, но винаги имам едно рамо , на което да се опра, такова щастие е да го гледам как се боричка с малката и как я носи на конче.

, не от капаците хаха), като сега добавих и маникюр и педикюр, че вече не мога да се правя сама, иначе ми е приятно и общо взето, от над 8 години се правя сама вкъщи. По-добра съм от повечето маникюристки вече
Докато намеря някоя, която да ме прави толкова добре, колкото аз се правя, имах 3 неуспешни опита. Сега ходя при едни украинки, но като родя, пак ще се правя сама. Иначе ходя и на лазерна епилация и естетични дермотологични процедури, но разбира се, тях съм спряла сега. Вкъщи е салон за красота и през ден нещо си правя
Ноо, аз съм малко извънреден случай, перфекционист за всичко, така че не съм еталон. Но да - не съм спряла с разкрасяването, даже по време на бременността имам повече муза за такива женски неща
ще ми помага, но не очаквам от него смяна на памперси, дондуркане през нощта (така или иначе ще кърмя, ще иска мама), а само помощ за друга домакинска работа, или евентуално излизане по работа и гледане на бебето. Щом не му е приятна смяната на памперси не мисля да го изнудвам и давам примери как други бащи го правят. А и смятам, че може да бъде много по-полезен с други неща, които са му приятни. 
)
Има хора чувствителни към миризми , затова и не искам да му причинявам подобно нещо отново. Препоръчани теми