за блатните е Ок да поръчват,на който влезе в племената да им праща лесен противник и да се сърдят като не се случи, а той да не си прави стратегия как да се измъкне?Сам е срещу всички там,те знаят,че е силен и като се знае,че Кралю е опекал работата на приятелчето си Благой и блатните няма да гласуват срещу него...Ако трябва някой да е сърдит това е Десислава,а след синхрона и че Димитър ще си стяга багажа ми стана ясно, за какво ни подготвят.Стан е смешен с неговото повтаряне,че Митко имал стратегия и за това си поръчал Деси.Той да не постъпи много честно като изпрати Изи след като тя освен капитан и предпочете племето пред лична изгода?
Димитър е най-несправедливо захвърлен на блатото,нито е изгубил игра(катоБлаго),нито е загубил облог.Прие съдбата си и нито е мрънкал,нито се е тръшкал или е обвинил зелените.
Стан ми олекна с това, че пак щеше да прати Анита на блатото ако беше при дръзките.Сякаш я намрази след положителния вот,когато тя влезе ,а той не.
Популиските му речи ме убиха просто, сякаш ги беше репетирал цял месец .Изглежда ми  празноглавец,предпочитах Борисенко да влезе!Но аз искам всички да се измъкнат от там, само Благой да си ходи нали отпадна от Павел.
Учителката на Анита е потрес,не вярвах направо,колко е изпростяла.
А самата Ани е нормално да иска да помогне на Митко,  след като и той и помогна.
Продукцията целенасочено затри Гордите,след като все тях праща на блатото.
Аз съм за Павката,много ми е на сърце,но племето им е най-слабо за съжаление.

# 798
Аз не чух Гешев да ги призовава, но щом Димо казва, няма на мен да вярвам, а на Димо😂

# 799
  • Be realistic - plan for a miracle.
Каква е тази учителка на Анита, която постоянно се споменава? Grinning Уж си чета най-редовно темата, но това съм го изпуснала.

# 800
Каква е тази учителка на Анита, която постоянно се споменава? Grinning Уж си чета най-редовно темата, но това съм го изпуснала.

Писала във фейса или в ИГ не знам, някакви плювни за Анита, ама достойни не за учителка, а за ученичка  седми клас.

# 801
Поредна демонстрация на абсолютно превъзходство и безгрешна игра от най-силният играч стъпвал някога на тази арена - Кралят. За пореден път абсолютно собственоръчно извлачи племето си до победа, изпъкна като най-добрят пъзелист на сезона и конкуренцията бе безпомощна. Видяхте какво направи само с една шепа храна за 30 дни, а представете си, ако се хранеше редовно... Дори и продукцията е безпомощна , преклонявайки глава пред техния повелител. Пращаха го по блата, тровиха го лекари, лишаваха го от храна, съюзяваха се всички срещу него, а резултатът ще е лесна победа в Игри на Волята сезон 6, защото това е просто като разходка в парка за негово височество.

# 802
Сега гледам, обаче колко им личи на продукцията, че на момента променят правилата според посоката, към която искат да бутнат нещата. Жълтите стават червени, ама играят на жълто трасе. 😀
Добрин за съжаление явно ще си излезе от играта с травма от водата, все с тази жилетка, много тъпо за него.. Честно казано не мога да преценя кого не харвсвам повече - него или Кралев. Кралев мрънка, но не усещам злоба в него. Глуповат е и лесно манипулируем според мен. докато в Добрин виждам такива нотки, подмолничък ми идва. А ми беше фаворит. Светлин започна да ми се издига, откакто я няма оная котва се държи на ниво. На терена е супер.
От Гешев очаквах повече, както на терена така и извън него, не мога да посоча точно защо, но се усещам, че по-малко му симпатизирам от началото.
Засега Любимец ми е Мартин, от жените не мога да си избера. Маги я харесвам, но много безхарактерна ми идва. Малвина е добра, но изобщо не е част от игрите все едно, почти не я дават. Миряна ме изненада приятно на терен, но коалицията и с Кралев ще и изяде главата.. Тази година от към жени е много постна работата.
С това блато на половината качествени участници направо им отрязаха крилата, нула шанс да се разгърнат.
С отпадащото веднага племе - също.
Мноооого недомислено.

# 803
Ники културиста е бил арестуван с наркотици за 1 000 000!!!
https://fakti.bg/life/920494-kulturistat-nikolai-ot-igri-na-vola … va-zad-reshetkite

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 12:54 от ddarri

# 804
Моето лично усещане е , че продукцията лансира определени играчи , при това с предварителна уговорка, които ще го играят " оплаквачка". Тези играчи, трябва да внушават на публиката, че условията там са наистина като в концлагер, 9 -я кръг на ада и прочие страхотии. Тук въпросните са Анита и Кралев, като кралю си е естествен . За благодарност им подхвърлят уж някакъв спасителен ход ( Вкарването на Анита без никакви правила в племе и бързото изкарване на Кралю) Резултата е налице- публиката пише ли пише възмутено за "садистичните" методи и прочие. Реално дажбите са такива каквито приема и всяка жена на доброволна диета Joy
Също така, хората от продукцията , също са хора и си имат своите симпатии и антипатии . Бяха бeсни на жълтите, за дето изпратиха Изи , която беше лоялна, и се надявам ей така в името на справедливостта, от продукцията да и побутнат едно рамо, колкото и непрофесионално да е. Иначе ще докажат пред света, че няма ненанказано добро и тук Изи трябва да проумее тази крилата фраза, което за мен лично ще бъде лош пример за подрастващите, далеч по лош от разни прашки, и нощници които виждат. Деси също е харесвана от продукциятра и Димитър , който е моят любимец, я подхлъзна несправедливо. Ами трабваше да го научи и да реши сама как да постъпи, иначе щеше да остане с горчилката, че е предадена от приятел. Сори Митак, но стратегията ти беше грозна , заслужаваш това. Въпреки, че и на Митко му дадоха спасителен пояс с Изабел, с която уж си изчистиха недоразумението. Много искам Митко Изи и Борисенко да се върнат , и Деси . Нея пък я обвинявам, че не мисли и изтърва шанса да заиграе с Маги Светли и другата, и да разбутат малко рахата на Бековете .

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 14:10 от AuroraBB

# 805
  • София
Можеше и Крамарска да блесне. Тя е лекоатлетка.

Да, можеше, но е на блатото. Но да, добро попадение. 😊

Хора,
Нещо друго, понеже гледам много внимателно кой как минава арените и елементите, не знам дали ви прави впечатление, но да си го кажа. Откакто мина тази свръхтежка елиминационна битка на Светлин с Нати, той не е същия човек. В смисъл там е, минава си препятствията, но така ги минава все едно е с 20 кг. жилетка...
Ето до какво води само една супер-изтощителна битка и то с толкова добре подготвен атлет. Ето защо и никой не иска да ходи редовно на битки, особено в началото на сезона, когато дават и по-тежките битки. И особено тези участници, които се целят във финал. Разбира се през годините има изключения, но това са някакви свръхчовеци и се броят на пръстите на едната ръка. И това са само трима: Юлиян, Фифо и Момчил. При Юлиян все пак битките не бяха чак толкова тежки в сезон 1, Фифо ако беше свеж щеше да дръпне много повече на Алекса преди финалния пъзел, а Момчил беше сянка на себе си на финала. Боби и Милен бяха свежарки, Милен не знаеше какво е това елиминационна битка. Добрин от сезон 1 също. Андрей също. Имаше една битка с жена и това беше. При Симеон беше по-различно заради острова на отшелника, но после като отиде при сините нямаше вече подобни битки. Алекса и Жорката имаха битки или с жени или към последната фаза, от средата нататък, където хамалогията я няма вече. Рълев също нямаше битки. И за това летеше и блестеше така във фаза 3.
И всичко това е много логично като се замисли човек...

# 806
Благодаря за отговорите Wink

Иначе Димитър си е същински Гатьо. Свикнал в реалния живот да командори и да му се подчиняват и изведнъж в Игри на волята ... греда! Всички са равнопоставени и той не е над тях. Никой не му се подчинява. И нашият не може да го преживее, сърдит на целия свят. Смях под масата! Горко им на тези, дето съжителстват с тях!

Не мисля, че Димитър и Гатьо са командорили, когото и да било, по простата причина, че и двамата са били обикновени войници ( тоест те са били командорените).

# 807
  • София
Сигурно си прав, а и Светлин след тежката битка отиде на плажа. Neutral Face Дано все пак се възстанови и да не го пращат толкоз често, защото съм се спряла на него за фаворит. Както каза някой, откакто я няма котвата Рени, момчето се държи и играе супер.
Макар че със сигурност тази седмица пак ще е на елиминация...
Може пък да не си е давал зор напоследък, за да пести сили, то всички сини ми се виждат едни такива демотивирани?

# 808
Дано Крамарска поне веднъж остане вярна на някакво свое първоначално мнение и стреля по Благо, за да има някакъв шанс Митачето.
Напротив, дано запази Благо и да стреля по наглото и самонадеяно Митаче.

Крамарска е много миличка. Ама може ли на всеки синхрон да пуска сълза... Чувствително момиче е това. Как ще посреща трудностите в живота? Една лоша свекърва ако й се падне, така ли ще плаче всеки път?

# 809
На страница 26 четете за учителката.

tfn2k много са ми смешни твоите коментари ,особено за Симката Joy  Sweat Smile ,така хубаво го описваш.

Общи условия

Активация на акаунт