💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 932
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Ами ще ги видим още в понеделник как ще им се отрази.
Аз по-скоро ги чакам да отидат на съвет(което при тези силови битки е почти на 100% сигурно да се случва всяка седмица), да си номинират двамата мъже (не е спойлер, защото и на малките деца е ясно че точно това ще стане, щото нали "гласуваме коалиционно"). А тези двамата мъже просто няма шанс всеки път да се връщат от елиминациите, та само въпрос на време е да си останат четирите жени и после да си пеят амазонски песни на плажа. От друга страна само след две седмици ще останат само две племена (на 04.11) така че няма кой знае да страдат като амазонките от миналия сезон

# 1 411
Най-много ми хванаха вниманието частите:
Рени е казала на Наталия и още една жена от коалицията им да гласуват за нея на съвета. Скрила е от него с цел да не я разубеди един вид, но те му казват. Рени решава все още да играе и имат стратегия, но когато отиват на съвет и Ралица предлага напускането, като възможност на момента тя решава да се възползва.
Мога да се хвана на бас, че това го е скалъпила едва сега, след огромния хейт, който насъбра заради участието си. Просто съм убедена! Продукцията нямаше да пропусне да врътне малко драма с тайни ако е имало такива. Това е опит за реабилитиране на образа, но не сме вчерашни. Не се хващам.
И на мен ми звучи също нелогично да не дадат сцена напр. как Рени ги уговаря и вече  каквото си дадоха на съвета.
Не са ми интересни кастинг битките, особено като не познавам и старите играчи. Гледането ми се изразява в началото и края главно, за да проследя как стават врътките им. Гадно за Калоян, но разбирам логиката и на двете страни. Не знам какво толкова обърнаха на гласа на Раду, каквото и да беше все Калоян е прекарания.
Чудя се как ли ще се разбъркат нещата при Дръзките. Странно ми е това с Гешев и Анита. Предполагам Гешев ще си го придърпа и това води до Павел и Маги на елиминация.

# 1 412
  • Sofia
Това, че съм им свикнала (вече шести сезон го демонстрират) не значи, че го разбирам. И какво излиза, влизам в племе, пъна се да съм добра в игрите, давам всичко от себе си на терена и в социалната игра, правя компромиси и се съобразявам с особеностите на всеки в името на общото благо (в по-голямата част от формата племето те бута напред), и накрая някой си (разбирай продукцията) решава да се намеси и слага край на всичко градено досега! Е, извинявайте, ама не ми е ок да съм пионка в нечии садистични ръце! Затова си седя на дивана и губя епидермис, коментирайки формата. 😂 Не знам докога ще има желаещи да ги правят на маймуни и да им съсъпват здравето за 5-те минути слава!

# 1 413
  • София
Мда,голяма тъпня са тези залози.Ралица ден преди това държи реч как са запазили племето си цяло...
До този момент игрите са взети от претенденти,само ситото лъвче отсрами ветераните.
То,ако продължава така, цяло племе от кастинг битки ще направят.
За демонтираната по-добре да не казвам нищо,не е мръднала и на инч в нито една псока.
Калоян се дразнел на Силвето,че намилала "нали ви казах". А той с вота си към нея,мисли ли за племето?
Беше първи,ми удари по Пелипенко.Силвия как можа да запази Раду и Каролис и се аргументира за което.

# 1 414
Ами ще ги видим още в понеделник как ще им се отрази.
Аз по-скоро ги чакам да отидат на съвет(което при тези силови битки е почти на 100% сигурно да се случва всяка седмица), да си номинират двамата мъже (не е спойлер, защото и на малките деца е ясно че точно това ще стане, щото нали "гласуваме коалиционно"). А тези двамата мъже просто няма шанс всеки път да се връщат от елиминациите, та само въпрос на време е да си останат четирите жени и после да си пеят амазонски песни на плажа. От друга страна само след две седмици ще останат само две племена (на 04.11) така че няма кой знае да страдат като амазонките от миналия сезон
Ами значи пред зелените мацки има една важна битка - тази при разпада на трите племена. Ако там успеят да се справят и зеленото племе да не се разпадне, вече ще влязат с преимуществена бройка и ще могат да избират.

# 1 415
  • София
В момента гледам лайфа от снощи на наш Туньо в ютюб.
Много яко се получава, всяка неделя си го слушам. Обикновено коментира само с Виолета, после и с Крум вече три пъти са заедно. А сега направо избухна мощно и освен Виолета и Крум гости са му и Денислава, Мартин Елвиса и Момчил сития лъв. Явно Дени, Мартин и Момчил са си много близки.
Много яко се получава ама съм още в началото, 40 минута.

Препоръчвам да изгледате и новия Чакалкаст, където гост е Фифо и той разказа много интересни неща и за Светлин и специално за битката финал преди финала и за някои тънкости. Отделно говориха и за Ол Старс с Жорката и за игри и тънкости, абе топ се получи.
Една новина от този чакалкаст, понеже все още се коментира основно битката снощи.
Тази Радостина си е бикини фитнес ала Ралица от сезон 4, но от 1 г. насам си е чист кросфитър и ето защо изкара такъв въздух. И още нещо, именно това момиче вчера Радостина (или известна като 'Бонита' в инстаграм) е спечелила кастинга на Фифо при жените.
Т.е. никакъв шанс за Красима. Зелените яко ги подхлъзнаха. Аз не мога да разбера Калоян, нали се познава с Фифо и той е ходил там, толкова ли не я знае, че се подведе по това демонтирано Бамби.

# 1 416
  • София
Благодарности за инфото,Дяволче!
Ето какво ще гледам довечера.
Как да го търся в тубата?

# 1 417
Тази Радостина си е бикини фитнес ала Ралица от сезон 4, но от 1 г. насам си е чист кросфитър и ето защо изкара такъв въздух. И още нещо, именно това момиче вчера Радостина (или известна като 'Бонита' в инстаграм) е спечелила кастинга на Фифо при жените.
Т.е. никакъв шанс за Красима. Зелените яко ги подхлъзнаха. Аз не мога да разбера Калоян, нали се познава с Фифо и той е ходил там, толкова ли не я знае, че се подведе по това демонтирано Бамби.
Хмм, че Калоян я спомена. Само че каза, че не била нищо особено - не била зле, но не блестяла с нищо.

# 1 418
  • София
Виж на 1 стр. в основното ми мнение, че могат да ми изтрият поста ако пускам ютюбъри различни от официални канали и пр.
Значи скролирай и отиди най-долу, дал съм връзки към някои ютюб канали, които коментират за Игри на волята. Simple Smile
Там ще намериш и на Туньо и на Чакала и Аквамена.
Или в търсачката в ютюб напиши Туньо или Чакалкаст и ще ти излезат.
А видеото на Туньо от снощи е в секция 'Live'

# 1 419
  • София
Мерси,намерих го-Злодей ли е Гешев е озаглавено,ха-ха.
Дано да е с добро качество,че съм много чувствителна аз Simple Smile

# 1 420
Аз пък гледах гостуването на Светльо в някакъв подкаст и затвърдих мнението колко прекрасно момче е - възпитан , спокоен , целеустремен . Не са приятели с Добрин а са се подготвяли единия при Фифо ( Светльо)  и другият  при Гого и са имали срещи помежду си в тренировъчната зала на Гого ( май Светльо е надделявал в повечето битки -само потвърди ) .
Като е видял трасето си е казал , че 100 процента е негова битка и ще победи , но мешката  го е препънала. То и аз така видях , че  Светльо си го отнесе Добрин на плуване и обръчите , но тая мешка как не го задуши после.

PS Не можах да изтърпя повече от 10 минути от този подкаст на Туньо. Много негативизъм , обиди към участниците -“неадекватни” били , “тъпата “ , американка ( в интерес на истината се имаше предвид по-скоро американския типаж . ) Ехидно отношение към играчите и то от хора   , като Виолета и Мартин които бяха толкова брутално  излагащи се в своя сезон и толкова  груби , като речник   Пълна пародия , която не заслужава внимание.

PS Фифо и домакинството на Жоро и Чакала съвсем различен вайб-приятно , интелигентно критично, без крайности, супер готин разбор.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 15:22 от gerido

# 1 421
  • София
Да, да, вярно, че Калоян пусна един такъв коментар.
Еми като е нищо особено айде чао при Дръзките. Тц тц.
Може би ако им беше казал, че тази е спечелила кастинга на Фифо и че не е просто бодибилдър щяха да заложат по друг начин.

# 1 422
Капитанът решава.

Ако гласовете Бяха 3-3 за Силвия и Калоян какво? Битка ли щеше да има?

# 1 423
Че той може да не е знаел, че тя е спечелила кастинг на Фифо. А и както става ясно, всеки има различни възприятия за “машини”, за един тя е върхът, за друг е “нищо особено”.

# 1 424
Да, да, вярно, че Калоян пусна един такъв коментар.
Еми като е нищо особено айде чао при Дръзките. Тц тц.
Може би ако им беше казал, че тази е спечелила кастинга на Фифо и че не е просто бодибилдър щяха да заложат по друг начин.

И лошо ли ще му е при дръзките, като гледам каква ще е битката за територия, ще са или на резиденцията или на стопанството. Отделно там в момента е неясно положението, може пък да се окаже в печеливша коалиция, докато в "женското племе" ще бъде отстрелван всяка седмица заради неориентираната Виктория. Какво да прави в това кокошарско племе.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт