💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 205
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 780
Аз пък се съмнявам, че Кралев не нареди пъзела правилно. Не му пасваха парчетата и накрая блъскаше с ръка да ги намести. И като знам дългата ръка на продукцията, няма да се учудя, ако Караолис за пореден път уж губи планирано. Но това са си мои спекулации.

Искам отдавна да похваля Малвина. Тя ми е любимка от жените (със Силвето). Толкова мъжко момиче. Скромна, обрана, не мрънка за нищо, не прави интриги, а нейното плуване от онзи ден е една от най - красивите гледки на сезона. Беше великолепна. Не на последно място се представя винаги отлично във всяка игра. За съжаление не блести с визия или чар, няма дар слово, не изпъква, а и за продукцията не е интересна. Въпреки това, я предпочитам пред квачки като Миряна и Виктория, примерно.

# 781
с какво е интригант и е направил повече интриги от други участници?
Егоист - ми те всички там са егоисти,мислят първо за себе си и гледат как да се избутат напред.
Самовлюбен - Това дори нямаш аргумент,с който да си защитиш тезата.
Манипулатор - Ако беше такъв,нямаше да е в неизгодна позиция още от началото. Да не споменавам,че да си манипулатор е успешна роля в такъв тип предавания.
Е как да нямам аргументи? Естествено, че е самовлюбен. Постоянно се самоизтъква. Има огромно его. А и когато искаше той да спечели капитанската битка, но я спечели Мартинчо, той (самовлюбеният Димитър) не можа да го понесе и веднага започна да съска около тенджерата. И започна да говори за "йерархия", как Мартин бил новобранец и трябва да чака за капитанството. "Новобранци" и "йерархия"- в казармата. В тази игра всички са равни. Какво очакваш от бившия военен, свикнал да командори всички около себе си? Естествено, че е самовлюбен и си мисли, че е нещо повече от останалите.
Интригант също... Това последното, с Деси, дето се прави, че не я познава и сега се запознава с нея, па се оказва, че се знаят още от Пловдив, играе театро там.. пред останалите. Пълен смешко.
И да, манипулатор е, защото манипулира всеки новодошъл в блатото, като им говори против останалите (често неистини) и им втълпява кого да пратят като излязат и т.н. И докато беше сред жълтите ,пак си беше манипулатор, в случая против Благо и Симеон.
Не ми казвай, че не мога да си защитя тезата и че нямам аргумент, защото не е вярно. ИМАМ. Просто сме на различно мнение. И това е нормално.

# 782
И аз пак да се запиша за днешният епизод, като след дъжд качулка.😉 Ама така е като гледаш на запис.

Блатните не ми се коментират. За мен си е излишна локация и несправедливо са попаднали почти всички участници които са там. За това и от нея гледам само битките и синхроните на Борисенко .😁

Жалко за Крамарска, падна жертва на основна сюжетна линия от самото начало на ИВ- с1 : "силните" мъже премахват слабичките жени, защото им е по- лесно и защото са "мъжкари" и искат да си мерят мускулите. А пък "великата" мъжка дума е "голяма работа" от  славяни , та чак до гладиатори и храбри все нея слушаме  .🫣  Нищо че с такава стратегия на финал мъж не е стигал (изключвам Веско от с1) , ама важно е да покаже че са " мъжкари" , а не ча са умни.

От два сезона  е пълен миш- маш с племената  в предаването, миналият сезон нямаха екипчета, караха в племена с всички цветове, а този сезон "бол" екипи- пет цвята, през ден два ги преобличат участниците.Заприлича на модно ревю. Вече изобщо не мога да им хвана спатиите, кой в кое племе е. А както някой писа по- напред ами то половината играчи станаха червени (най- многобройното племе участвало в ИВ 😉 ). Тук червени, там червени - къде е топчето, стана работата.

А глупавата реч на сценаристите не знам дали да я коментирам въобще. Храбрите били превзели Гордите, да бе .Вие ги изпратихте половината там по желание, че сега какво се опитвате да замазвате че уж стратегия било.🤡

Аз не съм математик , ама бившите жълти изгубиха двама човека в елиминация и са в момента 7, а сини само един и са шест !!? То изглежда и сините не са математици, че чак забравиха стълбичката. Побъркаха си играчите рано- рано с тяхните врътки и те самите не знаят къде се намират.😉

И пак варели, когато едното племе е с 6 човека, второто е с 5 мъже, а третото с две миньонки и една слабичка танцьорка. Тази игра дори не е атрактивна за гледане, знам че е култова за ИВ , ама е скучна . От всички сезони май само с Братоев ми беше забавна и интересна. Поне разстоянията между постовете могат да намалят, че иначе е като китайско водно мъчение да гледаш, особено със сините и минаването на горкият Гешев. И вече втори път Дръзки не могат дори до пъзел да стигнат...
Вече не знам кое племе и най- прецакано от продукцията, жълти ли, червени ли или сини. Само зелени до сега минаха метър, ама не вярвам за дълго да им се размине. Скоро и тях сигурно ще подпукат. Както Сони писа все пак най- вероятно маниакален садист с комплекси ги дирижира, не вярвам да ги подмине.

Браво на Кралев за пъзела. Ако не беше с такъв характер....ама пусто. Доста добър играч е на терен обаче, досега слабо място не съм му видяла.( Може и да съм пропуснала де, аз него много много не го гледам. За разлика от много други неговата сюжетна линия не ми е интересна, нито синхроните му, нито обидите му. Не ми е важен. Спокойно и без него можех да мина.)

Утре ще видим дали Гешев ще удържи " мъжката" си дума че ще се самопредложи. Хареса ми много с изказването ,че си поема вината като капитан, въпреки че не е негова.

И отново утре любима моя игра, чакам с нетърпение.🙌 Малко ще е гладни срещу сити, ама то така е в ИВ равните шансове са невъзможни.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:44 от Joy 05

# 783
  • София
На мен ми е чудно сега в какъв цвят ще издокарат блатните и как ще ги кръстят. Жълтото на тях ли ще харижат, и без това са 3/5 Горди?
Голям шок, голям обрат, направо се разтърсихме и онемяхме. Напънала се планината и родила мишка, та и на сценаристите работата същата... (И ние можем да ползваме поговорки Grinning ).

# 784
  • София
На мен ми е чудно сега в какъв цвят ще издокарат блатните и как ще ги кръстят..
Пришълците  🤓 Постоянно прииждат нови и нови..

# 785
  • София
Офф, с тази промяна на името и цвета на племето само ми объркват статистиките, нищо друго не правят. 😀🤐
Една голяма манджа с грозде.

Битката беше много скучна. Като видях компонентите веднага си казах, че ще спечелят червените, а сините ще са последни. Така и стана.
На мен ми беше интересно само на 1 пост дали Силвето ще успее да настигне по трасето Венци. След това интрига нямаше, защото зелените дърпаха с всеки пост преди да дойде Вики, която не спря да се хвали на синхрони какви крачки правела ама точно нея настигнаха и разминаха и след това нямаше кой и какво да спре червените. Няма какво да кажа повече. Честито на победителите. Крал Кралев блесна на пъзела.

Дано Крамарска поне веднъж остане вярна на някакво свое първоначално мнение и стреля по Благо, за да има някакъв шанс Митачето. Иначе момичето даде всичко за племето си и за благодарност беше натирена на блатото. А пък продукцията след като им отне името и цвета, както и предимството спечелено от Крамарска, сега би трябвало да им върнат храната, защото това наказание беше на старото и вече несъществуващо племе.

От вас чета, че утре ще е играта на Андрей. Миналия сезон на нея блеснаха цели трима човека. Рълев, Крум и Мастагарков. Жалко, че сега няма лекоатлети или футболисти, поне сред тези на терен.
Залагам отново на червена победа, защото са 5 мъже все пак срещу едва 3 при зелените. Очаквам да блеснат Стан и Венци. Стан е тренирал футбол все пак, а Венци трябва да има скоростна издръжливост заради френския легион. Очаквам силна игра и от Добрин, Калоян и Силвето. Ама на такава игра жена не е блестяла, освен Ива Пранджева в Сървайвър.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 11:48 от Diavolo

# 786
Гешев е ужасно неприятен. Мисли се за голяма работа и колко бил силен и как бил той достоен да продължи, а на игрите е пълна скръб - варелите беше най-бавния, когато трябваше да тегли племето не се справи. С нищо не бллести на терен, сак пък реши, че той трябва да е финалист?

На Кралев язък му за Льо Розето като гледах как облизваше с пръсти чинията.

# 787
Е, как да не облизва?! Гладът е по-силен от тока,. казват старите хора. Simple Smile

# 788
Можеше и Крамарска да блесне. Тя е лекоатлетка.

Офф, с тази промяна на името и цвета на племето само ми объркват статистиките, нищо друго на правят. 😀🤐
Една голяма манджа с грозде.

Битката беше много скучна. Като видях компонентите веднага си казах, че ще спечелят червените, а сините ще са последни. Така и стана.
На мен ми беше интересно само на 1 пост дали Силвето ще успее да настигне по трасето Венци. След това интрига нямаше, защото зелените дърпаха с всеки пост преди да дойде Вики, която не спря да се хвали на синхрони какви крачки правела ама точно нея настигнаха и разминаха и след това нямаше кой и какво да спре червените. Няма какво да кажа повече. Честито на победителите. Крал Кралев блесна на пъзела.

Дано Крамарска поне веднъж остане вярна на някакво свое първоначално мнение и стреля по Благо, за да има някакъв шанс Митачето. Иначе момичето даде всичко за племето си и за благодарност беше натирена на блатото. А пък продукцията след като им отне името и цвета, както и предимството спечелено от Крамарска, сега би трябвало да им върнат храната, защото това наказание беше на старото и вече несъществуващо племе.

От вас чета, че утре ще е играта на Андрей. Миналия сезон на нея блеснаха цели трима човека. Рълев, Крум и Мастагарков. Жалко, че сега няма лекоатлети или футболисти, поне сред тези на терен.
Залагам отново на червена победа, защото са 5 мъже все пак срещу едва 3 при зелените. Очаквам да блеснат Стан и Венци. Стан е тренирал футбол все пак, а Венци трябва да има скоростна издръжливост заради френския легион. Очаквам силна игра и от Добрин, Калоян и Силвето. Ама на такава игра жена не е блестяла, освен Ива Пранджева в Сървайвър.

# 789
А пък продукцията след като им отне името и цвета, както и предимството спечелено от Крамарска, сега би трябвало да им върнат храната, защото това наказание беше на старото и вече несъществуващо племе.

Абсолютно правилна логика. Ако не им върнат храната, продукцията пробива ново дъно в скръндзарлъка.
  - Защо да им даваме на тия балъци рекламните луканки, като може да си ги разпределим в екипа. 
 Обаче изтърваха възможността да налепят няколко рекламни стикера вътре в празния хладилник, щеше да е върха на гаврата.

# 790
Утре е една от любимите ми битки. Жалко, че няма изявени бегачи. Спомням си Мастагарков и Андрей... Наслада за очите. Топ бяха. Прекрасни... Тази година май няма дае така.

Относно храната в резиденцията. Аз мисля, че ги напраеих Червено племе не заради друго, ами защото трябва да рекламират Орехите, а с това условие да са без храна на резиденцията си прекацакват Договорите за скрита реклама. Grinning
Иначе ако е било планувано да го маханат, щяха да го направят отдавна и нямаше да има жълти сандъци, торбички и прочие.

# 791
Този Стан има същия вайб като Веселин от сезон 1. Абсолютно същия. Все едно Веселин го е учил и тренирал - нали и двамата са в Америката. И двамата големи патриоти, и двамата с високопарни приказки и двамата със самочувствие. Ако накара сега и някое от момичетата да му изпере гащите, ще е напълно покрил норматива на Веселин.

# 792
Ухаа, Кралев най- сетне хапна и нареди пъзела!!! Браво! Сит Крал! JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 793
Обърнахте ли внимание накрая как скри пъзела с торбичките, в които беше кода? Странно ми се видя...

# 794
  • София
Обърнахте ли внимание накрая как скри пъзела с торбичките, в които беше кода? Странно ми се видя...

Според мен просто не искаше Караолис да препише.

Общи условия

Активация на акаунт