💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 210
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 765
Караолис на N-ти пъзел се дъни. Помня как Касимчо като се издъни на един пъзел не можеше да го преживее, чак сълза пусна. Всички много разчитаха на него тогава.
Е чак пък да се дъни, доста бързо си го нареди Караолис, просто Кралят Слънце (след като тресчиците го подминаха този път) го беше тренирал този пъзел цяла година и го нареди малко по-бързо.
Eйй, каквото и да направи, ще отнесе хейт обаче. Ако не го реди "този за нищо не става, самочувствие, а иначе нищо не може". Ако го нареди "тренирал го е цяла година".
Иначе Караолис се издъни на няколко пъзела, ако не помниш. И той самият искаше да го номинират заради ненаредени пъзели.

# 766
Защото Дръзките отиват на съвет, следващите са Храбри и Силни, който падне ще ходи на съвет след Дръзките. На номинационната ще са 4-ма човека.

# 767
  • София
Ми нека го нареди. Може и да им дадат нещо от "Орехите" за награда Wink
Нека, разбира се. Справя се прилично с пъзелите, това не може да му се отрече. И храна се надявам да им дадат. В крайна сметка вече са чисто ново племе, нямащо общо с предишното. Grinning Щом отпадна предимството, извоювано от Крамарска, би трябвало да падне и наказанието с глада. Ама това не по логиката на продукцията де.

Кралев как се сети да покрие пъзела с торбичките. От стара коза яре е той, не пуска гювеч. Grinning

Стан изби рибата с лозУнги. Клише до клишето, мила моя майно льо и Льо розе. Ако не го бяха сложили служебно за капитан, дали щеше да намери сгоден случай за всички заучени мотивационни речи.

pkarasht, падналото племе номинира, първите и вторите са на битка на следващия ден и който падне, отива на съвет.

# 768
  • София
Тази "гоненица" я свързвам с Андрей и как самосиндикално спечели за Бойците. Една от любимите ми битки.

# 769
  • Варна
Стан голяма реч дръпна, като някой партиен секретар беше.

# 770
Стан голяма реч дръпна, като някой партиен секретар беше.
На някакъв странен хасковско-американски акцент

# 771
  • София
Иначе Караолис се издъни на няколко пъзела, ако не помниш. И той самият искаше да го номинират заради ненаредени пъзели.
Под издънки можем да смятаме само случаите когато заради неговия пъзел са загубили: и това е първо пирамидата (най-голямата издънка защото така и не го нареди) и след това последната териториялна, когато направи грешка на първите ходове с което загуби резиденция. Един път беше прекалено назад и нямаше как да се навакса (тогава и трябваше сините да ходят да захранват след две седмици на плаж, така аз поне този случай няма да го броя за издънка).
Сега ясно е на всички, че Караолис е много далеч от големите пъзелисти (Неделчо, Катето Невро и то май няма други) но си е на едно прилично ниво (да кажем като една Жени от с4), но е по-слаб от Миряна например

# 772
При Стан ми стана смешно, как Ралица го пита за стратегията на Храбрите (която реално я няма, защото всеки излезнал направи точно обратното) - а той й отговори как новото му племе трябвало да се сплотява, обединява, обича и тн. Нищо общо, но човека си каза мотивационната реч.

А между другото, той беше също на крачка да не си спази думата (или така де, "стратегията" на храбрите), но добре че Миряна го светна за схемата с номинациите на Кралев и та тогава реши да си държи на "мъжката" дума. Иначе на "приятеля" си Борисеко щеше да му прати Кралев.

Въобще всички са гола вода.

От всичките, като че ли зелените са ми най-приятни (и най-нормални).

# 773
  • София
От всичките, като че ли зелените са ми най-приятни (и най-нормални).
Идея си нямаш колко бъркаш тук Joy
В момента просто не ни ги показват, защото сега трябва да засилят "шокиращото" пребоядисване на жълтите в червени.
Инак Силните си имат и друго име "Зеленият кокошкарник", само стой и гледай Joy

# 774
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам как успяха да съсипят такъв потенциален кадър като Димитър.
Егати и "потенциалния кадър". Интригант, егоист, самовлюбен, манипулатор.

С какво е интригант и е направил повече интриги от други участници?
Егоист - ми те всички там са егоисти,мислят първо за себе си и гледат как да се избутат напред.
Самовлюбен - Това дори нямаш аргумент,с който да си защитиш тезата.
Манипулатор - Ако беше такъв,нямаше да е в неизгодна позиция още от началото. Да не споменавам,че да си манипулатор е успешна роля в такъв тип предавания.

И да, Димитър е потенциален кадър - силен на терен и стратегически обмисля ходовете.

# 775
  • София
Хич не я обичам тази игра, но тази година поне нямаше контузени на нея.

Зелените много добре преминаха, червените също, сините никак, но факт, че имаха минус - един човек по-малко, което особено си пролича при преминаването на Гешев. Пък и в добавка, човекът явно си има страх от височини. Но, този епизод най-зле Микяй - не стига, че не си прецени силите, но намери начин да обвини Светлин за което!
После при коментарите - Гешев се самопредлага (възможно е и популистки, но поне си призна грешки), Павката чистосърдечно си каза, че няма намерение да се самопредлага и осъзнава, че Микяй е сбъркал,  а основният виновник за загубите тази седмица - мълчи и гледа в земята.

При блатните - дано Крамарска не размисли и видим гърба на Благой. След това стискам палци на Борисенко (поне да има късмет да поиграе малко в същинската игра) и на самата Крамарска. Заслужава според мен да се върне в играта, макар че никак не и симпатизирам, но е добра на терен. Ще им липсва и в утрешната битка тя.
Утре очаквам бившите жълти да победят. Иначе битката ми е една от любимите.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 21:45 от gg__

# 776
Моля оценете епизод 29 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в
общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро
след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 777
Гешев - “виновен съм, номинирайте ме.” След малко Светлин: “Сега да видим как ще прикрият грешките…” 🤣🤣🤣

# 778
Гешев - “виновен съм, номинирайте ме.” След малко Светлин: “Сега да видим как ще прикрият грешките…” 🤣🤣🤣

Прав е до някъде.

Микяй май ще се окаже най-голяма мишка при сините - в предишните битки, Павел примерно винаги си признаваше, поемаше вина и казваше да го номинират, днес Гешев го направи също (друг е въпроса дали ще се случи, но поне го казва)

Микяй е този който реално много ги забави, като падна. Но накрая си мълчеше и от синхроните се разбра, че Светлин бил виновен. Laughing

# 779
Постоянно се говори кой бил "пъзелист", кой не бил. В същото време шести сезон едни и същи пъзели. Да, интересни са, някой са доста сложи, но това е , ако ги виждаш за пръв път. Те въртят едни и същи пъзели всяка година - Еми като знаеш къде отиваш, не е ли нормално да ги понаучиш дори и само от гледане как се редят. Под "пъзелист" аз разбирам човек, който за пръв път вижда даден пъзел и го нарежда. Тук нещата вече опират до подготовка на конкретни пъзели, а не на способности за решаване на пъзели по принцип. Нещо като вчера, дето се питаха "ама ти стрелял ли си с прашка някога?" ?! Като знаеш къде отиваш, като знаеш, че в дадем момент ще ти се наложи да стреляш с прашка, няма ли да се поупражниш малко?! Очаквам пак да им дадат да забиват пирони и някой да каже, че не е забивал никога. Такива няма как да ги взема на сериозно, че са отишли там за победа.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 00:12 от Chapka

Общи условия

Активация на акаунт