💗Януарчета 2025 💙💛Тема 3🧡

• 36 171
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Аз прочетох и в сайта на НЗОК - урина, ПКК, Суе, седимент, влагалищен секрет.

# 586
  • Варна
Аз пия сорбифер и на 2 пъти ми прави проблеми. Стана време почти да го спирам, но като се видя с АГ ще му кажа, ако може по- рано до го спра.
Започна да ме боли гърба вече. И като легна имам някакъв рефлукс ☹.

# 587
На мен си ми пусна ПКК , урина и седимент, СУЕ, общ белтък, желязо, глюкоза. Микробиология също. И ехография си ми направи.

# 588
Аз съм на СидералФорте, пия го след хранене 2 пъти на ден и много често съм с киселини...

# 589
Момичета, как вървят бебоците ви?
Аз днес съм 33+5 и измерихме бебка 2.500кг, АГ каза, че върви седмица напред.

# 590
  • София
Днес ми беше последната фетална и докторът го измери 2600, от самото начало си върви приблизително седмица напред 🧡
ЕДИТ: забравих да уточня, става дума за 34 седмица точно

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:20 от aannii_

# 591
  • Варна
Вчера бях на фетална 32 гс момче- 2070 кг. Докторката каза, че върви 4-5 дни напред.

# 592
На мен си ми пусна ПКК , урина и седимент, СУЕ, общ белтък, желязо, глюкоза. Микробиология също. И ехография си ми направи.
Браво, Belleelle1!
Аз колко ги смених и все им се свидят изследванията и процедури , при все, че и без това са си свръх орязани от НЗОК. Явно си е до това колко съвестен човек е докторът.
Да е жив и здрав личният ми лекар. Той най-много изследвания ми е пускал.
Другите нито тонове, ни дявол.
Аз в понеделник ( на 16-ти) съм на преглед, частен разбира се тогава ще видим как се развиват нещата.
Sunlove, съветвам те да си изследваш желязото. Ако го трупаш като мен, това също не е добре.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 00:43 от mamelitka

# 593
mamelitka, какво значи да го трупам? На мен желязото от последните изследвания уж ми е в норма, но заради ниския хемоглобин ми казаха да почвам. Имам пуснати последни изследвания, ще ги правя на 20 декември. Аз го спрях тоя Сорбофер, не мога да се мъча да го пия.

# 594
  • Варна
Момичета, накрая се изложих май. Излязоха ми изследванията и имам следи от кетони и опалесценция в урината  и захарта ми също е висока 6.12.
Много се притесних и не знам как ще дочакам сряда, тогава съм на лекар.
До миналия месец всичко беше наред, идеални изследвания, а сега ужас.

# 595
  • Пловдив
Относно захарта - според мен е възможно да си развила гестационен диабет накрая. Ограничавай сладко, въглехидрати, картофи.

# 596
  • Варна
Относно захарта - според мен е възможно да си развила гестационен диабет накрая. Ограничавай сладко, въглехидрати, картофи.
Точно в последния месец се опитам да се ограничавам и то какво стана. Миналият месец 4.3 захар, а сега с почти 2 единици нагоре.

# 597
Кетоните са знак за дехидратация. Пий повече вода. За другото не мога да коментирам.

# 598
Моето момченце пък върви дребно. Докторката ме пита на няколко пъти на последния преглед дали не вървеше по-едро бебче , е , измери го , оказа се , че си е точно по седмицата , но не ми е казвала точна цифра . Явно, за да нямам надежди , защото първият път един ден преди раждането ни измериха с 400 гр. по-малко. Иначе ако беше със седмица напред щяхме да го извадим още на 23ти Декември. Hug

# 599
  • Пловдив
В коя седмица си и колко сте големи 😊 И моите девойки са мънички, в 34+ 1 ги измери близо 2000 и 2100. Ще видя във вторник как се развиват. Почнах протеин на прах, за да пораснат допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт