💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 36 173
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Лятна буря, в 36 г.с съм и го изкарват около 2 и 500. Надявам се да удари 3 килограма до раждането . Иначе  съм + 8 кг. засега. Heart

# 601
Аз съм 35+2 г.с на прегледа последно беше 2700 грама. Аз съм+12 кг...
Вие момичета как вървите с килограмите?

# 602
На мен в 34та седмица ми измериха госпожицата 2.400. Сега съм 37+2 дни и ако наддават но 200 гр на седмица, значи гоним 2.800 - 3.000. Каката ни се роди 2.400, а баткото 2.500, та да видим това дали ще е по- охранено първоначално. 😁😅

# 603
mamelitka, какво значи да го трупам? На мен желязото от последните изследвания уж ми е в норма, но заради ниския хемоглобин ми казаха да почвам. Имам пуснати последни изследвания, ще ги правя на 20 декември. Аз го спрях тоя Сорбофер, не мога да се мъча да го пия.
Значи, че не го усвоявам. Хемоглобинът ми е все нисък, хематокрит също, но когато започна да пия желязосъдържащ препарат, серумното желязо в кръвта и някой органи като черен дроб ми скача, а хемоглобинът ми не се покачва особено.

# 604
  • Пловдив
Lovelysi, значи горе долу бебчетата ни вървят идентично. Аз съм около +18 кг и днес станаха точно на 35 седмици. Видях, че в приложението вече има “Днес ли се роди бебето ми” и малко ми е шок. В моята глава има още време до този момент, макар че секциото ми е след 12 дни 😵 Не мога да повярвам, че от мен ще излязат две човечета. Не съм готова още 😂

# 605
  • София
И аз днес също ставам 35гс, но в момента съм в болница на системи за задържане. Биха ми инжекции за разтваряте на дробчетата на бебо /за всеки случай/. А за секцио - доктора миналата седмица ми каза да избирам дата между 7-10 дни преди термин, което е около 8-10 януари. Аз малко се съмнявам да устискам до тогава.

# 606
  • Пловдив
На мен ми каза, че близнаците ги вадят около три седмици преди термин, което се пада около Нова година и лекарят посочи 27-ми.
Защо те вкараха за задържане, контракции ли имаше?

# 607
Ехе  , и моята дата е 27ми. Heart

# 608
  • София
В легнало положение ми нямаше нищо, но стана ли корема ми се втвърдява и ме боли и едвам ходех. Сега след системите нямам болки, но пак ми се втвърдява корема.
На мен ми каза, че близнаците ги вадят около три седмици преди термин, което се пада около Нова година и лекарят посочи 27-ми.
Защо те вкараха за задържане, контракции ли имаше?

# 609
Как сте днес? Каката и баткото искат Дядо Коледа да донесе подарък и на беба, която още е на топло и няма намерение да излиза. Така са се въодушевили, дано не се изпари ентусиазма им. Иначе колегите като ми правеха изпращане на работа и всеки попълни предполагаема дата на раждане, - до момента половината изгоряха със залози от 13.12 до 16.12...

# 610
Момичета, при вземане на вагинален секрет след това имали ли сте неразположение?
Днес ми взеха и все още усещам такова+ придружено с малко кръв при пишкане….

# 611
  • Варна
Black Angelll не съм имала, даже мога да кажа, че не усещам нищо докато го взема.

# 612
  • Пловдив
Докато бях в болницата и там ми го взе сестра или акушерка. Беше доста неприятно. Усещах го и след това. Моето АГ, когато е взимала, не ме е заболявало.

# 613
Имала съм и аз кървене и лека болка след вземане на секрет.
Да ви попитам, ще пътувате ли по празниците? Аз се присъединявам да не предизвикам раждането, ако предприема пътуване? Не ми понася много лашкането в колата..

# 614
И аз да се включа, по празниците няма да пътуваме, а всички роднини ще идват при нас, за да нямаме проблеми с бременността и всички да се притесняват за мен. Още си карам кола, нямам проблеми с това. Относно болежките, започнаха от 28г.с да ми се разтягат костите от долната част на бедрата към срамните устни и ужасно много болят. Когато съм права едвам седя на краката си вече и като ходя на всяка крачка ми е ужасно с това разтягане. И това явно ще е до края на бременността ми. Някоя от вас има ли такива болки и от коя гестационна започнаха при вас ? Аз съм с близнаци да спомена.

Общи условия

Активация на акаунт